kacper31 29.11.05, 08:02 Dla tych wszystkich, którzy poszukują pracy. Jeżeli macie smutne doświadczenia z pracodawcami podzielcie się nimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:11 A jeżeli ktoś ma smutne doświadczenia z pracownikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:14 To powinien się nad sobą zastanowić i przemysleć swoje zachowanie!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 29.11.05, 14:36 to samo mozna powiedziec pracownikom Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 07.12.05, 00:35 Rynek pracy jest też rynkiem. Uczy się przyszłych pracowników, jak mają pajacować przed przyszłym pracodawcą. Dla tego zatrudniam na próbę czasowo dla sprawdzenia umiejętności a nie ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:34 To jest dobry wątek, niestety nie mam tu nic do wpisania, ale przekaże moim koleżankom, one tu nawpisują ;)... Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukiel Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: 193.38.167.* 30.11.05, 16:30 chyba na szczęście nie masz tu nic do wpisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:46 Urząd Miasta Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkl Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 22:41 AUTO PODLASIE - dealer Chrysler, Jeep i Marcedes = panowie nie dotrzymuja słowa i robia ludzi w balona Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 Re: CZARNA LISTA PRACODAWCÓW I FIRM W OLSZTYNIE 06.12.05, 06:28 MEDIA MARKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu Bohema Jazz Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:59 Mam z nimi, konkretnie to z firmą KLM, która wówczas nie tylko Bohemę, ale i inne kluby prowadziła, bardzo złe doświadczenia jako pracownik zatrudniony na umowę zlecenie. Z tego co się orientuje nie ja jeden, a niezadowoleni zdecydowanie przeważają nad zadowolonymi. Odpowiedz Link Zgłoś