Dodaj do ulubionych

PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta !

IP: *.chello.pl 22.09.01, 22:16
Wygra jutro wybory! I weźmie za mordę pierdolony motłoch ! Krótko, przy ryju i
do ziemi - a później kopa z glana w ryj !
My was kurwa nauczymy pożądku !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 22.09.01, 22:26
      Drogi Kibolu X "pożądek" pisze się tak: "porządek". Jak PiS osiągnie cokolowiek
      znaczącego w wyborach, to za jakiś czas usłyszymy taki oto komunikat: Jarosław
      Kaczyński (albo Lech) odwołał Lecha Kaczyńskiego(albo Jarosława) z wszystkich
      zajmowanych stanowisk, dziękując mu za wieloletnią współpracę. W rezultacie na
      prezydenta rzucony zostanie Ludwik Dorn, który powoła na szefa swej kancelarii
      Jarosława Kaczyńskiego (albo Lecha), a na szefa BBN Lecha Kaczyńskiego (albo
      Jarosława) itd...
      • Gość: marek Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 22:29
        brrrrr...
        Strach to sobie wyobrazić. Tak to opisałeś, że ciarki przeszły mi po plecach.
        • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 23.09.01, 14:40
          I o to chodziło, choć to była wizja jeszcze całkiem niewinna i bestroska. I na
          marginesie do kibola X: chyba nie doceniłem twego poczucia humoru
          z "pożądkiem", skoro masz tak znakomite pomysły jak "prezydęt"
    • Gość: mk Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:09
      może się uda nie doczekać...
      Na olsztyńskiej liście Kaczorów znalazłem nazwisko lekarza, który niedawno
      został skazany przez sąd za spowodowanie śmierci swojego pacjenta.
      Gdzie tu prawo i sprawiedliwość?
      • Gość: KIBOL X Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.chello.pl 29.09.01, 13:56
        No to sie kurwa doigraliście !
        • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 29.09.01, 15:43
          Czego się, kiboluX, doigraliśmy? Czy jesteś tym lekarzem, czy może Kaczory
          wchodzą do rządu?
          • Gość: KIBOL X Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.chello.pl 29.09.01, 17:58
            Morda !!!!!!!
            • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 29.09.01, 18:26
              Morda w kubeł?
              • Gość: marek Re: Kaczęta na prezydęta? (to chociaz sie rymuje) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 22:48
                To widać jakieś głębsze przemyślenia skoro kibolX raczy nas nimi niemal tydzien
                po wyborach.
                A ta "morda" to pewnie takie specyficzne PiS-oskie pozdrowienia. No to morda!!!
                • Gość: detritus Re: Kaczęta na prezydęta? (to chociaz sie rymuje) IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 23:26
                  Ale czy w takim razie nie powinno byc: "dziob"?
    • Gość: Oleslaw Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.*.*.* 04.10.01, 13:15
      Zanim nauczysz nas porzadku pomysl o nauce ortografii.

A swoja droga redakcja powinna chyba cenzurowac takie wypociny:)
      • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 17:09
        Olesław, przyznaj jednak, że pomysł z "prezydętem", nawet jeśli przypadkowy,
        jest wyborny. Ja właściwie z tego powodu wybaczam wszystko kibolowiX
      • Gość: jd Re: PiS wygra wybory ! Kaczyński na prezydęta ! IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 17:11
        I odkrakaj z tą cenzurą, tym bardziej, że redakcja (mam nadzieję, że nie w
        Olsztynie) ucieka sie do niej i wcale nie tylko w sprawach przekleństw,
        chamstwa i drobnomieszczaństwa. Wiem coś o tym z Warszawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka