Dodaj do ulubionych

Kołodko w Olsztynie

IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:28
Na spodkanie z panem wicepremierem warto wziąć albo jajka albo księdza z
kropidłem.Chociaż,hmm.Może lepiej egzorcystę;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 14:36
      Sorki za literówkę.
      • Gość: anna Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.umcs.lublin.pl 14.03.03, 15:37
        lepiej egzorcystę...
      • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:28
        Cisza zaległa. Dobranoc thor,anna,spacz,koza,rita,andulka .
    • Gość: Spacz Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.wne.uw.edu.pl 14.03.03, 17:21
      A gdzie stoi cyrk tego magika? Przy Urani czy przy stomilu?
      • Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:27
        Kołodko zabrał taką elitę do filharmonii, że klaskali tam gdzie
        nie wypada, gadali przez komórki w czasie koncertu idp.
        • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:44
          a jaki był koncert dla Kołodki ?
          • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 22:15
            Chyba Stasia Drzewieckiego.
            • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 22:18
              goscie zawsze ze sobą przywożą prezenty - ciekawe co to będzie, może by coś
              wywęszyć, bez przyczyny nie przyjezdza
              • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 14.03.03, 22:24
                O prezentach lepiej nie marzyć.Jeszcze nam zabierze to co mamy...Może jakiś
                nowy podateczek chce zaserwować i prowadzi"rozpoznanie terenu".
              • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 14.03.03, 22:24
                Czasem lepiej nie wiedzieć...
                • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 22:31
                  ja myślę , że ustali teraz podatek od wody, bo od powietrza już jest, a sezon
                  turystyczny rusza
        • mika_1 Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 21:45
          Proponuję jajka - chociaż chyba i tych szkoda....
          • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 22:57
            Podobno Kołodko w filharmonii zaśpiewał starą piosenkę Połomskiego " Daj, daj
            daj, nie odmawiaj, daj... ". Będzie to prawdopodobnie tegoroczny przebój " Lata
            z fiskusem". Wspierał go chór złożony z pracowników Urzędu Skarbowego z
            Olsztyna.
            • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 23:00
              to wspaniałe, tylko kto komu to śpiewał, to jest ważne ????? :-)))
              • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 14.03.03, 23:06
                Kołodko olsztyńskim podatnikom. Jutro rusza w trasę koncertową po całej Polsce.
                Finał przewidziany jest w Krakowie... .
                • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 19:45
                  W Krakowie mu tak łatwo nie pójdzie - przywitamy go piosenką -" Nie bądż taki
                  szybki Bill, wsztrzymaj się na kilka chwil "
                  • Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:06
                    Szczęście, że Miller ztą swoją genialną ekipą juz długo nie pociągnie!
                    • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:20
                      świta Millera się rozpada , oj będzie bal :-)))))))
                      • Gość: koza Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:25
                        Żeby tylko nie weszła ekipa Leppera!
                        • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:31
                          jako dyktatura Leppera
                    • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:52
                      Jakaś alternatywa na teraz? A po referendum?
                  • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 21:43
                    Gość portalu: rita napisał(a):

> W Krakowie mu tak łatwo nie pójdzie - przywitamy go piosenką -" Nie bądż taki
                    > szybki Bill, wsztrzymaj się na kilka chwil "

Tylko, że Kołodko ma układ z Markiem Grechutą i walną Ci w duecie " Nie
                    dokazuj, miła, nie dokazuj... ".
                    • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:47
                      :))))))))))
                      • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:49
                        ale macie repertuar !!!!!!!1
                      • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 21:52
                        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> :))))))))))

????????????
                        • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 15.03.03, 21:56
                          Tylko żeby Kołodko nie zaśpiewał nam"ta ostatnia niedziela..."
                        • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 21:56
                          Daj spokój... Wróciłam z imprezy. Caly świat mi sie podoba :))))))
                          • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:00
                            Kołodko z okazjii wyjazdu z Olsztyna zaśpiewa - Już taki jestem zimny drań
                            • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:05

> Kołodko z okazjii wyjazdu z Olsztyna zaśpiewa - Już taki jestem zimny drań

.. a ja mu na to razem z Markowskim: idź precz...
                          • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:03

> Daj spokój... Wróciłam z imprezy. Caly świat mi sie podoba :))))))

"... i jeszcze jeden i jeszcze raz..."
                            • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:08
                              Rząd zasługuje chyba na utwory Ich Troje - obiecanki cacanki , a głupiemu radość
                              • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:12
                                Rząd zasługuje chyba na utwory Ich Troje - obiecanki cacanki , a głupiemu radoś
                                > ć

Danusia Rinn kończy przeróbkę "Gdzie ci mężczyźni ?" na " Gdzie ten mężczyzna,
                                prawdziwy taki ?"
                              • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 15.03.03, 22:13
                                O tak.A za 4 latka Miller i jedo ekipa zaśpiewają:"wypijmy za
                                błędy"Rynkowskiego.
                                • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:32
                                  To akurat śpiewa każda kolejna ekipa. Coś o tym wiem ;)
                                  • Gość: thor Re: Kołodko w Olsztynie IP: 80.51.57.* 16.03.03, 17:11
                                    To fakt.
                            • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:12
                              A żebyś wiedział. Dostalam flaszkę mojej ulubionej Kadarki na wynos hi, hi.
                              Tylko dostep do komputra mam ograniczony bo dziecko równoczesnie gada ze swoimi
                              przyjaciółmi. To idę sie napić :)))
                              • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:14
                                A żebyś wiedział. Dostalam flaszkę mojej ulubionej Kadarki na wynos hi, hi.
                                Tylko dostep do komputra mam ograniczony bo dziecko równoczesnie gada ze swoimi
                                przyjaciółmi. To idę sie napić :)))

Co to jest ta "Kadarka" ? Jakiś likier węgierski???????? Nie lubię kotów i
                                likierów.
                                • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:29
                                  To wino. CZerwone. Kadarka Rosenthaler półslodka, która pijam dla przyjmennosci
                                  wieczorami i półwytrawna, która pijam dla zdrowotności. Koty toleruję pod
                                  warunkiem, ze nie muszę mieć z nimi do czynienia. Podobnież likieru - z
                                  wyjątkiem Curacao. No, i może jeszcze Amaretto. Najbardziej smakuje mi pod
                                  rolmopsy. Serio :)
                                  • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 22:59
                                    Półsłodkie...też nie lubię, ale toleruję. W przeciwieństwie do kotów. Narobiłaś
                                    mi apetytu i zlazłem na dół po lamkę Chateau "jakieśtam". Oczywiście czerwone i
                                    oczywiście wytrawne. Byłem dziś z córką na "miejskiej" . Po jeziorze śmigają
                                    bojerowcy, a na pomoście byliśmy tylko my. Córka się ucieszyła bo teraz cały
                                    czas może oglądać tylko Bałtyk
                                    • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:07
                                      Jak to Bałtyk? przeciez nie mieszkacie w Gdańsku? A w ogóle prosze mi nie pisać
                                      o morzu i jeziorach bo się zaryczę. Przyjaciel kupił działkę koło szczytna z
                                      dostżpem do jeziorka, proponowal żebym w poniedzialek pojechała zobaczyć a ja
                                      muszę do roboty, błeee :(((
                                      • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:17

Jak to Bałtyk?

Gdybyś czytała Powszechną Encyklopedię PWN, tobyś wyczytała tam, że córka bpkw
                                        studiuje w Gdańsku na UG. Od czasu do czasu nawiedza jednak Olsztyn celem
                                        uzupełnienia biletów NBP. Ona twierdzi, że głowny powód przyjazdów to miłość do
                                        rodziców...może jest w tym trochę prawdy?. A co to jezioro koło Szczytna ?.
                                        • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:31
                                          O, przepraszam, tej informacji w Encyklopedii PWN akurat nie było. ZXa to
                                          wydaje mi się, że widziałam informacje o liceum a nie studiach. Ale dziś widzę
                                          kiepsko ;)
                                          Jeziorko jest maleńkie i chyba bez nazwy. Jakieś 20 km. na południe od Szczytna
                                          koło wsi Wyżegi (chyba) - to wzdłuż linii kolejowej do Przasnysza, kawałek za
                                          Wielbarkiem
                                          • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:38

O, przepraszam, tej informacji w Encyklopedii PWN akurat nie było. Za to
                                            wydaje mi się, że widziałam informacje o liceum a nie studiach.

Nie widzisz kiepsko...w Gdańsku też kończyła LO. I co ty za encyklopedie
                                            czytujesz, w których nie ma tak oczywistych informacji ?.

Jeziorko jest maleńkie i chyba bez nazwy. Jakieś 20 km. na południe od Szczytna
                                            koło wsi Wyżegi (chyba) - to wzdłuż linii kolejowej do Przasnysza, kawałek za
                                            Wielbarkiem.

Wielbark to najcudowniejsze miejsce na grzyby. Jeżdzimy tam do naszych
                                            kochanych przyjaciół.
                                            • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:46
                                              bpkw napisał:
                                              >I co ty za encyklopedie czytujesz, w których nie ma tak oczywistych
                                              informacji ?.
                                              Wywaliłam kilka wcześniejszych tomów, więc na pamięć...Normalnie głowę bym
                                              dała, że tam była III klasa liceum, ale nie dzisiaj...
                                              > Wielbark to najcudowniejsze miejsce na grzyby. Jeżdzimy tam do naszych
                                              > kochanych przyjaciół.
                                              Nie tylko na grzyby, hi, hi. Czytałam gdzieś, że młodzież z Wielbarka dzierży
                                              mistrzostwo Polski i okolic w kradzeżach samochodów. Mam nadzieję, że Twoi
                                              znajomi samochodu na szczęście nie mają.
                                              • bpkw Re: Kołodko w Olsztynie 15.03.03, 23:58

...Normalnie głowę bym dała, że tam była III klasa liceum, ale nie dzisiaj...

... i byś jej nie straciła , ale to temat ... nie na dziś.

Nie tylko na grzyby, hi, hi. Czytałam gdzieś, że młodzież z Wielbarka dzierży
                                                mistrzostwo Polski i okolic w kradzeżach samochodów. Mam nadzieję, że Twoi
                                                znajomi samochodu na szczęście nie mają.

To kolejna prawda...niestety. Moi przyjaciele to super uczciwi ludzie, którzy
                                                bardzo ciężko pracują i dlatego lubią wesoło spędzać wolny czas. A my im w tym
                                                pomagamy. Samochód mają, ale nie taki na który polecą tacy złodzieje.
                              • Gość: rita Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 22:16
                                szkoda , ze nie ma jd , mógłby mi pomóc , a tymczasem proponuję Dziwny ten
                                Świat - Niemena
                                jd- zgłos się !!!!!!!
                                • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:35
                                  Oj, dziwny, dziwny :)
    • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 22:54
      Cisza zaległa na forum. Skoro nikt nie chce gadać to i ja powiem dobranoc :)
      • Gość: Andulka Re: Kołodko w Olsztynie IP: *.chello.pl 15.03.03, 23:53
        Zdecydowanie dobranoc :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka