angela-rt 16.02.03, 21:07 Foru nam siadło i....?!CO!!!nie macie ochoty podyskutować,moze ktoś slyszal o jakimś skandalu w Lidzbarku?..dawajcie ,poplotkujemy!!!!!!!!! ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: DO BANI!!!!!!!!!! 17.02.03, 17:12 Cisza,spokoj,nikogo nie ma...zaczne sama ze sobą rozmawiać,jeszcze troche i ja tez przestanę tu zaglądać...a tak pięknie i miło było((((((((( ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy DO BANI- ale Mazurskiej? 17.02.03, 17:29 Banie Mazurskie to gdzieś niedaleko Gołdapii - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 17.02.03, 18:43 o czesc bob,tak chyba gdzies tam ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 18.02.03, 00:22 No cóż - najwyraźniej w Lidzbarku nic się nie dzieje, albo po prostu my za rzadko tam bywamy.... Angela, Ty masz najbliżej, może byś zajrzała i sprawdziła co i jak.... Ja ostatnio pisałam o bulwersującym mnie osobiście fakcie sprzedania przedszkola na Gdańskiej, ale jak widzę nikt nie podjął tematu :( Może więc porozmawiajmy o tym, w jaki sposób moznaby ozywić nasz magiczny, dawny Lidzbark.... To takie urocze miejsce.... Pozdrawiam, Mika :) Odpowiedz Link Zgłoś
umma Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 14:25 nie było mnie troche kochani,ale widzę,że wiele nie straciłam,straszna tu cisza i spokoj.Ja w Lidzbarku prawie nie bywam,więc ploteczek nie znam:((pozdrawiam wszystkich,moze będzie lepiej?:)) Umma Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 22:32 Coś nas jakoś przystopowało... Ciekawe dlaczego? Nawał pracy, obowiązków, czy tez może podła pogoda nie nastrajająca do jakiejkolwiek aktywności, albo też może po prostu zwykły brak dobrej woli? W moim przypadki - chęci są, ale w żaden sposób nie mogę rozciągnąć doby - choćby o te 6 godzin jeszcze;) Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przyjdzie wiosna, to się może ożywimy... Póki co, pozdrawiam wszystkich, Mika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 19.02.03, 22:43 mika_1 napisała: > Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przyjdzie wiosna, to się może ożywimy.. TYLKO KIEDY?????RATUNKU!!!!!!!!! ODPADAM JESLI CHODZI O ZIME JUZ NIE WYRABIAM FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE-TOJAKAŚ DEPRECHA? ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 09:50 dzisiaj co????? nic!!!!-bez zmian,leb boli,smutno na duszy pogoda marna,wiosny nie widać.........zwariowac mozna:-(((((((((((( angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 20:07 Już podobno tylko coś koło 30 dni zostało do wiosny.... ;) To już niedługo. Poczekajmy.... Ja chyba najszybciej będę miała pierwsze jej oznaki - dam znać:) A póki co - uszy do góry - musi być lepiej:) Pozdrawiam, Mika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 20.02.03, 21:35 No dzieki wielkie chociaz tyle,czekałam, tyle poczekam jeszcze -WIOSNA WIOSNA WIOSNA ACH TO TY??? ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 20:55 Ooooo, u nas dzisiaj przepiękna pogoda była:) Słoneczko, ciepło.... świeże krakowskie powietrze..... ech..... Aż chce się żyć, wszystko nabiera kolorów:) Tego i Wam życzę - wytrzymajcie:) Pozdrawiam, Mika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 21:25 ptaki juz słychać,ale niestety sniegowe pozostałosci na poboczach i błoto potrafią człowieka przywrocic do rzeczywistosci,no nic bede sobie powtarzac-juz niedlugo..................................................................... ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 21.02.03, 23:06 Teraz ma chyba sens powiedzenie:"Byle do wiosny..." Byle do wiosny więc...... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 24.02.03, 19:46 Szłam dzisiaj sobie uliczką koło domu,patrzyłam na te domki zalane słoneczkiem,ptaszynki śpiewały i tak mi sie ciepło na sercu zrobiło ze oj szkoda gadac,pierwszy raz w tym roku poczułam zapach wiosny,czai sie gdzieś za płotem i tylko patrzeć jak nas dopadnie w swoje szponki...a potem potrwa pewnie pare dni no moze tygodni kilka i lato przyjdzie ze swoimi upałami jak to ostatnio bywa z anomaliami pogodowymi,ale to akurat mi pasi)) ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: DO BANI- ale Mazurskiej? 24.02.03, 20:44 U nas tez zapachniało wiosną. Zaświeciło słońce, zaczęło topić ten parszywy śnieg:) Hmmm, aż miło:) Aż chce się żyć:))) Czekam już na dzień, kiedy otworzę oczy i zobaczę za oknem zieleniący się las:) Może to już niedługo??? Oby :) Pozdrawiam wiosennie, Mika :) Odpowiedz Link Zgłoś