Dodaj do ulubionych

TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN

09.02.03, 21:49
Wiem, że w Olsztynie funkcjonuje telewizja kablowa Vectra, ale czy tak samo
jak w moim mieście kablówka posiada kanał telewizyjny miejski(nie mam na
myśli żadnego kanału tekstowego). Chodzi mi o telewizję miejską.
Jeśli tak to proszę mi powiedzieć gdzie mieści się biuro reklam w Olsztynie
oraz jak dojechać na tą ulicę. Oczywiście jadąc z Elbląga. Serdeczne dzięki
za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • elblazanin Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 09.02.03, 21:56
      Może jest jakaś strona, żeby porównać cenniki z naszych miast
      www.tv.elblag.pl/strona.php?link=2
    • elblazanin HALO!!!!!Czy ktoś zauważył ten temat. 10.02.03, 15:11
      Prosiłbym bardzo o odpowiedź.
      • angela-rt Re: HALO!!!!!Czy ktoś zauważył ten temat. 10.02.03, 19:43
        Nie wiem i nic nie moge powiedziec na ten temat,nie mam kablowki to raz a dwa
        nie sądze aby to jeszcze funkcjonowało(TV Vektra)-moze ale nie dam sobie ręki
        uciąc
        ;-)))angi
    • wiking_elblag Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 11.02.03, 10:59
      elblazanin napisał:

> Wiem, że w Olsztynie funkcjonuje telewizja kablowa Vectra, ale czy tak samo
      > jak w moim mieście kablówka posiada kanał telewizyjny miejski(nie mam na
      > myśli żadnego kanału tekstowego). Chodzi mi o telewizję miejską.
      > Jeśli tak to proszę mi powiedzieć gdzie mieści się biuro reklam w Olsztynie
      > oraz jak dojechać na tą ulicę. Oczywiście jadąc z Elbląga. Serdeczne dzięki
      > za odpowiedzi.
      >
      > Pozdrawiam.
      >

Cóż na to poradzić Elblazanin, w Olsztynie brakuje wielu rzeczy.

• Gość: Borys Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 22:10
        Strasznie jest Pan aktywny, zlosliwy i napastliwy. Szkoda, ze psuje Pan opinie
        o swoich wspolmieszkancach...
        • takselukam Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 12.02.03, 11:06
          BORYS - W TYM USTEPIE MASZ PAN KUPE RACJI.

POZDROWIENIA Z ... ELBLAGA !!!!!
      • toja77 Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 12.02.03, 09:27
        wiking_elblag napisał:

> Cóż na to poradzić Elblazanin, w Olsztynie brakuje wielu rzeczy.

No dobrze, wytłumaczę Ci o co chodzi. Oczywiście w Olsztynie jest telewizja
        miejska Vectry. Chcieliśmy Was jednak przetrzymać, by sprawdzić, czy pojawią
        się jakieś głupie uwagi z Elbląga. Nie zdaliście testu. Jednak dobrze, że
        informacji nie udzieliliśmy „przyjaciołom” z Elbląga ;-)
        • elblazanin Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 12.02.03, 21:52
          toja77 napisał:

> wiking_elblag napisał:
          >
          > > Cóż na to poradzić Elblazanin, w Olsztynie brakuje wielu rzeczy.
          >
          > No dobrze, wytłumaczę Ci o co chodzi. Oczywiście w Olsztynie jest telewizja
          > miejska Vectry. Chcieliśmy Was jednak przetrzymać, by sprawdzić, czy pojawią
          > się jakieś głupie uwagi z Elbląga. Nie zdaliście testu. Jednak dobrze, że
          > informacji nie udzieliliśmy „przyjaciołom” z Elbląga ;-)

Ok, skro się chłopcy dogadaliści, to może mi teraz powiesz toja77 gdzie się
          mieści biuro reklam? Na jakiej ulicy?
          Może jest jakaś strona internetowa?
          • elblazanin Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 12.02.03, 22:20
            Żadnej strony na temat telewizji olsztyńskiej nie znalazłem, po prostu nie ma
            takiej strony, jedyny adres, który znalazłem jest to Vectra na Sikorskiego.
            Ja się pytam toja77 czy na powaznie jest u Was kanał miejski (nie tekstowy),
            ale widzę, że jednak będę musiał zadzwonić do źródła i się zapytać, bo nie
            widzę, że można liczyć tutaj na Was.
            • toja77 Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 13.02.03, 16:37
              elblazanin napisał:

> Jedyny adres, który znalazłem jest to Vectra na Sikorskiego.

BINGO!!!
              • elblazanin Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 13.02.03, 17:37
                toja77 napisał:

> elblazanin napisał:
                >
                > > Jedyny adres, który znalazłem jest to Vectra na Sikorskiego.
                >
                > BINGO!!!

Ale czy tam jest również siedziba telewizji miejskiej?
                Widzę, że tylko zwodisz, nic konkretnego nie mówisz.
                Coś jest nie tak:P
                w Elblągu chociaż jest wszytsko jasne, Vectra to kablówka, telewizja elbląska
                to tv miejska, są to dwie różne firmy i wszytsko jest jasne;P
                Poza tym jest strona internetowa z której można się dowiedzić, a strony
                olsztyńskiej vectry czy tv olsztyn nie ma;P
                • toja77 Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 13.02.03, 18:19
                  elblazanin napisał:

> Widzę, że tylko zwodisz, nic konkretnego nie mówisz.
                  > Coś jest nie tak:P
                  > w Elblągu chociaż jest wszytsko jasne, Vectra to kablówka, telewizja elbląska
                  > to tv miejska, są to dwie różne firmy i wszytsko jest jasne;P

Ol4 ratuj!!! ZAwsze staram się nie udzielać się w wątkach olsztyńsko-
                  elbląskich. Jesli już się wypowiedziałem to starałem sie lekceważyć wszelkie
                  niesnaski. Ale widzę, że to nic nie daje. Każda dyskusja sprowadzi się do
                  głupawych tekstów w stylu jak wyżej. DObrze. Przyznaje, że w Elblągu jest
                  wszystko jasne, jesteście super, pępek świata, niczego Wam nie brakuje. No i te
                  tramwaje.... Miodzio!
                  Przyznam się szczerze. Opadły mi ręce, gdy przeczytałem Twój post. Cos mi
                  mówiło, żeby nie wchodzic w te dyskusję. Musze teraz tłumaczyc elbążaninowi,
                  jaką mamy w Olsztynie telewizję, czy kablową czy Vectrę, czy miejską, czy
                  dzielnicową. Chciałes wiedzieć, czy Vectra posiada kanał miejski. No ma.
                  Codziennie dają wiadomości o 17.50 i 20 (teraz mają przerwę do 1 marca, bo
                  studio jest w przebudowie czy coś takiego). Chciałes adres. Więc napisałem,ze
                  SIkorskiego jest bingo. A Ty dalej mędrkujesz. Więc nie wiem, o co Ci chodzi.
                  Mamy też oddział (czy ośrodek) Telewizji Polskiej przy ul. Radiowej. Też nadają
                  wiadomości. Może o nich ci chodzi? Czy to jest telewizja miejska? Nie wiem.
                  Czort raczy wiedzieć, co rozumiesz pod tym pojęciem. ALe tak poza tym wszystko
                  jest jasne. Zwłaszcza w Elblągu.
                  Zazwyczaj niespotykanie spokojny człowiek
                  Uffffff......
                  • elblazanin Re: TELEWIZJA MIEJSKA OLSZTYN 13.02.03, 21:46
                    I TO JEST PRAWIE PEŁNA ODPOWIEDŻ TERAZ, CZEMU NIE POWIEDZIAŁEŚ MI WCZEŚNIEJ O
                    REMONCIE?
                    CHIAŁBYM JESZCZE WIEDZIEĆ CZY TAM NA SIKORSKIEGO MIEŚCI SIĘ WSZYSTKO,
                    KONKRETNIE BIURO REKLAM?

PRZYKRO MI JEST, ZE TAK TO MUSIALEM NAPISAĆ, ALE OD WAS INACZEJ ODPOWIEDZI
                    UZYSKAC NIE MOŻNA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka