Dodaj do ulubionych

CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE

29.11.05, 08:02
Dla tych wszystkich, którzy poszukują pracy. Jeżeli macie smutne
doświadczenia z pracodawcami podzielcie się nimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:11
      A jeżeli ktoś ma smutne doświadczenia z pracownikami?
      • Gość: Helmi Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:14
        To powinien się nad sobą zastanowić i przemysleć swoje zachowanie!!! ;-)
        • ontarian Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 29.11.05, 14:36
          to samo mozna powiedziec pracownikom
      • edico Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 07.12.05, 00:35
        Rynek pracy jest też rynkiem. Uczy się przyszłych pracowników, jak mają
        pajacować przed przyszłym pracodawcą. Dla tego zatrudniam na próbę czasowo dla
        sprawdzenia umiejętności a nie ambicji.
    • Gość: A. Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:34
      To jest dobry wątek, niestety nie mam tu nic do wpisania, ale przekaże moim
      koleżankom, one tu nawpisują ;)... Pozdrawiam, A.
      • Gość: Ukiel Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: 193.38.167.* 30.11.05, 16:30
        chyba na szczęście nie masz tu nic do wpisania
        • Gość: Alla Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:46
          Urząd Miasta Olsztyn
          • Gość: kkl Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 22:41
            AUTO PODLASIE - dealer Chrysler, Jeep i Marcedes = panowie nie dotrzymuja słowa
            i robia ludzi w balona
    • marekg12 Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 06.12.05, 06:28
      MEDIA MARKT
    • Gość: ToKu Bohema Jazz Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:59
      Mam z nimi, konkretnie to z firmą KLM, która wówczas nie tylko Bohemę, ale i
      inne kluby prowadziła, bardzo złe doświadczenia jako pracownik zatrudniony na
      umowę zlecenie. Z tego co się orientuje nie ja jeden, a niezadowoleni
      zdecydowanie przeważają nad zadowolonymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka