Gość: KIBOL X IP: *.chello.pl 22.09.01, 22:16 Wygra jutro wybory! I weźmie za mordę pierdolony motłoch ! Krótko, przy ryju i do ziemi - a później kopa z glana w ryj ! My was kurwa nauczymy pożądku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 22.09.01, 22:26 Drogi Kibolu X "pożądek" pisze się tak: "porządek". Jak PiS osiągnie cokolowiek znaczącego w wyborach, to za jakiś czas usłyszymy taki oto komunikat: Jarosław Kaczyński (albo Lech) odwołał Lecha Kaczyńskiego(albo Jarosława) z wszystkich zajmowanych stanowisk, dziękując mu za wieloletnią współpracę. W rezultacie na prezydenta rzucony zostanie Ludwik Dorn, który powoła na szefa swej kancelarii Jarosława Kaczyńskiego (albo Lecha), a na szefa BBN Lecha Kaczyńskiego (albo Jarosława) itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 22:29 brrrrr... Strach to sobie wyobrazić. Tak to opisałeś, że ciarki przeszły mi po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 23.09.01, 14:40 I o to chodziło, choć to była wizja jeszcze całkiem niewinna i bestroska. I na marginesie do kibola X: chyba nie doceniłem twego poczucia humoru z "pożądkiem", skoro masz tak znakomite pomysły jak "prezydęt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:09 może się uda nie doczekać... Na olsztyńskiej liście Kaczorów znalazłem nazwisko lekarza, który niedawno został skazany przez sąd za spowodowanie śmierci swojego pacjenta. Gdzie tu prawo i sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL X Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.chello.pl 29.09.01, 13:56 No to sie kurwa doigraliście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 29.09.01, 15:43 Czego się, kiboluX, doigraliśmy? Czy jesteś tym lekarzem, czy może Kaczory wchodzą do rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL X Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.chello.pl 29.09.01, 17:58 Morda !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 29.09.01, 18:26 Morda w kubeł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kaczęta na prezydęta? (to chociaz sie rymuje) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 22:48 To widać jakieś głębsze przemyślenia skoro kibolX raczy nas nimi niemal tydzien po wyborach. A ta "morda" to pewnie takie specyficzne PiS-oskie pozdrowienia. No to morda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Kaczęta na prezydęta? (to chociaz sie rymuje) IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 23:26 Ale czy w takim razie nie powinno byc: "dziob"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.*.*.* 04.10.01, 13:15 Zanim nauczysz nas porzadku pomysl o nauce ortografii. A swoja droga redakcja powinna chyba cenzurowac takie wypociny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 17:09 Olesław, przyznaj jednak, że pomysł z "prezydętem", nawet jeśli przypadkowy, jest wyborny. Ja właściwie z tego powodu wybaczam wszystko kibolowiX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 17:11 I odkrakaj z tą cenzurą, tym bardziej, że redakcja (mam nadzieję, że nie w Olsztynie) ucieka sie do niej i wcale nie tylko w sprawach przekleństw, chamstwa i drobnomieszczaństwa. Wiem coś o tym z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś