being28 04.07.05, 21:12 XXI wiek, w USA trafiono w kometę dżyliard kilometrów stąd, a w Olsztynie nie pasują przekroje rur. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Upały w Planecie 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:12 A ja kiedyś słyszałem historię o tym, że kiedyś Amerykanie nie wystrzelili jakiejś sondy bo im się części nie zgrały. Oni zrobili swoje w systemie calowym, a europejczycy w metrycznym. I nie dało się dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cale Re: Upały w Planecie 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 01:29 Tia, naciął się Małkowski na zbyt wąski przewód kominowy w mieszkaniu staruszki, a tu kolejne za wąskie rurki. Cięcia oszczędnościowe urzędu nawet rury już objęły? Niech Małkowski o te 40 tys. potrzebne na wentylację, zmniejszy nagrody wypłacane jemu i podległym mu dyrektorom !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Upały w Planecie 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:28 dziś koło 19 było w Planecie11 37 stopni Celsjusza.brawo,brawo!a może chodzi o stworzenie sauny?wiecie - taka miejska darmowa sauna i to bezpłatnie!personel oczywiście mógłby wtedy pracować w bikini;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Upały w Planecie 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:34 Saunę + solarium zrobiono obok, w tzw atrium galerii bwa. Polecam - do dziesiątych potów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1960 Re: Upały w Planecie 11 IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.05, 22:43 ... pogratulować bezmyslnosci decydentów, przecież upalne lato to rzadkość w Olsztynie... Tego, kto podejmował decyzje powyrzycałbym z pracy - za głupotę. A Pan vice prezydent niech się choć raz zaczerwieni i bez "medialnych" wypowiedzi choć raz naprawi to, co jego podwładni spaprali ... Zaścianek z aspiracjami XXI wieku ... Litości !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Upały w Planecie 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:59 ale to nie pan Vice tylko sam Pan Pierwszy Po Bogu te inwestycje okiem swoim dopieszczał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio,nio, Re: Upały w Planecie 11 IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.05, 00:13 A wiecie dlaczego ? jaszczuka tam nie było. zabrakło fachowej wiedzy... Odpowiedz Link Zgłoś