Gość: g14 IP: *.bulldogdsl.com 21.07.06, 15:20 Jezeli ci sie nie podoba takie zycie to wypad z reprezentacji. Ja przynajmniej bede szczesliwa gdy nie bede musiala ogladac cie na boisku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojedwagrosze Re: Kadziewicz: Wierzę w sukces w LŚ 21.07.06, 15:35 Czy Kadziewicz, to ten "profesjonalista", który swego czasu został wywalony z kadry za chlanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Do dwojga głupoli powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:31 Jak wam sie nie podoba to nie patrzcie, proste. A skoro Lozano wystawia Kadziewicza w meczu znaczy że uznaje go za godnego reprezentowania Polski. Ignaczak też gra. Obaj są zresztą dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Odczepić się od Kadziewicza. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.07.06, 17:38 Nie jestem kibicem Jastrzębia, ale widując grę Kadziewicza na żywo, oceniam go jako najlepszego polskiego środkowego. Ze starego incydentu również wybrnął jak mężczyzna (któremu chłopu nie odbije czasem szajba?): poniósł konsekwencje i temat jest zamknięty. Gramy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magakol Re: Odczepić się od Kadziewicza. IP: *.aster.pl 23.08.06, 12:59 może byści przestali jeździć po Łukaszu, co? może zrobił kiedyś co głupiego, ale jak widać,zmienił się. dostał już swoją karę i tego co było już nie powtórzy. jestem tego pewna. a póki co gra najlepszą siatkówkę w naszej kadrze. to co robił japończykom swoją zagrywką w ostatnim dwumeczu było genialne. coś jak Milijkovic u serbów. :) dlatego trzeba się cieszyć, że ktoś taki jest i chce grać dla Polski, a nie wybrzydzać i wkurzać się. Odpowiedz Link Zgłoś