Dodaj do ulubionych

Prokurator pod palmami

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 07:38
Nowy FWP = Fundusz Wczasow Przedsiebiorcow? ;o/
Obserwuj wątek
    • Gość: pinokio Re: Prokurator pod palmami IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 11:26
      I słusznie,krew człowieka zalewa jak słyszy,że pazerność i
      bezczelność ludzi nie ma granic.
      • ol4 Re: Prokurator pod palmami 18.12.02, 11:29
        Ups.
        Detritus jak to zrobiles ze polecialo na olsztyn?

Wczesniej juz jeden watek na ten temat wyladowal na forum kraj.

Mnie najbardziej interesuje co w tej spolce robil wojewoda i marszalek.
        Czyzby jak zwykle typole robili reszte w konia tylko dlatego ze mieli dostep do
        informacji?
    • Gość: czytelnik Re: Prokurator pod palmami IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.12.02, 14:12
      Chciałbym zwrócic uwagę na pewien niuans dot.reportażu red.
      Czyczło. gdyby Pani redaktor i redaktorzy odpowiedzialni za
      wydanie numeru siegnęli do sobotniego wydania Gazety
      Olsztyńskiej, to nie musieliby niczego "ujawniać", "ustalać",
      "docierać", a nawet "natrafiać na slady afery" ponieważ sprawa,
      o której mowa została wcześniej ze szczegółami opisana przez
      red. Mielnickiego.w ten sposób oszczedziliby na czasie swoim i
      przy okazji nie przypisywali sobie zasług, ktore im się po
      prostu nie należą i są przykładem manipulacji czytelnikami, do
      których sie zaliczam. Bez poważania ? prawie stały czytelnik.PS.
      ciekawe, czy o nowatorskich inicjatywach dziennikarzy oddziału
      GW wie centrala w Warszawie?
      • Gość: detritus Re: Prokurator pod palmami IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 14:31
        Po poscie z IP: *.gazetaolsztynska.pl czekamy na odpowiedz z IP: *.gazeta.pl ;o)
        • Gość: theedge Re: Prokurator pod palmami IP: *.tvk.tpsa.pl 18.12.02, 15:54
          Oto kolejny dowod jak marnotrawione sa pieniadze podatnikow. Ale Polacy sami
          przeciez wybrali w demokratycznych (hehe)wyborach biurokracje i wysokie
          podatki. A teraz wybiora UE bo media zrobia im jak zwykle totalna wode z
          mozgow. Teraz w Polsce na 1000 mieszkancwo przypada 18 urzednikow. W Niemczech
          39 a w Belgii 100. Ktos sie jeszcze zastanawia dlaczego Niemcy maja klopoty
          gospodarcze?
        • toja77 Re: Prokurator pod palmami 18.12.02, 18:22
          No i wykrakałeś detritusie. Jest odpowiedź z GW! Ale przynajmniej wiadomo, że w
          GO czytają Wyborczą. A w GW czytają GO??? A tak na marginesie... NIe było mnie
          w Olszynie przez kilka dni i o sprawie dowiedziałem sie z radia (w internecie
          na stronach olsztyńskich nie znlazłem tego tekstu). Tam też mówili, że o
          sprawie poinformowała GW. NIe wspomnieli nic o GO. Dopiero dzis odkurzyłem w
          biurze starą GO i przeczytałem co tam napisali. Poźniej porówanłem oba teksty i
          nie dziwie się dlaczego wszyscy powołuja sie na GW. To taka moja odpowiedź dla
          IP z gazetyolsztyńskiej. Wybaczcie, ale od czasu zmian i upodobnienia do
          Superekspressu jestem nastawiony anty do G. Olsztyńskiej.
      • redakcja Re: Prokurator pod palmami 18.12.02, 16:51
        Tak, rzeczywiście, coś na temat wyjazdów ukazało się w sobotę w GO. Tekst
        Małgosi Czyczło - jeśli kogoś to interesuje - z braku miejsca przeleżał parę
        dni właśnie w warszawskiej „centrali”. Ale co to ma za znaczenie? Nasz tekst -
        piszę chyba obiektywnie - zawierał dużo więcej informacji i przygważdżających
        faktów, i to właśnie po nim wybuchła burza w województwie, Warszawie,
        Ministerstwie Gospodarki i prokuraturze. Pozdrawiamy kolegów-konkurentów z GO!
        Roman Antonowicz
    • Gość: Andulka Re: Prokurator pod palmami IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 18.12.02, 21:02
      Trochę nie na temat, ale ...
      Widać takie czasy nastały, że każde miasto zasługuje na swoją palmę.
      W Warszawie na jednym z centralnych skrzyżowań stanęła palma. Plastyczana,
      wysokości kilkupiętrowego budynku. Pdobno jest dziełem sztuki, hi, hi. Ma stać
      kilka miesięcy. I to na rondzie, na którym corocznie o tej porze stawała
      choinka... Warszawskie forum dworuje sobie z tego pomysłu na całego. A pani
      plastyk, która wymyślila to "dzieło" (jakże adekwatne do miasta i pory roku,
      nieprawdaż?) broni swojego pomysłu do upadłego. Niektórym to naprawdę palma
      odbija :)))
      • Gość: lolo Re: Prokurator pod palmami IP: *.tvk.tpsa.pl 18.12.02, 21:53
        Już się żygać nawet nie chce.Przekręt za przekrętem.Złodziejski
        kraj.
    • Gość: Kris Re: Prokurator pod palmami IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.12.02, 14:01
      NO a ja głupi sie dowiadywalem o te szkolenia miła Pani urzędnik
      powiedziała że wszystkie fundusze są juz niestety wykorzystane
      (było to we wrześniu).Widocznie jeśli się nie ma dojścia to nici
      ze szkoleń i refundacji.W ten sposob to wejdziemy do Uni ciemni
      jak tabaka w rogu bo nawet ci którzy sie dostają na szkolenia
      wolą po prostu jechac na wczasy.W tym pieprzonym kraju nic się
      nie zmieni ręce opadają.
      • Gość: Luk Re: Prokurator pod palmami IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 19:54
        Przekret przekreca przekret...:)

...najgorzej, ze nie w tym kierunku co trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka