Gość: Artur IP: *.dynamic.mts.net 14.02.06, 08:49 Dlaczego nikt nie napisze o studentach Ochrony Srodowiska palacych papierosy i rzucajacych niedopalki na chodnik? Przed budynkiem jest pelno petow, i dlaczego nikt nie postawi znaku "Zakaz palenia"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plus_k Re: Drzewo przybite ochroną środowiska 14.02.06, 08:59 Na zdjęciu nie widac, a może przymocowano tabliczkę ekologicznymi ćwiekami? Od razu się czepiacie. Z pewnościa nie zrobili tego studenci ale jakiś "mądry" asystent : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Drzewo przybite ochroną środowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:43 I tak autoreklama została zakazana i to w kolebce polskiej opozycji parlamentarnej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijawka Przecież wiadomo ,że ochrona śr. to kit i wysysani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:14 -e kasy podatników i szantażowanych firm przez ekologów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deise Re: Drzewo przybite ochroną środowiska IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.02.06, 19:47 skonczyłam w tym roku ochrone srodowiska na naszym uniwerku ale dzis ochrona nie ma nic wspolnego z ochrona poza kupa niepotzrebnej wiedzy :( przykre to- dzis ochrona srodowiska to nie działania , zapobieganie a kary ,przepisy, grzywne,molestowanie psychiczne ludzi, a w inspektoracie sami łamia te przepisy.... to nie gwożdzie zniszcza przyrode bo od lat druty kolczaste gospodarwst rolnych przybijane były do drzew i jakos wszystko miało ręce i nogi. Ludzie zawsze smiecili i nie psuli w ten sposób ekologii. Nasuneło mi sie pytanie dlaczego ludzie wola wywiesc smieci do lasu niz na wysypisko? przeciez potem ida do tego samego lasu na spacer... i teoretyczna odp brzmi bo to dupek co nie dba o srodowisko...ale mowiac szerze jesl inp z mojej budowy miałbym wywiesc snmieci na wysypisko i zapłącic kupe kasy za to by to wysypac to byc moze tez bym podrzuciła gdzies indziej.. dlaczego nie ma tak ,że mam potzrebe wywiezienia jakiejsc wiekszej ilosci smieci dzwonie do słuzby tym sie zajmującej oni przyjezdzaj zabieraja i wyworza czyz to nie tansze dla miasta od sprztania potem laśów itd? dlaczego naszymi przepisami odcinamy sobie drogę wyjscia? Odpowiedz Link Zgłoś