Dodaj do ulubionych

LO III - ja się tam uczyłem

12.03.06, 21:29
Pomiędzy wieloma belframi z mojej młodości pamiętam doskonale kilku będących
dla mnie mistrzami

Prof. Bednarska
Prof. Kujawski
Prof. Jaskólska

Pozdrawiam Was i dziękuję moi nauczyciele
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 17.03.06, 22:08
      Ja tez uczyłam się w tej szkole . Nie widzę powodu żeby miło wspominać np.
      Panią Bednarską. We współczesnej szkole taka nauczycielka nie miałaby racji
      bytu.Wkuwanie na pamięć tabelek z cyframi i zero metodyki geografii. Ciekawe
      czy dzisiejsi uczniowie chcieliby obkładać zeszyty w szary papier? Terror i nic
      wiecej!
      • Gość: luna37 Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.06, 23:10
        a ja wspominam ją na prawdę dobrze...zwłaszcza bilety do filharmonii dla tych
        co gadali na lekcji....prawie co tydzień musiałam tam chodzić;)
        • Gość: zts Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 23:12
          TO po co tyle gadalas.
          • Gość: luna37 Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.06, 23:19
            zostało mi to do dziś;))))
            • kecawy Re: LO III - ja się tam uczyłem 21.03.06, 22:11
              To był nauczyciel z zacięciem. Ciekawe jak jest tam dzisiaj
              • Gość: xyz Re: LO III - ja się tam uczyłem IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:21
                Dzisiaj jest tam również bardzo ciekawie :) Nie ma co prawda nauczycieli, o
                których piszecie, ale są inni, którzy godnie tamtych zastępują. Nie będę
                wymieniał nazwisk, bo i tak pewnie nic Wam nie powiedzą.
                Część lekcji odbywa się w wyremontowanym budynku po byłej jednostce
                wojskowej :) Wcześniej chodziliśmy nawet do sal przy plebanii kościoła św.
                Józefa...miało to swój urok i chyba każdy miło to wspomina :)

Nie wiem czy wiecie, ale powstało Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół III
                LO (www.lo3.olsztyn.pl/saip.php).

Pozdrawiam
                Ubiegłoroczny absolwent
                • Gość: xyz Linki dot. Szkoły IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:29
                  Jak w temacie:

* Oficjalna strona: www.lo3.olsztyn.pl/index.php
                  * Spis absolwentów: www.lo3.olsztyn.pl/absolwenci.php
                  * Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół III LO:
                  www.lo3.olsztyn.pl/saip.php
                  * Szkolne forum: www.lo3.olsztyn.pl/modules.php?name=Forums
                  * III LO w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/III_Liceum_Og%C3%B3lnokszta%
                  C5%82cace_im._M._Kopernika_w_Olsztynie
                  • Gość: Wikipedia Re: Linki dot. Szkoły IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 07:30
                    W poprzednim poscie link dot. Wikipedii się zagiął.
                    pl.wikipedia.org/wiki/III_Liceum_Og%C3%B3lnokszta%C5%82cace_im._M._Kopernika_w_Olsztynie
                • kecawy Re: LO III - ja się tam uczyłem 22.03.06, 22:09
                  Czy są tam teraz indywidualnośći-mistrzowie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka