Dodaj do ulubionych

Prześwietlają chirurgów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:37
A Joasia jeszcze nic nie wyśledziła? Niemożliwe...
Obserwuj wątek
    • Gość: MARYLKA 2 Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.06, 09:31
      MARYLA TY TO CHYBA Z ZALEWSKIM SPAŁAŚ.A TERAZ SIĘ MŚCISZ
      • Gość: oszolom Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.hawaii.res.rr.com 03.01.06, 09:50
        Jak to fajnie sie czyta o personalnych przepychankach i od razu wychodzi na
        forum kto kogo nie lubi ... hehehe, zascianek!
      • Gość: Marylka Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.06, 14:44
        Ktoś wyrzucił mój post.Komuś bardzo zależy aby nie czytali go ludzie.Widać jest
        prawdą,że chodzi o byłego dyr. Wudziału Zdrowia UW,byłego z-cę dyr.Kasy
        Chorych,który potem był dyr.Polikliniki.Czy ja spałam z nim czy z Zalewskim(?)
        to jest moja sprawa.Ale Markowi Z.zaśpiewała bym kolędę .." Oj maluśki,maluski,
        maluski....".. a nie mściłabym się jak mi zarzucają.
    • Gość: hanna Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:00
      mam nadzieje że to wyjasnia , pracuje tam wielu świetnych lekarzy i może
      komus zależy na oczernieniu tej grupy zeby samemu przejąc ich rynek , jak
      wiem to wielu ludzi korzysta z ich pomocy , ja tam nadal bede chodzic bo znaja
      sie na leczeniu dzieci i a także dorosli korzystaja i ch pomocy, w szpitalu
      mówia że to zasługa konkurencji , zalezy na oczernianiu grupie politewicza
      który chodzi po miescie i sie chwali ze ich załatwi a jak mówia wszyskto to
      przez zawiść ,ciekawe jakby preswietlic ich . a ty marylka zastanów sie kto
      teraz chce tych 117.
    • Gość: bożena Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:21
      nie wierze że tak było , operacje robił mojemu dziecku i jest w najlepszym
      porządku musiałam przyjechac z bartoszyc i nie załuje a takie komentarze jak
      tej pani to tylko jej wystawiaja świadectwo a co do umiejetności biznesowych to
      wystraczy zeby go znienawidziec dobry chirurg dobry biznesmen moze dla
      niektórych zawiele w jednym człowieku
    • Gość: arbiter Re: Prześwietlają chirurgów IP: 81.246.17.* 03.01.06, 10:26
      W związku z pojawiającymi się zarzutami pod adresem olsztyńskiej prokuratury,
      konieczne jest jak najszybsze zakonczenie śledztwa w sprawie tych chirurgów.
      Jego przeciąganie prowadzi do podejrzeń o korupcje i stronniczość.
      • Gość: and Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:55
        prokuratura ma czas i niech to robi dobrze,a nie szybko,i założę sie że nie da
        soba manipulowac ,ale dwa lata prowadzic to znaczy ze cos nie jest tak
        oczywiste w tej sprawie
        • Gość: saka Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.zset.olsztyn.pl 03.01.06, 11:42
          no to trzeba będzie się wziąć za prokuratorów?
    • Gość: Pankracy Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.06, 13:22
      Dziwią mnie niektóre posty w których wymienia sie ludzi z nazwiska,zarzucajac
      im jakieś niecne czyny.To sa normalne pomówienia i tyle a ustalenie autora
      postu nie jest sprawa trudną.Biorę tylko pod uwagę fakt,że każdy winny broni
      sie jak może i stosuje metode zwracania uwagi na osobe inną.To jest nasza
      obrzydliwa cecha.Dr P. znam ,leczył moje dzieci a teraz wnuki.Uważam go za
      solidnego i b.kompetentnego chirurga.Pomawianie go o to ,ze chce zniszczyć
      innego z zazdrości jest świadectwem,że podejrzenia prokuratury sa słuszne i
      uwagę ogółu należy skierować na inna osobę.Pracy chirurgom nie zabraknie więc
      po co takie bzdury pisać,że chodził i wypowiadał się w taki a nie inny
      sposob.To świadczy o tym,że autor postu jest PRYMITYWNY.Ktoś kto by miał tak
      postępować siedziałby raczej cicho i nie zwracał na siebie uwagi-tak ja uważam
      i chyba większość logicznie myślących ludzi.To co mial by robić i jeszcze przy
      pomocy brata?A kim jest jego brat,że ma taką władzę?
    • Gość: Marek Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.06, 14:49
      Nie wierzę , że lekarz lekarzowi zrobi krzywdę.Tym bardziej Tadeusz P..
      To jest tak zamknięte środowisko,że jeden na drugiego nie powie nic złego.
      Zarzucać taki czyn może tylko ten kto jest do tego zdolny,kto tego dokonywał.Dr
      Tadeusza P. znam z przystani Budowlanych (żeglarz) i nigdy nie powiedział on o
      jakimkolwiek lekarzu źle-najwyżej przemilczał lub powiedział,że nie zna tej
      osoby tak dobrze aby móc coś o niej powiedzieć.Tak więc takie insynuacje autor
      postu powinien wypowiadać przed lustrem i wobec swojej osoby.
    • Gość: niezły Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.aster.pl 03.01.06, 22:20
      I w czym widzicie problem? Pan Marek Z. prawdopodobnie narozrabiał bo widział
      biznesa, tyle że nie do końca legalnego, prokuratura jest zainteresowana tym
      panem pewnie nie bez powodu, bo oni raczej jak jest czysto nie wchodzą, jak mu
      udowodnia winę to się o tym dowiemy i wyślemy mu paczkę na jego
      (małoprawdopodobne) stary adres zamieszkania. Ja bym mu wysłał eurobiznes -
      dobra gra, można poobracać gotówką, pobudować hotele albo zaliczyć plajte. A i
      znajomi się ucieszą bo to gra zespołowa dla "busineśmenów"
      • Gość: Alla Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 01:27
        Doktor Tadeusz P. jest jednym z najlepszych lekarzy-chirurgów dziecięcych w
        regionie. Obecne działania to zemsta za protest przeciwko zmianom w służbie
        zdrowia, które doprowadziły do dzisiejszej sytuacji. Nagonka na tego Pana trwa
        juz kilka lat.
        Na piedestale lokalne układy mafijno-kumplowsko-prasowe stawiaja Adamka. który
        jest wielbiony przez olsztyńską prasówkę.
        A tylko konował poleca dzieciom najsilniejsze środki przeciwbólowe na
        mikrourazy stawów.
        Niech dyrekcja szpitala dzieciecego zamiast stosować mobing dobrych lekrzy,
        zabierze się do pracy, to zobaczy tego konowała, który zakuwa zdrowe dzieci w
        gorset na pół roku, żeby wyciagnąć kasę z NFZ.
        • Gość: oburzona Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 06:08
          dr Marek.Z. jeżeli zabrał nielegalnie 117 tyś zł z NFZ, powinien odpowiadać za
          pacjentów ,których nie leczono z powodu brku pieniędzy. Ja nie byłam przyjęta z
          powodu jak mówili limitów , a mam 69 lat, a taki się na pewno buduje. Wstyd
          • Gość: Maria Re: Prześwietlają chirurgów IP: *.olsztyn.mm.pl 04.01.06, 07:15
            Potwierdzam opinię o dr Tadeuszu P.Wyprowadził moją corke z bardzo poważnego
            urazu i to bez jakichkolwiek powikłań o których mi mówił dr Marek Z.(poszłam
            wpierw do Marka Z.,ktory zastrzegł,że mogą byc powikłania).Słyszałam też,że
            Marek Z. po założeniu gipsu wyznacza termin za 2 tygodnie na zmianę gipsu i
            potem kolejna zmiana gipsu.Jaki to stres dla dziecka i rodziców.Tyle tylko,że
            Marek Z. wpisuje sobie ten zabieg jako wykonany i na pewno wyciaga kasę z NFZ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka