Dodaj do ulubionych

Coś dla miłośników dwóch kółek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:34
Witam i zapraszam wszytskich zainteresowanych na niezwłykłą wyprawe rowerową
w Alpy. Trasa wiedzie m.in przez Bratysławe, Wiedeń, Wenecje, Werone, Linz,
Ceske Budejovice. Będziemy " kręcić"przez 3 tygodnie, średnio po 110 km
dziennie. Wszystkie szczegóły tutaj: www.travelbikers.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mamut Re: Coś dla miłośników dwóch kółek IP: *.sympatico.ca 23.05.05, 03:22
      a ja proponuje tym z mniejszym budzetem wycieczki rowerowe po Polsce.. bo
      naprawde kraj piekny a przez wlasnych mieszkancow nie poznany.

czuwaj
      • Gość: tomek Re: Coś dla miłośników dwóch kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:58
        Prosze o zagłosowanie na naszą strone :)
        Za wszelkie głosy z góry dziękuje. Wystarczy kliknąć na baner poszczególniej
        top listy rowerowej!

P.s
        Polske mam już za sobą :)
        • Gość: zdzichu Re: Coś dla miłośników dwóch kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:36
          czemu tak blisko??
          • Gość: ? Re: Coś dla miłośników dwóch kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:57
            Super Tomek
            Ja mam za soba pare rowerowych "wycieczek" po 2-4 tys kilometrów ale pamietam
            jak dzis pierwszy etap pierwszej wycieczki....wyrysowane bylo 180 kilometrów a
            ujechalismy tylko 164 (dokladnie). Warunki byly trudne (byle NRD), masa
            trabantow, nogi, nogi....
            Dobrze jest sobie zrobic po 4-5 etapach dluzszych odpoczynek cos kolo
            30kilometrów i zwiedzanie, rest do końca dnia to daje power na nastepne dni.
            Osobiscie uwielbiam bardzo długie podjazdy (3-10 kilometrów, 10stopni). Jest
            wtedy czas na patrzenie i ten rytm! Piękna rzecz rowerem w Alpy.
            Powodzenia.
            • Gość: Tomek Re: Coś dla miłośników dwóch kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:03
              Dzięki za uwagi :-)

P.s
              Już 18 czerwca rusza wyprawa "Do żródeł Wisły" w Beskidy. Szczegóły
              www.travelbikers.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka