Dodaj do ulubionych

Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4?

18.09.05, 16:38
Nazywam się Karol Łubiński. Jestem synem Wiesława Łubińskiego i Stefanii
Łubińskiej nie Cecylii Łubińskiej!!! Kto tak uważa jest w błędzie? Jaki
Karol? Przecież oni mają tylko dwójke dzieci Patryka i Oskara! Tak myślicie
to jesteście w Błędzie! Mam Jeszcze siostre Kasie! Zapytacie czemu nie ma nas
na zdjęciach!!? Jesteśmy dziećmi z pierwszego małżeństwa naszych rodziców.
Szkoła OSKAR i przedszkole PATRYK jest od imion dzieci z drugiego małżeństwa.
A co z nami?? uważają nas za parobków!! Mnie może już nie! Ojciec rok temu
wyrzucił mnie z domu, a moja siostra dalej usługuje HRABIOSTWU (Wiesiowi i
Cecyli). Służy im za popychadło i opiekunke do dzieci. Innym słowem przynieś
podaj pozamiataj! Ojciec kandyduje do parlamentu!? Nie wiem po co!? Kłamca,
oszust i złodziej! Jednym słowem kawał ch...!!! Nam nie dawał ani grosza!!!
Chodziłem w obdartych spodniach i butach o dwa numery za dużych kupionych na
rynku! Bo tak było taniej! OSKAR! Z certyfikatem ISO 9001. Taka sławna
szkoła, a dziewczyny zarabiają tam najniższą krajową! A pupilki Cecyli i
dupowłazy troche więcej! Czy takiego posła chcecie mieć!!!!! Który nie
potrafi zadbać o własne dzieci!!!!!!! A obcym ludziom obiecuje złote góry?!
Obserwuj wątek
    • lubinski-syn Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? 18.09.05, 16:48
      Wiem, znam Karola.To co napisał to jest prawda. A swoja drogą to podziwiam go
      za to, ze w koncu odwzayl sie to napisac.
    • josek3 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? 18.09.05, 16:54
      no coz, tylko w Polsce dzieja sie takie rzeczy. A swoja droga to szkoda mi tego
      Karola.Ja na pewno nie bede glosowac na Łubinskiego!!!
    • Gość: ala Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.05, 20:14
      nie wiem z jakiej partii kandyduje. Napisz to wszystko do komitetu wyborczego,
      do liderów ugrupowania, do gazety......
      • Gość: 1234521 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.09.05, 21:06
        PSL, SĄ JUZ PLAKATY
    • Gość: Alla Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:50
      Karol, czy rzeczywiście aż tak źle układają się Twoje stosunki z ojcem i
      macochą? Nie chce się wierzyć, że tak ustosunkowany i nadziany facet, nie
      pomaga najstarszemu synowi :(((((
      • Gość: Uhm Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.ols.vectranet.pl 19.09.05, 00:24
        Dziany facet zalegający nauczycielom z pensją od kilku miesięcy, Wystarczy się
        upomnieći.. lecisz, niestety.
        • Gość: Alla Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:37
          > Wystarczy się upomnieći.. lecisz, niestety.
          To od kilkudziesięciu lat jedyny styl rządzenia stosowany przez komuchów w
          Olsztynie. Szantaż, zastraszenie i ... szkodzić ile tylko można ;)))
          Prawa nie znają więc tworzą własne... takie, które akurat im pasuje.
          Nauczyciel dobry to taki mierny i bierny. Wyniki nauczania jakie są, każdy
          (oprócz ratusza i kuratora) widzi.
          Może nowy kurator, nowymi inspektorami skontroluje placówki oświatowe, i
          pociągnie do odpowiedzialności dyrektorów i ratuszowych.

• Gość: luna37 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 20.09.05, 23:06
            Alla...ty (i tobie podobni) nie macie pojęcia o czym mówicie a się
            wypowiadacie. po pierwsze:
            -szkoła Oskar jest szkoa prywatną i jak u każdego prywaciarza - pracownik ma
            najmniej do powiedzenie. Jak chce pracować to niech milczy i nie żąda wypłaty!
            Po drugie:
            -nauczyciel przychodzący do szkoły ma niecałe 670 zł BRUTTO! A potem przez co
            najmniej 6 lat musi pracować za około 900 zł BRUTTO! Odlicz sobie podatek i
            zastanów się czy ty i tobie podobni pracowaliby za takie pieniądze. A skoro
            tak - to czemu jest tak mało chętnych do pracy? Zwłaszcza w przedmiotach
            zawodowych?
            "Nauczyciele nic na studiach nie robili" Hmmm....cóż gratuluję spojrzenia na
            życie. Każdy w życiu robi to na co sobie zasłużył. Proponuję - choć do szkoły i
            popracuj trochę a potem porozmawiamy ...ciekawe jak długo wytrzymasz.... miesiąc
            Wyniki nauczania??? A gdzie są ci co w nosie naukę mają i uważają że im się
            należy? Powiem ci...siedzą w ławkach, a częściej w pubach na starym mieście i
            dziwią się że takie marne są wyniki...Jak ktoś chce się nauczyć to zrobi to.

Karol! Trzymaj się...los się odwróci
            • Gość: Alla Do luny ignorantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:24
              Luna nie ma w ustawie o systemie oświaty czegoś takiego jak "szkoła prywatna".
              Tak mówią tylko zupełni laicy i ignoranci.
              Są szkoły publiczne i niepubliczne... eeee szkoda mi czasu na wyjaśnianie ci
              podstawowych zasad organizacji systemu oświaty w Polsce... nauka kosztuje ;)))
              Czy ty czasem nie pracujesz w ratuszu albo kuratorium??? Bo poziom wiedzy masz
              taki sam ;(
              • Gość: luna37 Re: Do ally ignorantki IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.09.05, 11:14
                W ustawie są szkoły niepubliczne , z uprawnieniami szkół publicznych ( i są to
                najczęściej szkoły prywatne) i szkoły publiczne. W szkołach "prywatnych"
                (czyli - gdybyś nie widziała tam gdzie nauczyciele zatrudnieni są na umowę o
                dzieło/zlecenie/ lub z umowy o pracę) o wysokości zarobków dcyduje
                właściciel ,a kuratorium i miasto mają guzik do powiedzenia.
                • Gość: Alla Jesteś jednak z kuratorium lub UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:11
                  Nie masz bladego pojęcia Luna o czym piszesz..
                  Musisz być z urzędu miasta.. tylko Małkowskiemu wydaje się, że szkoły są jego
                  prywatną własnością, bo organem prowadzącym jest Miasto.
                  Nie rozróżniasz luna, prowadzenia szkoły od nadzoru.. i nie rozumiesz prawa
                  własności..
                  Hihihihihi..
                  .. a gimnazjum Nr 3 w Olsztynie.. to według ciebie jest szkoła prywatna, której
                  właścicielem jest.. no luna.. błaźnij się dalej.. daj głos ;))))
                  • Gość: luna37 bez komentarza IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.09.05, 19:41
                    Cóż...mylisz się...jestem szeregowym pracownikiem oświaty zatrudnionym m.in. w
                    szkołach takich jak ta Łubińskiego.
                    A co gimnazjum nr 3 jest to gimnazjum społeczne więc rządzi się jeszcze innymi
                    prawami - nauczyciele tam zatrudnieni są na umowach o pracę a nie z Karty
                    Nauczyciela.
                    • Gość: Alla no comments IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:26
                      Hihihihihihi
                      dałaś głos.. dobrze cię wytresowali ;)))))))))
                      ....
                      Jesteś luna typowym pracownikiem olsztyńskiej oświaty.
                      Piszesz:
                      > A co gimnazjum nr 3 jest to gimnazjum społeczne więc rządzi się jeszcze
                      > innymi prawami - nauczyciele tam zatrudnieni są na umowach o pracę a nie z
                      > Karty Nauczyciela.

Twierdzisz, że nauczyciel zatrudniony w szkole na podstawie umowy o pracę nie
                      podlega przepisom unormowanym przez ustawę o systemie oświaty i wynikającej z
                      niej ustawy o prawach i obowiązkach nauczycieli (Karta nauczyciela)????
                      Żal mi cię luna ;((((((
                      I teraz nie dziwi mnie, czemu Małkowski traktuje nauczycieli jak kretynów. I
                      czemu nauczyciele pozwalają sobie na takie traktowanie - no... może nie
                      wszyscy ;))))))
                      Ty pewnie uważasz, że tobie pobory to płaci Małkowski, albo urząd miasta...
                      albo bank.... i pewnie jestes przekonana, że nauczyciel jest pracownikiem
                      samorządowym...
                      Szczerze ci współczuję :p

• luna37 Re: no comments 26.09.05, 19:58
                        rozumiem że twoje prymitywne odzywki są wskaźnikiem twojej inteligencji....cóż
                        pewnie jesteś z samoobrony..tam najwięcej takich prymitywów jak ty...a tak na
                        marginesie wątek był odnośnie płatności e coś zrozumiesz (choć wątpię - tacy
                        jak ty są jak konie...klapki i nic więcej nie widzą)...i nieżyczę sobie na
                        przyszłość aby byle kto ( Tak!!! TY!!!) mnie obrażał....za głupia jesteś

> Hihihihihihi
                        > dałaś głos.. dobrze cię wytresowali ;)))))))))
                        > ....
                        > Jesteś luna typowym pracownikiem olsztyńskiej oświaty.
                        > Piszesz:
                        > > A co gimnazjum nr 3 jest to gimnazjum społeczne więc rządzi się jeszcze
                        > > innymi prawami - nauczyciele tam zatrudnieni są na umowach o pracę a nie
                        > z
                        > > Karty Nauczyciela.
                        >
                        > Twierdzisz, że nauczyciel zatrudniony w szkole na podstawie umowy o pracę nie
                        > podlega przepisom unormowanym przez ustawę o systemie oświaty i wynikającej z
                        > niej ustawy o prawach i obowiązkach nauczycieli (Karta nauczyciela)????
                        > Żal mi cię luna ;((((((
                        > I teraz nie dziwi mnie, czemu Małkowski traktuje nauczycieli jak kretynów. I
                        > czemu nauczyciele pozwalają sobie na takie traktowanie - no... może nie
                        > wszyscy ;))))))
                        > Ty pewnie uważasz, że tobie pobory to płaci Małkowski, albo urząd miasta...
                        > albo bank.... i pewnie jestes przekonana, że nauczyciel jest pracownikiem
                        > samorządowym...
                        > Szczerze ci współczuję :p
                        >
            • observer_pol Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? 21.09.05, 00:49
              luna37.Chodź na korepytycje,choć ortografii... A Karolowi? "Piątka". Znam
              jeszcze kilka innych śmieci z chorymi ambicjami. Ale nie mam Jego odwagi...
            • Gość: strusboa Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:14
              A warto sie zapisac do tego liceum oskar? chodze do innego zaocznego, ale
              kumpel mi mowil ze w oskarze jest lepiej
        • Gość: ups234 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:51
          nauczyciele to niech sie cieszą ze mają tam pracę, a nie wiecznie narzekają
          • Gość: xyz Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.05, 14:22
            do ups:co ty wiesz o zyciu pszczol...pewnie to ty jestes tym dupowlazem i
            bronisz takich pracodawcow...zycze ci zeby cie tez taki los spotkal jak Karola,
            moze wtedy zobaczylbys/zobaczyla (cholera wie co z ciebie za plec)jak to fajnie
            stracic rodzine (nie z wlasnej winy).Znam Karola i podziwiam go za to, ze tak
            szybko stanal na nogi. A pomogla mu w tym rodzina jego dziewczyny, ktorej nie
            chcieli znac jego rodzice (bo byla za biedna-wg nich). A ona dala mu milosc
            taka, jakiej nie mial od wlasnej rodziny!!!! BRAWO KAROL!!!!
            • Gość: ups234 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:56
              do Karola nic nie mam, natomiast chodziło mi o nauczycieli co narzekają
              • Gość: xyz Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.05, 15:04
                a nauczyciele narzekaja i beda narzekac...oni i tak maja za dobrze, glupie
                studia i chcieliby nie wiadomo jaka kase za minimum wlasnego wkladu.
                • Gość: ups234 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:33
                  bardziej chodziło mi o nauczycieli co dodatkowo dorabiają w prywatnych szkołach
                  i narzekają, nie każdy ma wejścia żeby tam pracować
        • Gość: zlepek45 Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:32
          zalega z pensją po kilka miesięcy ?? i nic z tym nie robią?
          • Gość: rony Karol jestes o.k. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:16
            będzie Ci w życiu trudno, ale bądź sobą i walcz. Warto.
            O Twoim starym zmilczę...
            • zosiahania Re: Karol jestes o.k. 20.09.05, 20:12
              Karol jestem zaskoczona tym o czym piszesz. Kiedyś byłeś moim uczniem i
              zapamiętałam Ciebie jako wspaniałego chłopca. Znałam też Ciebie w latach
              późniejszych jak pomagałęś ojcu w pracy. Masz dużą odwagę tak pisać
              bezpośrednio o swoim ojcu. Popieram Twoje zdanie bo tak samo myślę o wiesławie
              co ty.
              • gg34 K.Ł 22.10.05, 17:23
                DZIEKUJE ZA POPARCIE W TEMACIE ILE łUBIŃSKI MA DZIECI. NIE WIEM KIEDY MNIE PANI
                UCZYŁA, ALE DZIĘKUJE!
          • Gość: hen zaleganie z pensjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:06
            A czy dofinansowanie budżetowe w wysokości 75 % kosztów utrzymania 1
            dziecka/ucznia dostaje regularnie - jeżeli tak, to po prostu kradnie pieniądze
            przeznaczone dla innych.
            • Gość: fula555 Re: zaleganie z pensjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:24
              takie są prawa rynku niestety, wsrod nauczycieli tez jest konkurencja
              • Gość: hen Re: zaleganie z pensjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:24
                A co ma wspólnego konkurencja ze złodziejstwem?
                • Gość: fujjj Re: zaleganie z pensjami IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.05, 22:29
                  moze niech nauczyciele sie wypowiedza ktorzy tam ucza
    • Gość: ciekawski A może wiesz wiecej? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.05, 21:10
      j/w
    • Gość: xyz Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:26
      NO tak Ale czy to nie jest przypadkiem MOOOcno Naciągane ?
    • Gość: ktosiek Karol IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.05, 22:27
      Podziwiam Ciebie Karol, że odważyłeś sie na forum opisać takie sprawy. Ojciec
      musiał Ciebie bardzo skrzywdzić!
      Trzymaj się bo życie toczy się dalej i nie oglądaj się za siebie:)
    • observer_pol Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? 21.09.05, 23:47
      Karolu, zmobilizowałeś i dodałeś mi odwagi. Niebezpiecznie już igram. Posłuchaj
      innej historii z olsztyńskiego bagienka.
      Historii męża, od prawie 3 lat okradanego systematycznie przez żonę. Faceta co
      tyrał po delegacjach, za granicą i zielonego pojęcia nie miał, że jego ukochana
      żonusia "polityką" się zajęła. Ma ukryte ambicje i aspiracje do Parlamentu
      wjechać. A to kosztuje sporo. Taty, Karol nie pytaj. Tymczasem NASZ Frajer
      myślał, że opiekuje się ich 3 letnim, dzisiaj synkiem. 6 miesięcznym
      wcześniakiem, wymagającym szczególnej troski. Ale nie. Zostawiała małego na
      całe noce i dnie pod opieką SWOJEJ nieletniej córki(to coś jak u Ciebie Karol),
      jej koleżanek lub sąsiadki. Stały, mocno trunkowy klient nocnych lokali.
      Olsztyńskie szatniarki znają tę damę. Taki kolekcjoner znajomości i
      sponsorów... Człowiek dużej polityki musi "znać" tego i owego. Wszystko działo
      się za plecami męża. Ślepy, głuchy, zakochany i zapracowany. Ale w końcu
      dowiedział się... Miesiąc temu wrócił z Niemiec i zajrzał do "Gazety
      Olsztyńskiej"...
      Karol, takich łobuzów, co dla chorych ambicji zniszczą najbliższych, jest
      wielu. Żadne to pocieszenie... A TWÓJ TATA Wiesiu i TA PANI Ania... to sąsiedzi
      z podwórka. Skumulowane zło, codziennie w eleganckich ukłonach.
      TO TACY Polacy... Co 4 lata na Wiejską, ciągną całe tabuny TAKIEGO ZŁA. Miliony
      złotych idą na te kampanie wyborcze. A koryto przecież nie z gumy...
    • josek3 impreza w Małpim Gaju 22.09.05, 08:54
      A dzisiaj w Małpim Gaju od godz. 9.00 jest zabawa dla dzieci i ich rodzicow,
      sponsoruje Wiesiek. Wiadmomo, ze chodzi o jego kampanię wyborczą!!! W ten
      sposób chce zachęcić ludzi do głosowania na siebie. Obrzydlistwo... Jeszcze
      mieszać w to dzieci...
      • jana2706 Re: impreza w Małpim Gaju 25.09.05, 11:24
        jest czas przedwyborczy,czy to aby legalna impreza?
    • Gość: MARIAN Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.05, 14:24
      Prezes, wielki szacuneczek za odwagę.Znamy się dobrze więc popieram Cię na
      całej lini. Wszystko to co napisałeś jest szczere i do bólu prwdziwe więc tym
      bardziej cieszę się, że nie poszedłeś w jego ślady.Pamiętaj, że na mnie zawsze
      możesz liczyc więc czekam na tel.Pozdro.
    • Gość: Anna Re: Ile Łubiński ma dzieci-2 czy 4? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.09.22, 20:45
      Tak to szczera prawda. Miałam okazję Ciebie poznać i twoja siostrę. Trzymajcie się. No cóż niektórzy żyją w takim zakłamaniu jak twój tata i macocha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka