Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza olsztynianka

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:55
Ten, kto zna pewną długonogą, ślicznopiwnooką i ciemnowłosą Piękność z Nagórek
(Nagórków?) ten przyzna, że Dama ta w pełni zasługuje na tytuł Najpiękniejszej
Olsztynianki. Uprzejmie informuję, że jestem skłonny przekonać każdego, kto
utrzymywałby że jest inaczej, na ubitym gruncie. Wybór broni zostawiam
przegranemu. PS: Kocham Cię Asieńko!
Obserwuj wątek
    • Gość: messer Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 01:45
      Ja nie znam. I dlatego nie ujmując jej urody, twierdzę tylko Kasia!
    • Gość: jd Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 10.09.01, 09:14
      Nie sposób pojąć jak mogłeś w tej sytuacji napisać "Olsztynianka" przez
      małe "o", wbrew sercu, rozumowi, faktom i (chyba) ortografii
      • Gość: zamek Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:06
        Gość portalu: jd napisał(a):

> Nie sposób pojąć jak mogłeś w tej sytuacji napisać "Olsztynianka" przez
        > małe "o", wbrew sercu, rozumowi, faktom i (chyba) ortografii
        Wbrew ortografii nie napisał, a "w trakcie" postu już się ugrzecznił i zaczął
        pisać przez O. A poza tym to rycerz z niego nie lada...
        Pozdrawiam Wszystkie Olsztynianki
      • Gość: MenSiloe Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:22
        Gość portalu: jd napisał(a):

> Nie sposób pojąć jak mogłeś w tej sytuacji napisać "Olsztynianka" przez
        > małe "o", wbrew sercu, rozumowi, faktom i (chyba) ortografii

Słownik ortograficzny jezyka polskiego za drogi? Albo korzystnie zamieniony na
        kasetę "Ich trzy"? Czy tez moze to skutki siedzenia w ostatniej ławce na polskim?
        Toż juz dzieciarnia z podstawówki (nie gimnazjum!) wie, że nazwy mieszkańców
        miejscowości (i Tak Wielkich Miast jak Olsztyn też) piszemy małą literą!
        POZDRAWIAM WSZYSTKIE OLSZTYNIANKI I WSZYSTKICH OLSZTYNIAN!
    • Gość: BleBle Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.ols.bptnet.pl 16.09.01, 18:38
      Niestety, nie znam ani Aśki ani Kaśki.
      Może należałoby podawać kandydatury pięknych Olsztynianek opisując je, mniej
      więcej w taki sposób:
      np. bibliotekarka z biblioteki na ul..., lub pani kasjerka z banku takiego a
      takiego z okienka nr... .
      Wtedy możnabyłoby się podzielić tymi pięknymi widokami z reszta internautów.
      A tak przy okazji to proponuje kandydaturę dziewczyny, którą zauważyłem
      niedawno w dziale mięsnym w HICIE, przystojna blondynkę z długim, pieknym
      warkoczem, bardzo urodziwa i bardzo miłą...
      • Gość: fff Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 20:56
        Czemu w gre wchodza tylko bibliotekarki, sprzedawczynie z miesnego i fryzjerki?
        Moze jeszcze gwiazdy z Komina?
        • Gość: marek Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 21:37
          Jasne, ze nie panie z miesnego. Moze np. studentki...
          Stac nas chyba na jakis oryginalniejszy konkurs pieknosci.
          Opisy powinny byc rzeczywiscie dokladniejsze. Poza walorami ciala proponuje, by
          wspomniec cos o wnetrzu, a przede wszystkim o wdzieku, uroku i tym czyms
          ulotnym i nieokreslonym, co w koncu najwazniejsze w dziewczynach.

• Gość: BleBle Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.ols.bptnet.pl 16.09.01, 23:10
          Gość portalu: fff napisał(a):

> Czemu w gre wchodza tylko bibliotekarki, sprzedawczynie z miesnego i fryzjerki?
          >
          > Moze jeszcze gwiazdy z Komina?

Podałem tylko przykład. A swoją drogą, czym się różni piękna bibliotekarka czy
          sprzedawczyni od od innej pięknej kobiety, jeżeli mówimy tylko o pięknie /no może
          jeszcze osobistym uroku, jak tu ktoś proponował/ ????????
    • Gość: marek Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 21:49
      Adres, adres!!!!
    • Gość: semi Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.ts.pl 17.09.01, 16:01
      Gość portalu: MenSiloe napisał(a):

> Ten, kto zna pewną długonogą, ślicznopiwnooką i ciemnowłosą Piękność z Nagórek
      > (Nagórków?) ten przyzna, że Dama ta w pełni zasługuje na tytuł Najpiękniejszej
      > Olsztynianki. Uprzejmie informuję, że jestem skłonny przekonać każdego, kto
      > utrzymywałby że jest inaczej, na ubitym gruncie. Wybór broni zostawiam
      > przegranemu. PS: Kocham Cię Asieńko!

Znam ją - jest strasna !
      ps. nnie lubię Cię, Aśka !

• Gość: marek Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 17:52
        Gość portalu: semi napisał(a):
        > Znam ją - jest strasna !
        > ps. nnie lubię Cię, Aśka !

Oto jak sadze przyklad typowej kobiecej zawisci. Zamiast wydawac tak krancowe
        oceny dajcie i nam szanse wyboru. Wiecej opisow.

• Gość: Olesław Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.*.*.* 17.09.01, 18:16
          Ok jest calkiem niezla sklepikarka w sportowym na ul. Prostej:) chociaz
          zapowiadala sie lepiej a skonczyla za lada:)taka mloda blondi
          • Gość: XYZ Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.skane.se 18.09.01, 05:43
            Men Siloe. Co to oznacza?Moze znasz jakiegos przystojnego dla mnie faceta.
            Zaprosze go na wycieczke zagraniczna.
            • Gość: ARTUR Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.skane.se 18.09.01, 05:45
              Men Siloe poadaj swoj e-mail.
              • Gość: anka9009 Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 14:20
                a tu cie mam Arciu szkoda że do nas nie zaglądasz (przynajmniej sie nie
                udzielasz)
                pozdr
                • szpiro Re: Najpiękniejsza olsztynianka 23.09.01, 20:31
                  Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> a tu cie mam Arciu szkoda że do nas nie zaglądasz (przynajmniej sie nie
                  > udzielasz)
                  > pozdr

no wiec napisz do mnie..............

• Gość: MenSiloe Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.skane.se 18.09.01, 05:44
            Moze masz jakiegos przystojnego Kolege?
            Zaprosze go na super wczasy.Podaj e-mail.
            • Gość: MenSiloe Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:03
              Gość portalu: MenSiloe napisał(a):

> Moze masz jakiegos przystojnego Kolege?
              > Zaprosze go na super wczasy.Podaj e-mail.

KTO SIĘ PODE MNIE PODSZYWA?! Ja nie zrobiłbym takiego byka
              ortograficznego! "Superwczasy" pisze się łącznie, palancie!
      • Gość: MenSiloe Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:17
        Musisz być kobietą, skoro tak mówisz! I to straaaaasznie zawistną, jak ktoś juz
        to słusznie zauważył. Ponieważ jesteś przedstawicielem XX-ów, nie będę Ci
        udowadniał swoich racji... ASIEŃKA JEST NAJPIĘKNIEJSZA! PS: Pozdrawiam Pewną
        Magdę.
        • Gość: marek Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 23:19
          zaraz, zaraz to Asienka czy Magda? Moze bys sie wreszcie zdecydowal
          • Gość: Oleslaw Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.*.*.* 18.09.01, 15:17
            Ludzie! konkrety! znacie jakies ladne laski w Olsztynie czy nie? chociaz w
            sumie na wycieczke to i ja bym sie przejechal:>
          • Gość: MenSiloe Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:55
            Oczywiscie, że Asienka!!! Magda, wygrałaby za to konkurs na najbardziej
            paskudną olsztyniankę! To ta "semi"! (semi-sympatyczna) Ale i tak ja lubię.
    • Gość: silla Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:39
      Dajcie mi juz święty spokój ! I Ty, semi ( a swoja drogą to czego się
      wtrącasz ?) i Ty, Tomeczku ! Odpuśccie sobie ! Przecież wiadomo, że a tak
      jestem najpiękniejsza. I po co to wypisywać na forum ? Powstaja jakieś dziwne
      dyskusje i kłótnie... PS: Wnętrze także mam piękne !
      • Gość: Tomasz Re: Najpiękniejsza olsztynianka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:18
        Powierzchowność i wnętrze?
        Nie uwierzę dopóki..., itd.
        Niewierny Tomasz

• szpiro Re: Najpiękniejsza olsztynianka 19.09.01, 16:48
          Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Powierzchowność i wnętrze?
          > Nie uwierzę dopóki..., itd.
          > Niewierny Tomasz
          >

a jak tam Olsztyniacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka