Dodaj do ulubionych

grota solna

28.08.05, 14:52
Czy ktoś był ?
Możecie powiedzieć jak trafić,jak tam jest i jak ceny.Będę wdzięczna za
informacje.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ela2225 Re: grota solna 29.08.05, 08:12
      Czyżby w Olsztynie nie ma takiej ?A ja słyszałam że jest?
      • Gość: .. Re: grota solna IP: *.man.olsztyn.pl 29.08.05, 09:11
        Jest gdzieś koło Manhattanu - Kościuszki 41
        • Gość: s Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:23
          Byłam tam ok.1 rok temu - żadna rewalacja, cenowo nie pamietam, ale jakies 10 -
          15 zł za 45 min. Byłam w grocie solnej w innym mieście i było 100 x lepiej niz
          w Olsztynie. Poza tym tutaj nie pozwalają zdejmować obuwia i siedziec na boso
          na kamieniach(dają wstretne plastikowe ochronki), z czym w innym mieście nie
          było żadnego problemu. A może to ze względów higienicznych, ale komfort
          wypoczywania gorszy
          • Gość: koza Re: grota solna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:40
            a mozna te sol lizac? bo w innych miastach sie placi za to dodatkowo, beee
          • asia.m3 Re: grota solna 29.08.05, 12:59
            tak, też tam by byłam, beznadzieja
            • ela2225 Re: grota solna 30.08.05, 13:55
              szkoda chyba mnie zniechęciliście.
              Ale może napiszecie o odczuciach zdrowotnych jak się czuliście po wyjściu?
              • Gość: Ania Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:06
                moja mama ma astmę, ale to wszystko to tylko taki pic na wodę, nie polecam,
                szkoda kasy, lepiej pozbierać trochę kasy i jechać nad morze choć na wekend a
                więcej da.
              • Gość: ja Re: grota solna IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.05, 19:54
                zadnych odczuc zdrowotnych, muzyka w kólko ta sama leciała przez 45 min, nie
                powiem zeby mi sie poprawil chociazby nastroj
      • Gość: Tara Re: grota solna IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.08.05, 23:26
        Odwiedzalam grote solną kilka razy w Szczawnie. Polecam ale do tego dostam
        jeszce kilka zabiegow na drogi oddechowe oraz wody mineralne Mieszko komore
        pneumatycyna. Efekt był znakomity ale odległy w czasie. Jeden zabieg jeszcze
        nikogo nie uzdrowił. To jest dluga terapia.
        Jaskinia solna jest na Kosciszki 41 kolo Manhatanu.
        • Gość: Sharif Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:03
          Jaskinia SOlna jest na przeciwko Manhatanu. Stojac przed Filharmonia (przodem
          do niej) mamy ja po swojej prawej stronie. Bylem tam 2 razy i bylo fajnie,
          relaksujaco rzeklbym. Buciki mozna bylo sciagnac oczywiscie kiedy sie
          rozlozylem na lezaczku i przykrylem kocykiem wiec nie wiem ocb?! Osobiscie
          odradzam seanse tzw. dzieciece bo jest taki halas robiony przez wrzaskuny ze
          glowa peka. Muzyka moze i monotonna ale ma byc relaksacyjna i jest. Mi
          brakowalo tylko jeszcze jakichs telebimow, na ktorych pokazane byloby morze or
          sth. Czy ma to jakies wlasciwosci zdrowotne - szczerze powiem ze nei wiem i
          mnie to nie interesuje. Bylem tam z ciekawosci, dla relaksu mozna powiedziec i
          sie nei zawiodlem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka