martak2 10.05.05, 14:03 JEST!!!!!Wjazd do Olsztyna od str Mrągowa- TESCO - była zielona fala, ale przy 100 km/h. KIEROWCY- dostosujmy się do naszych służb porządkowych i zacznijmy jeździć zgodnie z możliwosściami naszych sygnalizatorów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sari Re: ZIELONA FALA W OLSZTYNIE!!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 10.05.05, 15:50 Też czasem trafiam na zieloną falę (od Wojska Polskiego do Ratusza) i rzeczywiscie tylko przy jeździe grubo ponad 80 km/h.Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: ZIELONA FALA W OLSZTYNIE!!!! IP: *.olsztyn.agora.pl 10.05.05, 16:01 ja myślałam, że w olsztynie zielonej fali nie ma. Jeszcze dzisiaj spróbuję przejechać. Żeby tylko policja mnie nie złapała jak będę grzać 100 na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykl Re: ZIELONA FALA W OLSZTYNIE!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.05, 20:51 czasami się łapie na zieloną fale ale trzeba jecha około 80-90 km/h, to jest chore a powinno być tak jak jest w trójmieście aleja Grunwaldzka jadąc około 50- 60 spokojnie się poruszamy o ile nie ma zbyt dużego ruchu. Chciałbym aby taki system był np. z Jarot ul sikorskiego, synów pułku, wyszyńskiego, leonharda, towarowa, kętrzyńskiego, limanowskiego - wtedy byłbym szczęśliwym człowiekiem i o wiele krócej jechałbym do pracy. A tak marnuje tyle czasu , paliwa zatruwam środowisko itd. Odpowiedz Link Zgłoś