17.03.03, 00:09
Mam nadzieję, Angela, że go tu przyciągniesz.... Korzystając z okazji, chcę go pozdrowić i powiedzieć, że zawsze mu serdecznie kibicuję i trzymam kciuki:) I życzę wielu, wielu sukcesów:)
Pozdrawiam, Mika:)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Dziejek:) 17.03.03, 16:58
      Właśnie dzwonił rozmawialiśmy,pojawi się lada chwila:))))))))))))))))))
      • angela-rt Re: Dziejek:) 17.03.03, 21:15
        Melduje posłusznie,że Dziejek zawitał no i siedzimy sobie przy piweczku-milusio
        jest:)))))))
        • mika_1 Re: Dziejek:) 17.03.03, 22:11
          No, to zapamiętaj duzo i opowiedz:)
          pozdrawiam, Mika;)
          • bob-budowniczy Kto to Dziejek ? 18.03.03, 13:06
            Właśnie - kto to?
            • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 18.03.03, 17:41
              Andrzej Andrzejewski,nasz bardzo dobry kolega,była o nim mowa w watku o
              aktorach-"Lidzbark aktorami stoi"
              • mika_1 Re: Kto to Dziejek ? 18.03.03, 23:51
                Dziejek to Dziejek:) Kolega z klasy - fajny kolega z klasy:) Teraz się wybija i cgyba całkiem nieźle sobie radzi:) O oby mu się jak najlepiej wiodło... No, ale Angela, nic w końcu nie opowiedziałaś.... :( czekamy, prosiły.... Relację:)
                pozdrawiam, Mika:)
                • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 19.03.03, 09:16
                  Siedzieliśmy piliśmy browarki wspominaliśmy dobre czasy olsztyńskie,ludzi
                  ubawiłam sie po pachy,smiechu było duzo,bardzo miły wieczor.Troche nowinek z
                  zycia gwiazd,simpatiko.DZiejuś ma przyjechac ok 25 marca na dłuzej i na poządna
                  balange,moze bede miała co opowiadać:))
                  • mika_1 Re: Kto to Dziejek ? 20.03.03, 11:01
                    No to miło... Ciekawe w takim razie, jak ta porządna balanga będzie wyglądała... ;)
                    • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 20.03.03, 19:00
                      strach myslec hi hi
              • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 21.03.03, 09:13
                angela-rt napisała:

> Andrzej A.........,nasz bardzo dobry kolega,była o nim mowa w watku o
                > aktorach-"Lidzbark aktorami stoi"

Nie powinnam podawać nazwisk,poniosło mnie-Dziejku wybacz mi prosze:((
                • bob-budowniczy Re: Kto to Dziejek ? 21.03.03, 12:51
                  angela-rt napisała:

> angela-rt napisała:
                  >
                  > > Andrzej A.........,nasz bardzo dobry kolega,była o nim mowa w watku o
                  > > aktorach-"Lidzbark aktorami stoi"
                  >
                  >
                  > Nie powinnam podawać nazwisk,poniosło mnie-Dziejku wybacz mi prosze:((

A dlaczego-? bez nazwiska nie mogę poznać "twórczości" kol. Dziejka..a tak będę
                  śledził to nazwisko w tv i teatrach...
                  • mika_1 Re: Kto to Dziejek ? 21.03.03, 21:35
                    No tak - to chyba cena, jaką ponosi się w tym zawodzie. Teraz Dziejek jest już osobą publiczną:) Bob - Dziejek to bardzo charakterystyczna osoba - raz go gdzieś wypatrzysz i... potem już bez nazwiska będziesz wiedział co i jak:) wypatruj dobrze:)
                    • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 22.03.03, 15:19
                      No niby tak to juz osoba publiczna,ale w necie panuje taka niepisana zasada,ze
                      nazwiskami sie nie operuje,bo to nie etyczne,wiec za to przepraszam
                      • mika_1 Re: Kto to Dziejek ? 23.03.03, 00:35
                        Pewnie już dawno przebaczył:)))
                        • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 23.03.03, 01:40
                          pewnie tak:)))))))))))))
                          • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 25.03.03, 10:46
                            Bob w piątek bedzie w TV film z udziałem Dziejka pt."Enduro Bojz"-(tak sie
                            pisze ten tytył).Andrzej partneruje tam Wieczorkowskiemu(temu co gra w Klanie
                            Michała)Bedziesz wiedział jak wyglada-pozdrowki
                            • bob-budowniczy Re: Kto to Dziejek ? 25.03.03, 11:05
                              Dobra - postaram się obejrzeć. Spytajcie się Go czy zna Marcina Dorocińskiego.
                              A w jakiś teatrach grywa?
                              • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 25.03.03, 11:17
                                Zna Marcina bo razem grają w reprezentacji aktorow w piłce noznej-byli podczas
                                MŚ Korei
                                • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 25.03.03, 11:20
                                  w Korei -tak miało być
                                  • bob-budowniczy Re: Kto to Dziejek ? 26.03.03, 14:08
                                    Wobec tego przy najbliższej okazji zapytam się Marcina o kol. Dziejka - czy zna
                                    Go pod tym pseudonimem?
                                    • angela-rt Re: Kto to Dziejek ? 26.03.03, 17:09
                                      Chyba tak,ale jeśli nie to zapytaj o Andrzeja A....go:)
                                      • angela-rt Dziejek 26.03.03, 21:40
                                        Miał wczoraj przyjechać,ale mu chyba nie wyszło,termin przesunięty,ale co sie
                                        odwlecze to nie uciecze:)
                                        • mika_1 Re: Dziejek 28.03.03, 13:09
                                          Angela - pewnie będziesz wiedziała. Ostatnio widziałam pierwszy odcinek "Przedwiośnia" w TVP. No i mam w związku z tym pytanie.... Czy Dziejek się tam pokazał? Chodzi mi o taką scenę z Gonerą, który jest rewolucjonistą i coś tam klaruje ludziom, a n aschodach stoi tłum chłopaczków... No i wydaje mi się, że jednym z nich był Dziejek, w takiej smiesznej rewolucyjneh czapeczce....;) No, to chyba był on?
                                          • mika_1 Enduro Bojz 28.03.03, 23:03
                                            Angela, dzięki Twoim informacjom obejrzałam własnie film z Dziejkiem:) Strasznie lubię go oglądać na ekranie, w czymkolwiek gra. Muszę przyznać, że jednak "W kogo ja się wrodziłem" bardziej mi się podobał. Tu podobał mi się Dziejek i jego dowcip o żabie u lekarza;) Ale i tak było miło:)))
                                          • angela-rt Re: Dziejek 29.03.03, 11:21
                                            mika_1 napisała:

> Angela - pewnie będziesz wiedziała. Ostatnio widziałam pierwszy
                                            odcinek "Przedw
                                            > iośnia" w TVP. No i mam w związku z tym pytanie.... Czy Dziejek się tam
                                            pokaza
                                            > ł? Chodzi mi o taką scenę z Gonerą, który jest rewolucjonistą i coś tam
                                            klaruje
                                            > ludziom, a n aschodach stoi tłum chłopaczków... No i wydaje mi się, że
                                            jednym
                                            > z nich był Dziejek, w takiej smiesznej rewolucyjneh czapeczce....;) No, to
                                            chyb
                                            > a był on?

Mozliwe bo gra w przedwiośnie Szyc,kolega z roku Dziejka,a oni sobie pomagają w
                                            łapaniu roboty i jakichs epizodow:)
                                            • mika_1 Re: Dziejek 29.03.03, 21:39
                                              O proszę - to chyba dobrze go wypatrzyłam.... :)
                                            • bob-budowniczy Re: Dziejek 31.03.03, 10:44
                                              angela-rt napisała:

>
                                              > Mozliwe bo gra w przedwiośnie Szyc,kolega z roku Dziejka,a oni sobie pomagają
                                              w
                                              >
                                              > łapaniu roboty i jakichs epizodow:)

A Szyc to dziś gra w Teatrze TV u Jandy
                                              • mika_1 Re: Dziejek 31.03.03, 20:55
                                                Bob - i co - widziałeś Dziejka?? Wiesz już, który to?
                                                • angela-rt Re: Dziejek 02.04.03, 20:16

• mika_1 Re: Dziejek 02.04.03, 23:38
                                                    Wczoraj widziałam go w Teleexpresie - jakiś film kręcą...
                                                  • mika_1 Re: Dziejek 11.05.03, 00:18
                                                    A dzisiaj był mecz Artyści vs. Skoczkowie i Dziejek równiez brał w nim udział. Na koniec wymienił się koszulką z Hannavaldem;)
                                                    Pewnie jest bardzo zadowolony:)
                                                    No i trudno się dziwić:)
                                                    Dziejek - trzymam kciuki, jak zawsze:)
                                                  • angela-rt Re: Dziejek 11.05.03, 00:54
                                                    Wiedziałam ze da rade i wystąpi-Dziejek nasz i gorą
                                                  • daffne Re: Dziejek 11.05.03, 01:09
                                                    Kto to jest Dziejek , ze tak zapytam ???
                                                  • mika_1 Re: Dziejek 11.05.03, 01:13
                                                    Wyszukaj sobie "Lidzbark aktorami stoi..." i sobie poczytaj...
                                                    To nasz kumpel z podstawówki, a potem ogólniaka. Teraz - aktor:)))
                                                  • daffne Re: Dziejek 11.05.03, 01:17
                                                    mika_1 napisała:

> Wyszukaj sobie "Lidzbark aktorami stoi..." i sobie poczytaj...
                                                    > To nasz kumpel z podstawówki, a potem ogólniaka. Teraz - aktor:)))
                                                    -----------
                                                    Wiem wiem juz poczytalam ...Nie znam Go...ehhhs , poprostu nie kojarze...
                                                    A przeciez ja lidzbarszczanka od wiekow :))))
                                                    Pozdrowionka:)
                                                  • mika_1 Re: Dziejek 11.05.03, 01:21
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=325&w=1895491
                                                  • daffne Re: Dziejek 11.05.03, 01:22
                                                    Czytalam.
                                                    I tak Go nie znam....
                                                    Pozdrowionka:)
                                                  • bob-budowniczy Re: Dziejek 12.05.03, 13:57
                                                    Szyca to wczoraj widziałem w teatrze - ale Dziejka coś nie wciągnął do roboty...
                                                  • mika_1 Re: Dziejek 12.05.03, 14:43
                                                    bob-budowniczy napisał:

> Szyca to wczoraj widziałem w teatrze - ale Dziejka coś nie wciągnął do roboty..
                                                    > .
                                                    Może Dziejek zapracowany gdzie indziej....
                                                    W każdym razie koszulkę Hannawalada ma:)))
                                                  • umma Re: Dziejek 14.05.03, 00:45
                                                    szczesciarz
                                                  • bob-budowniczy Widziałem Dziejka 22.09.03, 13:30
                                                    w akcji - w sztuce "Pułkownik Ptak" w Buffo (główną rolę gra Szyc). Sztuka
                                                    całkiem OK - już jest o niej dość głośno, ale akurat Dziejek grał małą rólke,
                                                    choć czasem gra też dużą ale na zmianę z innym aktorem.
                                                  • mika_1 Re: Widziałem Dziejka 25.09.03, 01:16
                                                    Trzymajmy kciuki - oby tych wiekszych bylo coraz wiecej:))))
    • Gość: to może... Re: Dziejek:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 21:10
      ...to może fan-club załóżcie z tego uwielbienia! Gdyby facet nie odniósł
      sukcesu, mielibyście go gdzieś, a tak - puszycie się z dumy, że chodził z wami
      do szkoły. Żenujące...
      • mika_1 Re: Dziejek:) 28.10.03, 02:33
        Co Ty mozesz o tym wszystkim wiedziec? Skad wiesz, jaki byl nasz stosunek do
        niego, zanim jeszcze zaczal osiagac sukcesy?? Nie wiesz, wiec nie oceniaj!!
        • bob-budowniczy Re: Dziejek:) 31.10.03, 10:28
          Zobaczcie tutaj:
          www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=27474&baza=1
          • mika_1 Re: Dziejek:) 01.11.03, 03:17
            Wow, Bob - Ty to masz nosa - zawsze cos wyszukasz:) No i jak sie nie cieszyc z
            osiagniec Andrzeja? Ja od zawsze trzymam za niego kciuki - oby mu sie kariera
            ukladala jak najlepiej:)
            • mika_1 Re: Dziejek:) 22.02.04, 01:03
              Wchodze ostatnio do polskiej ksiegarni w Chicago, a tu z polki patrzy na
              mnie... Dziejek!! Niesamowite. Mieli wystawiony akurat film DVD "W kogo sie
              wrodzilem" za Dziejkiem w roli glownej:) Jak mi sie milo zrobilo:))) Zobaczyc
              znana twarz, tak daleko od domu i to w takiej sytuacji...
              Wiecej takich dziejkow chcialabym ogladac:)))
              Pozdrawiam:))) I trzymam kciuki:)))
              • bob-budowniczy Re: Dziejek:) 27.02.04, 17:20
                Mam nadzieję że kupiłaś/pożyczyłaś? o czym to jest? dobre?
                • angela-rt Re: Dziejek:) 06.03.04, 17:25
                  Dość sympatyczne,wreszcie cos dla Dziejka,leciało w naszej tv z
                  Kolbergerem,ktory grał jego ojca i Karewiczem jako dziadkiem naszego Dziejka:)))
                  Była tez Kumorek jako jego dziewczyna,....Taki konflikt pokoleń a zarazem więz
                  ojcowsko,synowska w 2 pokoleniach.
                  • marxx Re: Dziejek:) 06.03.04, 18:54
                    Czesc!
                    Dziejek i Dziejek, dajcie mi jakis link z twarza Dziejka, zebym i ja mogl sobie
                    go przypomniec!!!!!
                    plisss
                    marxx
                    • mika_1 Re: Dziejek:) 07.03.04, 04:54
                      Nie wiem, czy go pamietasz, ale tu masz Dziejka...
                      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=27474&baza=1
                      • mika_1 Re: Dziejek:) 07.03.04, 05:01
                        www.orkiestra.demo.pl/przyjaciele.html
                        film.onet.pl/F,6708,1054634,1,artykul.html
                        www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.glowna?str=fis266654&skad=uzkmucpmny
                        • bob-budowniczy Re: Dziejek:) 02.07.04, 13:32
                          Szyc gra w jakimś kryminalnym policyjnym tasiemcu w reżyserii Dejczera -
                          ciekawe czy Dziejek będzie miał jakiś epizodzik...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka