Dodaj do ulubionych

"Ochroniarz" zadba o auto

IP: *.manc.cable.ntl.com 22.07.06, 02:57
to jest przyklad uciazliwego chamstwa, kanciarstwa i zlodziejstwa. takie
akcje dziennikarskie moga sie wiec podobac, bo sluza wspolnej sprawie, a nie
jakies dyrdymaly o wyjezdzie samochodem sluzbowym do chorwacji.
gratuluje autorowi
Obserwuj wątek
    • Gość: e-z Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.06, 07:56
      ha ha centrum miasta bezplatny parking dwoch cwaniakow na zmiane pobiera od
      ludzi haracz panie prezydencie o co tu w tym wszystkim chodzi.jezeli juz pan
      puscil taki kasek ziemi do uzytku publicznego ot tak za nic to przynajmniej
      zadbalby pan o jego ochrone
      • antyklerykal Tysiące takich 24.07.06, 15:36
        W Polsce mamy tysiące takich ochroniarzy i de facto nikt się nimi nie przejmuje.

MARSZ PRZECIWKO KLERYKALIZACJI I FASZYZACJI
        • Gość: Klijent Eleclerka ***Najlepiej i tak w Olsztyńskim Eleclercu !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:07
          Ostatnio zakupiłem tam bombonierkę i zapomniałem jej wziąć,odszedłem pięć metrów
          od kasy i przypomniwszy sobie że jej nie wziąłem. zawróciłem.
          Ochroniarz wygolony na łyso zawłaszczył ją w mgnieniu oka.
          Na moje stanowcze żądanie że ma mi oddać moją własność,zaproponował mi ponowny
          zakup!
          Świadkiem była kasjerka która mi ją sprzedała lecz nabrała wody w usta
          współdziałając w jawnym złodziejstwie.
          Widząc że nic tu nie wskóram wyrwałem temu złodziejowi moją własność i
          zarządałem przybycia policji.
          Wezwano na mnie dześciu ochroniarzy.
          Gdyby nie świadkowie z kolejki którzy widzieli zdarzenie uchroniarz ów by mnie t
          ograbił i najpewniej pobił wespół z innymi napastnikami z ochrony tego obiektu.
          Groźby i wyzwiska pożegnały mnie.
          Z takim chamskim zachowaniem ze strony ochrony jeszcze się nie spotkałem ,choć w
          doniesieniach prasowych wiadomo że jest to nieodosobniony przypadek.
          Konkluzja która nasuwa się sama.
          By robić zakupy w olsztyńskim Eleclercu trzeba mieć ochronę przed tą ochroną.
        • koszalek_opalek1 Re: Tysiące takich 24.07.06, 17:00
          Tak zwana, "polska przedsiębiorczość"...
    • Gość: Maciej Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:30
      Ja bym jeszcze na miejscu Policji monitorował parkingi takie jak ten przed
      REALEM. Nie było dnia w którym nie zaczepiła by mnie osoba prosząca
      o "jedzenie", odprowadzenie wózka, zakup lornetki, wycieraczek czy mapy
      samochodowej. Naprawdę trudno opędzić się od nachalności tych osób i należy
      zrobić z tym porządek !!
    • Gość: anszym Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: 80.50.91.* 24.07.06, 13:40
      To jest nic w porównaniu z setkami zapijaczonych ochotników w Warszawie -
      wszędzie ich pełno. A władze nic nie robią.
      • jerzy_w11 Re: "Ochroniarz" zadba o auto 24.07.06, 16:44
        > To jest nic w porównaniu z setkami zapijaczonych ochotników w Warszawie -
        > wszędzie ich pełno. A władze nic nie robią.

Mało tego. Ludzie im płacą! To jest najlepsze...
    • zigzaur Re: "Ochroniarz" zadba o auto 24.07.06, 14:09
      A plecak z kasą fiskalną (i akumulatorami do niej) miał?
    • Gość: Swing Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 24.07.06, 14:19
      No cóz wydaje mi sie ze zarabiali jak potrafili.Lepiej tak niz mieliby wybijac
      szyby i krasc radia samochodowe a ze robili to pod urzedem to tylko swiadczy ze
      wszyscy radni i inni z urzedu maja to w dupie Nas i wszytsko co sie dzieje
      dookoła tylko licza swoje wypłaty.Popieram tych Panow!!!
      • Gość: ? Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:26
        popierasz cwaniactwo?
        typowy polaczek z ciebie.
    • Gość: swiatowiec Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:31
      zanany problem nei tylko w Olsztynie, niemniej przesadna wiadomosc na pierwszej
      stronie wiadomosci "swiatowego" portalu gazety;)
    • Gość: jola Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: 194.146.219.* 24.07.06, 15:31
      we wrocławiu pod urzedem miejskim na placu Nowy Targ taki preceder ma miejsce
      od około roku. miejscy sztajmesi nie sa moze przebrani za ochroniarzy ale moga
      przypominac troszke parkingowych maja saszetki na pieniadze przyczepiane do
      paska, wskazuja kierowcom wolne miejsca i równiez pobieraja opłate od
      niezorientowanych. zastanawia mnie tylko dlaczego straz miejska która wchodzi i
      wychodzi z budynku urzedu miejskiego o róznych porach dnia nie zainteresuje sie
      nimi???? Mam tez nadzieje ze moze jakis dziennikarz z gazety wyborczej
      przeczyta mój komentarz i zrobi z tego uzytek.
      • Gość: Jonek O czym piszesz? IP: *.e-wro.net.pl 24.07.06, 15:53
        Często parkuję na Nowym Targu i jeszcze takich ludzi tam nie widziałem, owszem
        stoi tam parkomat z którego niektórzy kierowcy 'nie korzystają" ale Strażnicy
        często tam chodzą i walą mandaty takm kierowcom. Na Nowym Targu nikt by sie nie
        odwarzył kantowania bo to 'teren' Straży Miejskiej która tam właśnie wyjątkowo
        skrupulatnie pilnuje. Więc nie pleć głupot.
    • hermenegilda007 Re: "Ochroniarz" zadba o auto 24.07.06, 16:27
      na dolek s gnojkami to sie uspokoją
      • Gość: d_rev "Ochroniarz" umyje w W-wie IP: 195.234.40.* 24.07.06, 16:59
        Wiosna 2006. Pracuję w okolicach Mazowieckiej - parkuję często przy parku. O
        auto niby dbam lecz czasami brudnawe... Wychodzę z pracy - auto lśni! Przy
        aucie Gostek z wiadrem i - tyle [_] się należy za umycie. Muszę zapłacić (i
        pochwalić) bo jutro znowu zostawię tam samochód.
        R.
    • Gość: maciek9940 Re: "Ochroniarz" zadba o auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:56
      I tak oto wykrywalność przestępców niby rośnie.

Trzeba ich pogonić. Niech nie mają za lekko i niech wrócą to poprzedniego
      procederu, kradzieże z włamaniem. Może komuś krzywdę jeszcze zrobią???
    • kiszuriwalilibori Re: "Ochroniarz" zadba o auto 24.07.06, 17:00
      Problem polega na tym, że na dołku taki gostek czuje się jak u siebie w domu. wielu z tych gostków prawdopodobnie pobiera jednocześnie zasiłek dla be3zrobotnych. A już na pewno wszyscy są nieściągalni, tak więc karanie grzywną to sobie można.

Jest taka kara jak obowiązkowe prace społecznye, ale wypadku takich meneli też chyba trudna do wyegzekwowania. No bo co, nie przyjdzie robić to do aresztu go?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka