ela2225 28.08.05, 14:52 Czy ktoś był ? Możecie powiedzieć jak trafić,jak tam jest i jak ceny.Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela2225 Re: grota solna 29.08.05, 08:12 Czyżby w Olsztynie nie ma takiej ?A ja słyszałam że jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: grota solna IP: *.man.olsztyn.pl 29.08.05, 09:11 Jest gdzieś koło Manhattanu - Kościuszki 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:23 Byłam tam ok.1 rok temu - żadna rewalacja, cenowo nie pamietam, ale jakies 10 - 15 zł za 45 min. Byłam w grocie solnej w innym mieście i było 100 x lepiej niz w Olsztynie. Poza tym tutaj nie pozwalają zdejmować obuwia i siedziec na boso na kamieniach(dają wstretne plastikowe ochronki), z czym w innym mieście nie było żadnego problemu. A może to ze względów higienicznych, ale komfort wypoczywania gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: grota solna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:40 a mozna te sol lizac? bo w innych miastach sie placi za to dodatkowo, beee Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: grota solna 30.08.05, 13:55 szkoda chyba mnie zniechęciliście. Ale może napiszecie o odczuciach zdrowotnych jak się czuliście po wyjściu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:06 moja mama ma astmę, ale to wszystko to tylko taki pic na wodę, nie polecam, szkoda kasy, lepiej pozbierać trochę kasy i jechać nad morze choć na wekend a więcej da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: grota solna IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.05, 19:54 zadnych odczuc zdrowotnych, muzyka w kólko ta sama leciała przez 45 min, nie powiem zeby mi sie poprawil chociazby nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tara Re: grota solna IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.08.05, 23:26 Odwiedzalam grote solną kilka razy w Szczawnie. Polecam ale do tego dostam jeszce kilka zabiegow na drogi oddechowe oraz wody mineralne Mieszko komore pneumatycyna. Efekt był znakomity ale odległy w czasie. Jeden zabieg jeszcze nikogo nie uzdrowił. To jest dluga terapia. Jaskinia solna jest na Kosciszki 41 kolo Manhatanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharif Re: grota solna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:03 Jaskinia SOlna jest na przeciwko Manhatanu. Stojac przed Filharmonia (przodem do niej) mamy ja po swojej prawej stronie. Bylem tam 2 razy i bylo fajnie, relaksujaco rzeklbym. Buciki mozna bylo sciagnac oczywiscie kiedy sie rozlozylem na lezaczku i przykrylem kocykiem wiec nie wiem ocb?! Osobiscie odradzam seanse tzw. dzieciece bo jest taki halas robiony przez wrzaskuny ze glowa peka. Muzyka moze i monotonna ale ma byc relaksacyjna i jest. Mi brakowalo tylko jeszcze jakichs telebimow, na ktorych pokazane byloby morze or sth. Czy ma to jakies wlasciwosci zdrowotne - szczerze powiem ze nei wiem i mnie to nie interesuje. Bylem tam z ciekawosci, dla relaksu mozna powiedziec i sie nei zawiodlem. Odpowiedz Link Zgłoś