Gość: XZZZ IP: *.tvk.tpsa.pl 19.12.02, 20:49 A to Polska właśnie. Wstyd u progu wejścia do UE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Wypadek na torach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 07:49 Wlos sie jezy na glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Wypadek na torach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.12.02, 10:02 Za to złodziejstwo chociaż tym hienom dupy na mrozie wymarzły.Z całego serca życzę im na ten Nowy Rok aby znaleźli się na miejscu kierowcy busa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypadek na torach IP: proxy / *.lo2.olsztyn.pl 20.12.02, 14:02 NIE. Niech nie znajdują się w sytacji kierowcy tego busa. Już dość wypadków i uszkodzonych lokomotyw przez idiotów, którzy nie dość, że nie szanują własnego życia wjeżdżając wprost pod pociąg to jeszcze narażają innych. Pamiętacie sprawę z gimbusem koło Małkini. Tam linczowali kolej za brak sygnalizacji na przejeździe. Tu sygnalizacja BYŁA i DZIAŁAŁA i pomimo wszystko doszło do wypadku. Na głupotę nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Wypadek na torach IP: proxy / 217.237.165.* 20.12.02, 12:33 wstyd, wstyd, wstyd. Nie dziwie sie wcale, ze na swiecie uwaza sie nas za urodzonych zlodziei. Cale szczescie, ze kierowcy nie dobili... Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Wypadek na torach 20.12.02, 13:59 Ups. mialem akurat jechac tym pociagiem. ale na szczescie pojechalem do wawy dzis rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAI Re: Wypadek na torach IP: *.bakernet.com.pl 20.12.02, 18:50 Byłem w tym pociągu i widziałem co się działo. Horror, bydło, hieny to przy tych ludziach przyzwoite zwierzęta. Jak jednemu, co mu się papierosy wysypywały z dwóch pudeł pod rękami zwróciłem uwagę, to mnie jeszcze zbluzgał. Za to duża pochwała dla pogotowia, byli szybko i jak widzę uratowali kierowcę (co nie powinno go jednak chronić przed procesem za spowodowanie wypadku). Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Wypadek na torach 20.12.02, 19:10 Musze się przyznać, że gdybym był na miejscu donsiósłbym policji na te złodziejskie sepy. NIe wahałbym sie ani chwili. Takie buractwo trzeba tępić, a nie udawać, że nic się nie dzieje. Trzeba im pokazać, że nie wszystkim się podoba, gdy ktos coś kradnie, niszczy czy demoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wypadek na torach IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 21.12.02, 09:46 Policja powinna po wypadku przeszukać bagaż podróżnych. Dla posiadaczy "fantów" - proces za kradzież. Dla mnie żerowanie na ludzkiej tragedii jest w najwyższym stopniu odrażające. Nie tak dawno na drodze Olsztyn - Ostróda doszło do bardziej tragicznego wypadku - ciężarówka wioząca piwo miała zderzyła się z cieniasem i poldkiem. Kierowcy obydwu osobówek ponieśli śmierć, z rozbitego TIR-a wysypały się puszki z piwem. Nie muszę chyba mówić, co się działo. Na miejscu śmierci dojga ludzi pojawiło się całe stado hien. Najchętniej ich wszystkich powsadzałbym do końca życia do kamieniołomów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wypadek na torach IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 21.12.02, 10:37 Zatkało mnie. Dlaczego jesteśmy TACY!!??? Z biedy? Kiedyś biedni ludzie byli właśnie najbardziej uczciwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlo Re: Wypadek na torach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 14:04 Dlaczego tacy jestesmy? Bo t ym kraju od 12 lat coraz mniej mowi sie o wartosiach, o tym co rzeczywiscie dla kazdego z nas powinno byc wazne, o zwyklej ludzkiej uczciwosci. To kraj w ktorym mowi sie o kasie. Nawet teraz, przed Swietami liczy sie ilosc Mikolajow, ktore wystawi jakas firma. Ale my sie oburzamy, a czy zwracamy uwage na to, ze czlowiek - nawet pijany - lezy na ulicy? Czy zwracamy uwage na blakajce sie o naszych osiedlach dzieci? iestety nie. Bo po co sie wtracac. Skoro nic nie jest wazne, to mozna wszystko, bo po co ma sie zmarnowac. Tak pewnie mysleli ludzie, ktorzy okradali kierowce furgonetki, czy ludzie, ktorzy okradali TIR-a z piwem. Okradali, bo w sumie to bylo w ich mniemaniu niczyje. Bo nikt im nie powiedzial glosno - NIE KRADNIJ. Bo w Polsce kradziez, to tylko zabor mienia. Slowa sie widac takze zdewaluowaly. P.S. Przepraszam za ewentualne literowki Odpowiedz Link Zgłoś