Gość: KL IP: *.acn.waw.pl 25.08.10, 09:46 Będę bardzo wdzięczna jeśli Państwo wypełnicie ta ankietę (zajmie 1 min): moje-ankiety.pl/respond-1411.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Prośba o pomoc 25.08.10, 10:39 raczej 5 min brak staranności w tłumaczeniu psuje w sumie dość miła ankietę Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Prośba o pomoc 25.08.10, 10:41 Przykro mi. Nie zatwierdzilem ankiety, a wypelnilem prawie cala pierwsza strone, poniewaz NIGDY nie odpowiadam na ankiety w ktorych jest przymus informowania o zarobkach. Brak opcji "odmowa odpowiedzi" w tym miejscu jest niewybaczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: Prośba o pomoc IP: *.adsl.alicedsl.de 25.08.10, 11:39 ale przeciez jest do wyboru opcja - wole nie odpowiadc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Prośba o pomoc IP: *.acn.waw.pl 25.08.10, 11:44 Przyznaje sie do błędu, juz uzupełniłam odpowiedzi do tego pytania. Dziękuje za feetback :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Prośba o pomoc 25.08.10, 20:43 dlaczego koniecznie trzeba lubic jakies wino? Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: Prośba o pomoc 25.08.10, 22:53 jak zwykle ankieta niedoskonała, w punkcie 10 Autor zapomniał o czymś takim jak wykształcenie podstawowe, zawodowe, czy studia inżynierskie ale może jenżeniery i proletaryat nijak się mają do kuchni fransuskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Prośba o pomoc 25.08.10, 23:17 0yotte napisała: > jak zwykle ankieta niedoskonała, > w punkcie 10 Autor zapomniał o czymś takim jak wykształcenie > podstawowe, zawodowe, czy studia inżynierskie > ale może jenżeniery i proletaryat nijak się mają do kuchni > fransuskiej ;) > > Faktycznie - brakuje. Przydaloby sie tez pole opisowe w tym miejscu. Ktos moze miec wyksztalcenie zawodowe zwiazane z gastronomia. Brakuje tez calej kategorii zwiazanej z posilkami sluzbowymi. No a politycy i urzednicy jedzacy na koszt podatnika to jeszcze jedna wielka .... Duzy plus za podglad wynikow na zakonczenie ankiety. Obecnie malo popularna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś