Gość: thor IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:28 Na spodkanie z panem wicepremierem warto wziąć albo jajka albo księdza z kropidłem.Chociaż,hmm.Może lepiej egzorcystę;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:36 Sorki za literówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.umcs.lublin.pl 14.03.03, 15:37 lepiej egzorcystę... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:28 Cisza zaległa. Dobranoc thor,anna,spacz,koza,rita,andulka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.wne.uw.edu.pl 14.03.03, 17:21 A gdzie stoi cyrk tego magika? Przy Urani czy przy stomilu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:27 Kołodko zabrał taką elitę do filharmonii, że klaskali tam gdzie nie wypada, gadali przez komórki w czasie koncertu idp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:44 a jaki był koncert dla Kołodki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 22:15 Chyba Stasia Drzewieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 22:18 goscie zawsze ze sobą przywożą prezenty - ciekawe co to będzie, może by coś wywęszyć, bez przyczyny nie przyjezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 22:24 O prezentach lepiej nie marzyć.Jeszcze nam zabierze to co mamy...Może jakiś nowy podateczek chce zaserwować i prowadzi"rozpoznanie terenu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 14.03.03, 22:24 Czasem lepiej nie wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 22:31 ja myślę , że ustali teraz podatek od wody, bo od powietrza już jest, a sezon turystyczny rusza Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 21:45 Proponuję jajka - chociaż chyba i tych szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 22:57 Podobno Kołodko w filharmonii zaśpiewał starą piosenkę Połomskiego " Daj, daj daj, nie odmawiaj, daj... ". Będzie to prawdopodobnie tegoroczny przebój " Lata z fiskusem". Wspierał go chór złożony z pracowników Urzędu Skarbowego z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 23:00 to wspaniałe, tylko kto komu to śpiewał, to jest ważne ????? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 23:06 Kołodko olsztyńskim podatnikom. Jutro rusza w trasę koncertową po całej Polsce. Finał przewidziany jest w Krakowie... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 19:45 W Krakowie mu tak łatwo nie pójdzie - przywitamy go piosenką -" Nie bądż taki szybki Bill, wsztrzymaj się na kilka chwil " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:06 Szczęście, że Miller ztą swoją genialną ekipą juz długo nie pociągnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:20 świta Millera się rozpada , oj będzie bal :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:25 Żeby tylko nie weszła ekipa Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:31 jako dyktatura Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:52 Jakaś alternatywa na teraz? A po referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 21:43 Gość portalu: rita napisał(a): > W Krakowie mu tak łatwo nie pójdzie - przywitamy go piosenką -" Nie bądż taki > szybki Bill, wsztrzymaj się na kilka chwil " Tylko, że Kołodko ma układ z Markiem Grechutą i walną Ci w duecie " Nie dokazuj, miła, nie dokazuj... ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:47 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:49 ale macie repertuar !!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 21:52 Gość portalu: Andulka napisał(a): > :)))))))))) ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 15.03.03, 21:56 Tylko żeby Kołodko nie zaśpiewał nam"ta ostatnia niedziela..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:56 Daj spokój... Wróciłam z imprezy. Caly świat mi sie podoba :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:00 Kołodko z okazjii wyjazdu z Olsztyna zaśpiewa - Już taki jestem zimny drań Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:05 Gość portalu: rita napisał(a): > Kołodko z okazjii wyjazdu z Olsztyna zaśpiewa - Już taki jestem zimny drań .. a ja mu na to razem z Markowskim: idź precz... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:03 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Daj spokój... Wróciłam z imprezy. Caly świat mi sie podoba :)))))) "... i jeszcze jeden i jeszcze raz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:08 Rząd zasługuje chyba na utwory Ich Troje - obiecanki cacanki , a głupiemu radość Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:12 Gość portalu: rita napisał(a): Rząd zasługuje chyba na utwory Ich Troje - obiecanki cacanki , a głupiemu radoś > ć Danusia Rinn kończy przeróbkę "Gdzie ci mężczyźni ?" na " Gdzie ten mężczyzna, prawdziwy taki ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 15.03.03, 22:13 O tak.A za 4 latka Miller i jedo ekipa zaśpiewają:"wypijmy za błędy"Rynkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:32 To akurat śpiewa każda kolejna ekipa. Coś o tym wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:12 A żebyś wiedział. Dostalam flaszkę mojej ulubionej Kadarki na wynos hi, hi. Tylko dostep do komputra mam ograniczony bo dziecko równoczesnie gada ze swoimi przyjaciółmi. To idę sie napić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:14 Gość portalu: Andulka napisał(a): A żebyś wiedział. Dostalam flaszkę mojej ulubionej Kadarki na wynos hi, hi. Tylko dostep do komputra mam ograniczony bo dziecko równoczesnie gada ze swoimi przyjaciółmi. To idę sie napić :))) Co to jest ta "Kadarka" ? Jakiś likier węgierski???????? Nie lubię kotów i likierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:29 To wino. CZerwone. Kadarka Rosenthaler półslodka, która pijam dla przyjmennosci wieczorami i półwytrawna, która pijam dla zdrowotności. Koty toleruję pod warunkiem, ze nie muszę mieć z nimi do czynienia. Podobnież likieru - z wyjątkiem Curacao. No, i może jeszcze Amaretto. Najbardziej smakuje mi pod rolmopsy. Serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:59 Półsłodkie...też nie lubię, ale toleruję. W przeciwieństwie do kotów. Narobiłaś mi apetytu i zlazłem na dół po lamkę Chateau "jakieśtam". Oczywiście czerwone i oczywiście wytrawne. Byłem dziś z córką na "miejskiej" . Po jeziorze śmigają bojerowcy, a na pomoście byliśmy tylko my. Córka się ucieszyła bo teraz cały czas może oglądać tylko Bałtyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:07 Jak to Bałtyk? przeciez nie mieszkacie w Gdańsku? A w ogóle prosze mi nie pisać o morzu i jeziorach bo się zaryczę. Przyjaciel kupił działkę koło szczytna z dostżpem do jeziorka, proponowal żebym w poniedzialek pojechała zobaczyć a ja muszę do roboty, błeee :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:17 Gość portalu: Andulka napisał(a): Jak to Bałtyk? Gdybyś czytała Powszechną Encyklopedię PWN, tobyś wyczytała tam, że córka bpkw studiuje w Gdańsku na UG. Od czasu do czasu nawiedza jednak Olsztyn celem uzupełnienia biletów NBP. Ona twierdzi, że głowny powód przyjazdów to miłość do rodziców...może jest w tym trochę prawdy?. A co to jezioro koło Szczytna ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:31 O, przepraszam, tej informacji w Encyklopedii PWN akurat nie było. ZXa to wydaje mi się, że widziałam informacje o liceum a nie studiach. Ale dziś widzę kiepsko ;) Jeziorko jest maleńkie i chyba bez nazwy. Jakieś 20 km. na południe od Szczytna koło wsi Wyżegi (chyba) - to wzdłuż linii kolejowej do Przasnysza, kawałek za Wielbarkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:38 Gość portalu: Andulka napisał(a): O, przepraszam, tej informacji w Encyklopedii PWN akurat nie było. Za to wydaje mi się, że widziałam informacje o liceum a nie studiach. Nie widzisz kiepsko...w Gdańsku też kończyła LO. I co ty za encyklopedie czytujesz, w których nie ma tak oczywistych informacji ?. Jeziorko jest maleńkie i chyba bez nazwy. Jakieś 20 km. na południe od Szczytna koło wsi Wyżegi (chyba) - to wzdłuż linii kolejowej do Przasnysza, kawałek za Wielbarkiem. Wielbark to najcudowniejsze miejsce na grzyby. Jeżdzimy tam do naszych kochanych przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:46 bpkw napisał: >I co ty za encyklopedie czytujesz, w których nie ma tak oczywistych informacji ?. Wywaliłam kilka wcześniejszych tomów, więc na pamięć...Normalnie głowę bym dała, że tam była III klasa liceum, ale nie dzisiaj... > Wielbark to najcudowniejsze miejsce na grzyby. Jeżdzimy tam do naszych > kochanych przyjaciół. Nie tylko na grzyby, hi, hi. Czytałam gdzieś, że młodzież z Wielbarka dzierży mistrzostwo Polski i okolic w kradzeżach samochodów. Mam nadzieję, że Twoi znajomi samochodu na szczęście nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:58 Gość portalu: Andulka napisał(a): ...Normalnie głowę bym dała, że tam była III klasa liceum, ale nie dzisiaj... ... i byś jej nie straciła , ale to temat ... nie na dziś. Nie tylko na grzyby, hi, hi. Czytałam gdzieś, że młodzież z Wielbarka dzierży mistrzostwo Polski i okolic w kradzeżach samochodów. Mam nadzieję, że Twoi znajomi samochodu na szczęście nie mają. To kolejna prawda...niestety. Moi przyjaciele to super uczciwi ludzie, którzy bardzo ciężko pracują i dlatego lubią wesoło spędzać wolny czas. A my im w tym pomagamy. Samochód mają, ale nie taki na który polecą tacy złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:16 szkoda , ze nie ma jd , mógłby mi pomóc , a tymczasem proponuję Dziwny ten Świat - Niemena jd- zgłos się !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:35 Oj, dziwny, dziwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:54 Cisza zaległa na forum. Skoro nikt nie chce gadać to i ja powiem dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:53 Zdecydowanie dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś