Dodaj do ulubionych

Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza???

IP: *.abp.pl / *.abp.pl 02.05.06, 18:25
DZIEWCZYNY!!!
Slyszalam ze tam pracuja fachowi fryzjerzy, znajacy sie na koloryzacji i
fachowym cieciu...
Mozecie polecic jakas konkretna osobe???
I na jakiej ulicy znajduje sie ten zaklad??? A moze numer telefonu.
Czekam z niecierpliwoscia.... pomozcie.... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mucek1 Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.05.06, 18:47
      nie wiem czy są dobrymi fachowcami.Wiem tylko tyle że kasy tam trochę zostawisz,ale najważniejsze byś była zadowolona.zakład znajduje się na końcowym pzystanku ul.Wilczyńskiego(pętla 15-stki)przy salonie zabaw dla dzieci.Jeśli się wybierzesz,napisz o swich refleksjach
      • Gość: ? Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.ols.vectranet.pl 02.05.06, 18:51
        Klienteli to oni tam chyba zbyt duzo nie maja. Pustki....
        • Gość: ooo Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.05.06, 21:48
          Klienci są, ale cena usługi jest zbyt duża.
          • Gość: martaa_w Hmmmmm..... A salon SAWANA??? IP: *.abp.pl / *.abp.pl 02.05.06, 22:33
            Jak tam maluja i tna?... Sama juz nie wiem...
            Chcialabym miec DOBRZE zrobiony baleyage, ale tak naprawde DOBRZE i dobrymi
            farbami. Zastanawiam sie gdzie pojsc, zeby nie wyjsc ponownie z ponura mina :(
            Moze polecilybyscie mi kogos naprawde godnego zeby sie oddac w jego rece :)
            Z gory dziekuje :)
            pozdrawiam
            • henri4 Re: Hmmmmm..... A salon SAWANA??? 02.05.06, 23:02
              Balayage...? Podobno to juz historia, - przynajmniej u nas, w Paryzu...
              • Gość: zyz Re: Hmmmmm..... A salon SAWANA??? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.06, 01:48
                henri4: u was w Paryżu też z ortografią kiepsko?
    • Gość: ania Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.06, 11:43
      tam nie bylam bo do adama przybysza to trzeba sie zapisac miesiac wczesniej, ale
      bylam w jego drugim salonie nazywa sie image i jest na wilczynskiego,
      naprzeciwko medyka, obok sklepu z odzieża ciążową i powiem ze tragedia, zero
      wyobraźni, byłam u samej szefowej tego salonu, która nawet farby sama nie zrobi
      i cala reszta personelu jej usluguje i kolo niej skacze.
      Ścięcie do bani, a kolorem sie załamałam, kilka razy mówiłam żeby tylko nie
      wyszedł rudy, bo nienawidze tego koloru, i zgodzilam sie w koncu po obejrzeniu
      palety na dwa kolory jasny blond i bardzo ciemny brąz.
      Przeraziłam się jak zobaczyłam efekt końcowy, wyszedł jej przeraźliwy rudy,
      przez kilka dni patrzeć na siebie nie moglam.
      szok zaplacilam 180 zl
      Juz nigdy tam nie pojde, myslalam ze skoro to salon Adama Przybysza to bedzie ok
      a tu kicha
      Wracam do swojego starego fryzjera, na Lengowskiego, wchodzi sie w uliczkę
      miedzy strażą pożarna przy MC donaldzie , a szkoła i pod górke do końca w takich
      małych budkach po prawej stronie jest salon fryzjerski.
      przyjmuja tam dwie młode dziewczyny, od koloru najlepsza jest Pani Ula.
      Mam włosy długie do połowy pleców i za balejaż 2 kolory płacę 90 zl i jak do
      tej pory zawsze bylam zadowolona, a zachciało mi sie Przybysza
    • Gość: ja Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 03.05.06, 14:44
      mogę polecic dobrego fryzjera, zakład U Zimka /między centrum HB na Jarotach, a
      kościołem/- p. Ewelina lub sam właściciel /p. Zimny/, tylko ceny kosmiczne,
      ścięcie damskie 50 zł, a za farbowanie krótkich włosów to min. 160 zeta. Mimo
      cen efekty mi się podobają.
    • Gość: silvia Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:41
      A ja Adama bardzo polecam!
      Znam go już od 6 lat, najpierw salon z Matrackimi (Hotel Kopernik), potem
      Image, a teraz kolejny salon. To chyba o czymś świadczy, co? Wszystkie działają
      i mają się nieźle. Niestety nikogo poza Adamem nie polecę, bo nie znam. Za to
      Adam jest godnym polecenia fachowcem w pełni tego słowa znaczeniu, a
      przedewszystkim słucha co masz mu do powiedzenia i czego sobie życzysz. Polecam
      i cięcie i baleyage. Poza tym na pewno dba o swoich stałych klientów i nie
      pozwoli by stała Ci sie "krzywda";-) Nie lubię fryzjerów, a Adam mnie do siebie
      przekonał, w 100% polecam!

Jeżeli jeszcze tu zajrzysz to podam Ci namiary, na Kopernika i na nowy salon.
      • Gość: internauta Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.06, 23:24
        Wszyscy sa -dno!!najleo=pszy jest oczywiscie ALEK!!!
        • umma Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? 06.05.06, 10:26
          Tak Alek słynny salon z ktorego kobiety wychodza ze zniszczonymi włosami ,ktore
          ciągna sie jak guma ,popalone i okropne ,a fryzura taka sama u wszystkich, zero
          fantazji czy tworczego myślania o wykonaniu nie wspomne.
          • algreg Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? 06.05.06, 21:42
            Najlepszą, z klasą specjalistką jest Marta na Wilczyńskiego 6
            • Gość: martaa_w Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.abp.pl / *.abp.pl 08.05.06, 17:37
              A GDZIE TO JEST??? JAKI SALON???
              No a "U Zimka" kto najlepiej farbuje włosy?
              • Gość: martaa_w Powiedzcie coś wiecej o salonie U ZIMKA IP: *.abp.pl / *.abp.pl 08.05.06, 18:26
                Moze rzeczywiscie tam bym sie wybrala...
                Zalezy mi zeby ktos dobrze pomalowal mi wlosy i scial tak, zeby same sie
                ukladaly...
                czekam na opinie
                • Gość: Anna Salon fryzjerski Giacomo na Jagielonskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 20:04
                  Wczoraj w nim bylam, salon sie miesci na Jagielonskiej 55a/4a widac ma jakies 2-3 miesiace ale juz o miejsca bez zapisow trudno
                  czynne maja od 8 do 19 w soboty do 9-16 a w niedziele do 9-14
                  Bylam u Anety, tej drugiej nie znam
                  Fajny salon tylko strasznie daleko do niego mam :/
                  Robilam modelowanie + upinanie w taki cos ala kok
    • erla Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? 16.05.06, 19:43
      Zimka nie polecam,w czasie strzyżenia mogłabym przeczytać "Trylogię"i odniosłam wrażenie,że to bardzo smutny człowiek.Ceny jak przystało na medalistę!Adam Przybysz wręcz przeciwnie,ma iskierki w oczach,modeluje fryzurę palcami,sprawnie,szybko,profesjonalnie!Polecam:)
      • Gość: eda Re: Akademia Fryzjerstwa Adama Przybysza??? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.06, 11:42
        A polecacie Matrackiego z Kopernika?? bo zastanawiam sie nad nim wlasnie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka