Dodaj do ulubionych

Do admina albo jeszcze wyżej

IP: 158.66.18.* 04.03.03, 16:17
Co do jasnej Anielki dzieje się od wielu dni z waszym serwerem!!!???
Wszystko otwiera sie wieki całe, na czele z główną stroną GW. Dobrnięcie do
etapu forum regionalnego zajmuje kilka minut a pogadać już w ogóle się nie da
bo cierpliwości i czasu nie wystarcza!
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Do admina albo jeszcze wyżej 04.03.03, 18:32
      Potwierdzam. Wejście na Forum GW to jeden wielki koszmar. Co Pan na to ,Panie
      Marcinie...
      • redakcja Re: Do admina albo jeszcze wyżej 04.03.03, 18:48
        A mi się wydawało, że po 18 wszystko zaczęło działać szybciej... Nie wiemy, co
        się dzieje, ale nasi koledzy z Warszawy walczą z oporem komputerowej materii
        (lub już go zwalczyli).
        Roman Antonowicz
        • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 20:22
          Hi, hi, hi ze dwa tygodnie walczyli? A jak zezłoszczona zapytałam to zaraz
          zadziałało?
          Czy ktoś sobie życzy jeszcze jakiś cudów? Przyjmuję zamówienia :)))
          • Gość: thor Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: 80.51.57.* 04.03.03, 20:26
            O tak.Rzeczywiście jest znacznie szybciej.Cuda???Hm.Może by tak przywołać już
            wiosenkę do Olsztyna. :-)
            • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 20:50
              Co jest? Cuda znowu odwołane?

• Gość: rita Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 20:54
                wszyscy przez to przechodzimy, napewno nad tym problemem rozmyślają silniejsi,
                reklama w radiu Zet stony i czatów pewnie zadziałała
            • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 20:56
              No, co jest !!!??? Cuda znowu odwołane??? Nawet wysłać posta nie można?

• Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 20:57
              Co jest? Cuda znowu odwołane?

• Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 21:00
      Chrzanię. Stawię się na forum jak ta zaraza minie :(
      • Gość: ak Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.03, 21:01
        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Chrzanię. Stawię się na forum jak ta zaraza minie :(

Andulka, polecam terapie Metaxą :)))
        • Gość: rita Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 21:02
          moze już to robi , potrójne posty puszcza
          • Gość: ak Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.03, 21:04
            Wskazywało by na 3-gwiazdkową. Stanowczo preferuję ich większą ilość.
            • Gość: rita Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 21:06
              a ty się nie bawisz ?
              • Gość: ak Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.03, 21:12
                Po sobocie i niedzieli należy się staremu człowiekowi trochę spokoju, nie
                uważasz? Dzisiaj siąde sobie zaraz spokojnie, może coś skonsumuję i nie
                udzielam się więcej. Cze..
            • bpkw Re: Do admina albo jeszcze wyżej 04.03.03, 21:11
              Andulka, wracaj ; serwer idzie jak burza... to chyba III prędkość kosmiczna.
              Jak przezyłaś dzisiejsze odwiedziny Pana /?/ A. Leppera...on mi nie zaszkodził.
              Ewakuowałem się do Olsztyna przez Prymasa Tysiąclecia.
              • Gość: rita Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 21:19
                bpkw - dziękuję ci za wpis do gwary olsztyńskiej
              • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 22:24
                Ja w bocznym korytarzu...
                Nawet nie słyszałam. Ale przy większych i bardziej agresywnych protestacjach
                zdarzają sie wybite szyby od strony Al. Ujazdowskich, fasada w jajach i farbach
                (mycie na koszt podatnika, protestujących też zresztą bo przecież firma to
                budżetówka) śmietnik z petard i spalonych opon i kukieł, gryzące dymy oraz kwas
                masłowy.
          • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 22:12
            JA? JA puszcam potrójne? To ten głupi serwer mi wyłączał więc klikałam jeszcze
            raz bo myślałam że nie doszło. Ale żeby nie było klasycznej czkawki, środkowy
            post jest inny, hi, hi.
            • Gość: rita Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 22:14
              idziesz na Olsztyn piękny?
        • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.chello.pl 04.03.03, 22:05
          Ale kiedy ja tylko winko...
    • Gość: pioter Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 04.03.03, 21:36
      O, a ja dopiero teraz moge coś napisać i umieścić na forum, bo przez ostatnie
      24 godziny wyskakiwał mi tylko komunikat o niemożności wysłania i jakieś
      cyferki. O prędkości otwierania już lepiej nie wspomnę. :-(
      • bpkw Re: Do Rity... 04.03.03, 21:55
        OK.

Zalecałem się Podolanecce,
        Przepiułem woły na gorzałecce,
        Przepiułem woly, przepiułem konia,
        Podolanecka nie bedzie moja...

... a wsystkie te "mądrości" z książki " Mazurzy. Tradycja i codzienność.
        Pozdrawiam.
    • being28 Re: Do admina albo jeszcze wyżej 04.03.03, 23:42
      Moze umowimy sie na innym forum lub na czyms podobnym, tak na wypadek wojny,
      wyborow, samoobory w koalicji itp?
      • Gość: Andulka Re: Do admina albo jeszcze wyżej IP: 158.66.18.* 05.03.03, 09:36
        No właśnie, córcia widząc wczoraj moją wśiekłość rzekła: "Matka, daj sobie
        spokój z tą gazetą, założę Ci gadu-gadu" :)))
      • bpkw Re: Do admina albo jeszcze wyżej 05.03.03, 17:19
        Więcej spokoju...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka