Gość: Maja IP: *.uwm.edu.pl 22.02.06, 12:18 Zamierzam zapisać się na kurs tańca. Może polecicie mi coś ciekawego, także cenowo. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska-moniska Re: Szkoły tańca 22.02.06, 12:24 Duży wybór kursów tańca jest w Szkole Iwony Pavlovic. www.pavlovic.pl/ 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny kosztuje koło 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Szkoły tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:37 To ja podrzucę konkurencję: www.crea-dance.com.pl/olsztyn/index.php Są tam wymienione terminy najbliższych kurów, które się zaczną. Zajęciasię odbywają w Kortowie (kursy dla studentów) jak i w Centrum przy ul Piłsudskiego (za LO4). Co do cen - odsyłam do źródła, bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
asta0007 Re: Szkoły tańca 24.02.06, 10:45 witam!Ja naleze do szkoly tanca wasielewski-felska i chodze wlasnie na zajecia w Kortowie-to taniec Hip-hop VCD-czyli taniec prosto z teledysków. Właśnie powstaje nowa grupa-zapraszam do stołówki w kortowie na przeciwko banku pko w środę 1 marca o 18 do 20( w te srode wyjatkowo od 18) w kolejne od 19-20. Pierwsze zajecia gratis!Polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szkoły tańca IP: *.piorunek.pl 26.02.06, 21:59 asta0007 czy moglabys przyblizyc co nieco o tych zajeciach? czy trzeba miec juz jakies pojecie czy mozna przyjsc zupelnie zielonym w tej dziedzinie, jak wygladaja te zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Szkoły tańca 24.02.06, 11:18 Ja chodzę na tango argentyńskie do Felskiej i Wasilewskiego. Kurs jest świetny, ale nie wiem, kiedy się teraz zacznie grupa początkująca. Miała być w styczniu, ale nie zebrała się wystarczająca ilość par. Warto się dowiadywać. Miesięcznie 90 zł od pary (tańczą tylko pary). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szkoły tańca IP: *.piorunek.pl 26.02.06, 22:00 asta0007 czy moglabys przyblizyc co nieco o tych zajeciach? czy trzeba miec juz jakies pojecie czy mozna przyjsc zupelnie zielonym w tej dziedzinie, jak wygladaja te zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
asta0007 Re: Szkoły tańca 26.02.06, 23:17 hej!! mozna byc kompletnie zielonym!!! Trener wszystkiego uczy od samego początku łącznie z rozgrzewką!! Zajęcia trwają godzinę najpierw jest rozgrzewka ruchowo-ćwiczeniowa po to by rozgrzać te partie ciała, ktore będą potrzebne w tańcu a potem jest sam taniec - czyli ćwiczymy jakąś konkretną horeografię. Atmosfera jest luzacka wszyscy są na ty i jest bardzo wesoło - zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szkoły tańca IP: *.piorunek.pl 27.02.06, 00:27 a spotkanie jest w ta srode wyjatkowo o 18 w stolowce? Odpowiedz Link Zgłoś
asta0007 Re: Szkoły tańca 27.02.06, 14:36 tak w tą środe-1 marca-wyjątkowo zajecia od 18-20 , bo normalnie są po godzinie od 19-20. Jest tak po to aby zrobić więcej układu, aby sie oswoic z nowymi krokami...zapraszam, pierwsze zajecia gratis!! Odpowiedz Link Zgłoś