Dodaj do ulubionych

DO BANI!!!!!!!!!!

16.02.03, 21:07
Foru nam siadło i....?!CO!!!nie macie ochoty podyskutować,moze ktoś slyszal o
jakimś skandalu w Lidzbarku?..dawajcie ,poplotkujemy!!!!!!!!!
;-)))angi
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: DO BANI!!!!!!!!!! 17.02.03, 17:12
      Cisza,spokoj,nikogo nie ma...zaczne sama ze sobą rozmawiać,jeszcze troche i ja
      tez przestanę tu zaglądać...a tak pięknie i miło było(((((((((
      ;-)))angi
      • bob-budowniczy DO BANI- ale Mazurskiej? 17.02.03, 17:29
        Banie Mazurskie to gdzieś niedaleko Gołdapii - prawda?
        • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 17.02.03, 18:43
          o czesc bob,tak chyba gdzies tam
          ;-)))angi
          • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 18.02.03, 00:22
            No cóż - najwyraźniej w Lidzbarku nic się nie dzieje, albo po prostu my za
            rzadko tam bywamy.... Angela, Ty masz najbliżej, może byś zajrzała i sprawdziła
            co i jak....

Ja ostatnio pisałam o bulwersującym mnie osobiście fakcie sprzedania przedszkola
            na Gdańskiej, ale jak widzę nikt nie podjął tematu :(

Może więc porozmawiajmy o tym, w jaki sposób moznaby ozywić nasz magiczny, dawny
            Lidzbark....

To takie urocze miejsce....

Pozdrawiam, Mika :)
            • umma Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 14:25
              nie było mnie troche kochani,ale widzę,że wiele nie straciłam,straszna tu cisza
              i spokoj.Ja w Lidzbarku prawie nie bywam,więc ploteczek nie znam:((pozdrawiam
              wszystkich,moze będzie lepiej?:))
              Umma
              • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 22:32
                Coś nas jakoś przystopowało... Ciekawe dlaczego? Nawał pracy, obowiązków, czy
                tez może podła pogoda nie nastrajająca do jakiejkolwiek aktywności, albo też
                może po prostu zwykły brak dobrej woli? W moim przypadki - chęci są, ale w żaden
                sposób nie mogę rozciągnąć doby - choćby o te 6 godzin jeszcze;)

Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przyjdzie wiosna, to się może ożywimy...

Póki co, pozdrawiam wszystkich, Mika :)))
                • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 22:43
                  mika_1 napisała:
                  > Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przyjdzie wiosna, to się może ożywimy..

TYLKO KIEDY?????RATUNKU!!!!!!!!! ODPADAM JESLI CHODZI O ZIME JUZ NIE WYRABIAM
                  FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE-TOJAKAŚ DEPRECHA?
                  ;-)))angi
                  • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 09:50
                    dzisiaj co????? nic!!!!-bez zmian,leb boli,smutno na duszy pogoda marna,wiosny
                    nie widać.........zwariowac mozna:-((((((((((((
                    angi
                    • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 20:07
                      Już podobno tylko coś koło 30 dni zostało do wiosny.... ;) To już niedługo.
                      Poczekajmy.... Ja chyba najszybciej będę miała pierwsze jej oznaki - dam znać:)
                      A póki co - uszy do góry - musi być lepiej:) Pozdrawiam, Mika :)))
                      • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 21:35
                        No dzieki wielkie chociaz tyle,czekałam, tyle poczekam jeszcze -WIOSNA WIOSNA
                        WIOSNA ACH TO TY???
                        ;-)))angi
                  • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 20:55
                    Ooooo, u nas dzisiaj przepiękna pogoda była:) Słoneczko, ciepło.... świeże krakowskie powietrze..... ech..... Aż chce się żyć, wszystko nabiera kolorów:) Tego i Wam życzę - wytrzymajcie:)
                    Pozdrawiam, Mika :)))
                    • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 21:25
                      ptaki juz słychać,ale niestety sniegowe pozostałosci na poboczach i błoto
                      potrafią człowieka przywrocic do rzeczywistosci,no nic bede sobie powtarzac-juz
                      niedlugo.....................................................................
                      ;-)))angi
                      • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 23:06
                        Teraz ma chyba sens powiedzenie:"Byle do wiosny..." Byle do wiosny więc......
                        • angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 24.02.03, 19:46
                          Szłam dzisiaj sobie uliczką koło domu,patrzyłam na te domki zalane
                          słoneczkiem,ptaszynki śpiewały i tak mi sie ciepło na sercu zrobiło ze oj
                          szkoda gadac,pierwszy raz w tym roku poczułam zapach wiosny,czai sie gdzieś za
                          płotem i tylko patrzeć jak nas dopadnie w swoje szponki...a potem potrwa pewnie
                          pare dni no moze tygodni kilka i lato przyjdzie ze swoimi upałami jak to
                          ostatnio bywa z anomaliami pogodowymi,ale to akurat mi pasi))
                          ;-)))angi
                          • mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 24.02.03, 20:44
                            U nas tez zapachniało wiosną. Zaświeciło słońce, zaczęło topić ten parszywy śnieg:) Hmmm, aż miło:) Aż chce się żyć:))) Czekam już na dzień, kiedy otworzę oczy i zobaczę za oknem zieleniący się las:) Może to już niedługo??? Oby :)
                            Pozdrawiam wiosennie, Mika :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka