kecawy 12.03.06, 21:29 Pomiędzy wieloma belframi z mojej młodości pamiętam doskonale kilku będących dla mnie mistrzami Prof. Bednarska Prof. Kujawski Prof. Jaskólska Pozdrawiam Was i dziękuję moi nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 17.03.06, 22:08 Ja tez uczyłam się w tej szkole . Nie widzę powodu żeby miło wspominać np. Panią Bednarską. We współczesnej szkole taka nauczycielka nie miałaby racji bytu.Wkuwanie na pamięć tabelek z cyframi i zero metodyki geografii. Ciekawe czy dzisiejsi uczniowie chcieliby obkładać zeszyty w szary papier? Terror i nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.06, 23:10 a ja wspominam ją na prawdę dobrze...zwłaszcza bilety do filharmonii dla tych co gadali na lekcji....prawie co tydzień musiałam tam chodzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zts Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 23:12 TO po co tyle gadalas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.06, 23:19 zostało mi to do dziś;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: LO III - ja się tam uczyłem 21.03.06, 22:11 To był nauczyciel z zacięciem. Ciekawe jak jest tam dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:21 Dzisiaj jest tam również bardzo ciekawie :) Nie ma co prawda nauczycieli, o których piszecie, ale są inni, którzy godnie tamtych zastępują. Nie będę wymieniał nazwisk, bo i tak pewnie nic Wam nie powiedzą. Część lekcji odbywa się w wyremontowanym budynku po byłej jednostce wojskowej :) Wcześniej chodziliśmy nawet do sal przy plebanii kościoła św. Józefa...miało to swój urok i chyba każdy miło to wspomina :) Nie wiem czy wiecie, ale powstało Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół III LO (www.lo3.olsztyn.pl/saip.php). Pozdrawiam Ubiegłoroczny absolwent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Linki dot. Szkoły IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:29 Jak w temacie: * Oficjalna strona: www.lo3.olsztyn.pl/index.php * Spis absolwentów: www.lo3.olsztyn.pl/absolwenci.php * Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół III LO: www.lo3.olsztyn.pl/saip.php * Szkolne forum: www.lo3.olsztyn.pl/modules.php?name=Forums * III LO w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/III_Liceum_Og%C3%B3lnokszta% C5%82cace_im._M._Kopernika_w_Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikipedia Re: Linki dot. Szkoły IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:30 W poprzednim poscie link dot. Wikipedii się zagiął. pl.wikipedia.org/wiki/III_Liceum_Og%C3%B3lnokszta%C5%82cace_im._M._Kopernika_w_Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: LO III - ja się tam uczyłem 22.03.06, 22:09 Czy są tam teraz indywidualnośći-mistrzowie ? Odpowiedz Link Zgłoś