Dodaj do ulubionych

Strażnikom miejskim przyda się mapa miasta

IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 11:09
zainwestujcie w cos innego a nie w tych parkingowych... oni tak sie boja
podejsc do grupki ludzi i zwrocic im uwage

nie osmieszajcie sie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Strażnikom miejskim przyda się mapa miasta IP: 212.2.99.* 27.09.06, 15:06
      Kolejne narzędzie służące inwigilacji mieszkańców
      przed wyborami, za moje i Twoje pieniądze...
      • Gość: bryk Re: Strażnikom miejskim przyda się mapa miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 17:36
        ubiorą się w te mundurki i wkładają za wycieraczki zanim człowiek zdąży kupić
        kartę, czy ta straż nie ma nic innego do roboty?
        • Gość: Rivo Re: Strażnikom miejskim przyda się mapa miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:55
          Bryk - mandaty (właściwie wezwania do zapłaty) za brak karty postojowej za
          wycieraczkę pojazdu wkładają pracownicy Strefy Ograniczonego Parkowania
          (komórka Miejskiego Zarządu Dróg Mostów i Zieleni). Straż Miejska nic do tego
          nie ma. Oni zajmują się za to (najczęściej) znakami B-36 (zakaz zatrzymywania
          się). Szkoda mi chłopaków - ktoś wynalazł jak sądzę skuteczny sposób
          na "ściemnianie" w prywatnych mieszkaniach czy miejscach, w których nikt ich
          nie namierzy... Ktoś napisał, że boją się podejść do grupek ludzi - nie, to nie
          tak ! Z chęcią podejdą np do grupki bezbronnych dzieciaków w parku, siedzących
          z puszką piwa. Gdyby grupką okazała się bojówka skinheadów - wówczas mogę
          zgodzić się z szanownym przedmówcą ;)
          • Gość: tram Re: Strażnikom miejskim przyda się mapa miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 21:13
            w tym roku na plazy miejskiej 4 osiłkow ze strazy miejskiej nie moglo
            obezwladnic 1 chlopaczka moze 16 letniego ... wiec nawet do takich nie podchodza

albo moze szli patrolowac plaze kiedy na niej nie bylo zywego ducha, a w dzien
            w ktory nie mozna bylo znalesc miejsca zeby rozlozyc kocyk to nie wychodzili ze
            swojej kanciapy...

a o motorowce juz nie wspomne....
            '

• Gość: czlowiek Nie radio a GPS IP: 142.227.41.* 27.09.06, 18:00
      Zeby wiedziec, gdzie sa straznicy, musza oni byc wyposazeni w GPS. Okreslenie
      lokalizacji z dokladnoscia do granic posesji nie moze byc dokonane bez pomocy
      GPS (na przyklad, uzywajac radia czy telefonu komorkowego).
      • Gość: tram Re: Nie radio a GPS IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 21:14
        GPS to sie przyda przynajmniej komendat bedzie mogł sparawdzic który od 2
        godzin nie ruszyl sie z miejsca... zamiast patrolowac ulice..
        • Gość: misza Re: Nie radio a GPS IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 22:35
          A ja zauważyłem kamerę na skrzyżowaniu Głowackiego z Piłsudskiego, czy nie
          lepiej było ją ustawić parę metrów dalej (lub bliżej) na głównym skrzyżowaniu
          Piłsudskiego/Kościuszki? A może ustawili po to by w nocy obserwować pusty plac
          Solidarności, kto wchodzi do straży miejskiej ze skargą żeby skryć się w razie
          potrzeby? Dla mnie to głupota. lepiej było ją umieścić na wspomnianym
          skrzyżowaniu. I ciekawe ile ta głupota kosztowała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka