Dodaj do ulubionych

ak - dziękuję

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 21:32
W moim sercu na zawsze zostanie spotkanie z wami w Krakowie. Niech wszyscy
wiedzą, że było wspaniale i że masz wspaniałą rodzinę. Jestem szczęśliwa, że
tak się złożyło jak się złożyło i że miałam przyjemność was spotkać. Swoim
rodzinnym urokiem zachwyciliście mnie i będę długo, długo pod wrażeniem.
Zdjęcie dotarło, dziękuję, tylko dlaczego zrobiłeś mnie taką chudą szkapę.
Pozdrów serdecznie i jak najcieplej żonę i dzieci.
Następnym razem będą kwatery w Wieliczce to tylko 14 km od Krakowa.
Miłej pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: ak - dziękuję IP: *.hb.dial.de.ignite.net 04.08.02, 22:42
      Hej, hej Krakowianko,
      to my dziekujemy. Poswiecilas nam sporo czsu i nie tylko. Jestesmy Ci bardzo
      wdzieczni. Sprobujemy sie zrewanzowac. Podeslij informacje co do wieku i
      umiejetnosci przyszlego Fibaka. Bede pytac, moze cos sie znajdzie. Zdjec bedzie
      wiecej, gdzies za tydzien. Pozdrowienia od nas wszystkich.
      • Gość: rita Re: ak - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 21:21
        Mój przyszły mistrz ma dopiero 7 lat. Jak będzie gotowy do startów dam znać.
        Teraz pracuj na nastepny urlop. Niech moc będzie z wami . Popatrz, popatrz
        takie forum, a rozraduje nasze dusze.
        • Gość: ak Re: ak - dziękuję IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.08.02, 23:24
          Slusznie prawisz. Juz troche popracowalem i postanowilem pomniejszyc zapasy
          czeskiego piwka przywleczonego z przygranicznych wypadow. Czego by nie mowic,
          smakuje inaczej niz niz niemieckie (lepiej, jakkolwiek jest to ocena
          subiektywna). Przebitke stanowi jedynie Guiness, ale tylko z beczki.
          Pozdrowko
        • Gość: ak Re: ak - dziękuję IP: *.vit.de / *.radio-gazeta.pl 09.08.02, 07:56
          Hej tam na podPodhalu, jak przezylas te niepogody? Czesto wracamy wspomnieniami
          do naszego spotkania i zawsze stwierdzamy - bylo fanie tylko krotko. Cos z tym
          trzeba zrobic, nad jakims rozwiazaniem popracowac. Jutro wieczorkiem wypijemy
          twoje zdrowie, jak cie beda uszy palic, to wiedz dlaczego.
          Pozdrowienia
          • Gość: rita Re: ak - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 21:11
            Będę szukać miejsca w Wieliczce, tam też fajnie i są korty i możemy rozegrać
            mecze i powiem ci że tęsknię za dialogiem z twoją żoną, tworzycie tak zgraną
            rodzinę, że nie mogę wyjść z podziwu. Ale może dość hymnów pochwalnych,
            zacznijmy żyć marzeniami na następny urlop, może w większym gronie aby wam się
            nie nudziło.
            • Gość: MK Re: ak - dziękuję IP: *.hb.dial.de.ignite.net 11.08.02, 00:46
              W koncu i ja ale walecznie dopchalam sie do computera i zgodnie z obietnica
              melduje sie. Zaczne od przedstawienia - skromna zona AK. Wtajemniczeni pewnie
              wiedza kim jestem i do kogo adresuje moje wywody. Jestem nieuleczalnie
              zazdrosna, ze masz mozliwosc ogladac Krakow na codzien. Zobaczyc Krakow bylo
              zawsze moim marzeniem - teraz gdy tego zasmakowalam - utwierdzilam sie w tym
              przekonaniu i na pewno powroce. Ale ogromna zasluge ponosisz Ty - Tenisistko,
              ktora nas tak serdecznie przywitalas i stworzylas wspaniala niewymuszona
              atmosfere spotkania. Nie powiem - podchodzilam do tego terminu z pewna doza
              niepewnosci , nawet nie przypuszczalam, ze moze byc tak interesujace i
              jednoczesnie na luzie spotkanie z osoba, o ktorej sie nic nie wie, nigdy nie
              widzialo na oczy i nie zna sie znakow szczegolnych w celu rozpoznania
              delikwenta. A tu bardzo mile zaskoczenie - sympatyczna brunetka z duza doza
              serdecznosci iszczerosci zawladnela nami w letni wieczor w Krakowie. Nie wiem,
              czy to jest zjawisko normalne, czy to my odwyklismy o takiej otwartosci serc
              ( i nie tylko ).W kazdym badz razie to my jestesmy pod wrazeniem tego spotkania
              i myslimy o nastepnych milych chwilach. Jestem w dalszym ciagu zazenowana
              zawartoscia reklamowki - my dalismy plame ale mamy nadzieje sie poprawic.
              Wszystko przed nami - piwrwsze lody zostaly przelamane - bedzie lepiej. Ale
              nastepne spotkanie powinno odbyc sie w szerszym gronie - mam na mysli twojego
              meza no i tych co nie dotarli w lipcu. Ogolnie oceniamy nasz pobyt bardzo
              pozytywnie - urlop bardzo nam sie udal - mowie rowniez w imieniu naszych
              chlopcow. Cieszy mnie to ze dali sie zarazic naczym zachwytem nad przyroda,
              wedrowkami po gorach, zabytkami - po prostu krajem. Pawel ( nasz starszy - nie
              moze zapomniec baru mlecznego ), obaj zajadali sie pierogami ruskimi, Wiele
              zmienilo sie na lepsze - sa bardzo ciekawe , niekonwencjonalne pomysly, jezeli
              chodzi o wystroj restauracji. Polecamy Knajpe " Chlopskie jadlo" przy drodze z
              Krakowa do Myslenic oraz " Goralsko Strawa" w Nowym Targu. Warto zajechac -
              jedzenie pyszne , wystroj sliczny W takie miejsca chce sie wracac.
              Pelnia szczescia dla naszego mlodszego syna bylo lowienie ryb - ostatnie trzy
              dni pobytu spedzalismy w gospodarstwie rybackim niedaleko Jeleniej Gory. Te
              blyszczace ze szczescia oczy mowily same za siebie. Nikt z nas nie chcial
              wracac - zwlaszcza, ze po jednym dniu odpoczynku w domu ruszalismy wszyscy do
              codziennych obowiazkow - my do pracy a chlopcy do szkoly. Ale wakacje sa co
              roku i nic nie stoi na przeszkodzie, aby spedzic je w podobnym stylu i w
              ulubionych miejscach. Tak wiec beda okazje na rewanze i mile spedzone chwile. I
              ty optymistycznym akcentem koncze dzisiejsze posiedzenie - mysle ze nie
              ostatnie. Badzmy w kontakcie - mile cie wspominam i serdecznie pozdrawiam
              Twioch domownikow.

MK.
            • Gość: ak Re: ak - dziękuję IP: *.hb.dial.de.ignite.net 11.08.02, 19:21
              rita,
              sa nowe zdjecia forumowiczow. Fredek byl w Olsztynie i cos podeslal
              Pozdrowienia
              • Gość: rita Re: ak - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 20:45
                Do MK -ogromnie się cieszę z twego postu. Pozwól , że przemilczę twoje ciepłe
                slowa, bo nie wiem co odpowiedzieć, taka jestem mile zaskoczona. A wiesz jaki
                stres przechodzilam przed spotkaniem. Myślę , że szczególne podziękowania
                przekażemy jd, który był organizatorem tego spotkania.
                Trzymaj się cieplutko, nie dajcie się deszczowi i niech wam zaświeci słoneczko.
                Kraków pozdrawia cała rodzinke.
                W tydzień po waszym wyjeżdzie z Krakowa zostały włączone nowe oświetlenia
                zabytków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka