Dodaj do ulubionych

zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w olsztyn

18.10.06, 16:11
dzien dobry poszukuję miejsc w olsztynie do których można się wybrać z małym
dzieciaczkiem i nie myślę tu o figlolandiach itp. tylko raczej o czymś na
wzór żłobka ale takiego w którym z dzieckiem może przebywać rodzic taki plac
zabaw w pomieszczeniu czy coś ;)) czy wogóle jest coś takiego? dajcie znać
bo mój maluszek pilnie potrzebuje zabaw z rówieśnikami a w piaskownicy zimno
brrr . pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kattkak Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 21.10.06, 16:42
      chyba przyjdzie Ci zaprzyjaźnić się z mamą dziecka w podobnym wieku do Twojego.
      Możesz zapisać się na angielski metodą Helen Doron, lub naukę pływania.
      • matyldziostwo Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 22.10.06, 09:57
        jest jeszcze szkoła muzyczna yamaha oni mają takie zajęcia coś jak rytmika, my
        chodzimy na takie dla 3-4 latków ale dla młodszych też jest. Mój synek naprawdę
        je uwielbia.
      • majaelena Zajęcia dla 3-4 latków w Olsztynie 12.10.08, 11:10
        Moje Dziecko rozpiera energia.Szukam miejsca w Olsztynie gdzie
        mogłoby się wyszaleć.chodzi mi o coś w rodzaju sali gimnastycznej,z
        drabinkami,może trampoliną(bo ciągle skacze po łóżkach i jak tak
        dalej pójdzie to będę musiała kanapy powymieniać:(
        Figlolandia i małpi gaj fajna rzecz,ale szukam innych ciekawych
        miejsc.A może inne Mamy wiedzą o jakichś fajnych zajęciach
        organizowanych popołudniami dla przedszkolaków?
    • nadia110 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 25.10.06, 16:32
      Ja też dołączam się do tego postu,bo również chciałabym aby moja Natalka miała
      kompanów do zabawy,bo nie ma kontaktu z rówieśnikami.
      • nadia110 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 25.10.06, 16:34
        Dodam,że ma 19 miesiecy.
        • letica Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 25.11.06, 05:44
          Hej, a gdzi ejest ta muzyczna szkoła "yamaha" i w jakie dni odbywają się zajęcia
          i jak mniej więcej wyglądają? ile kosztują? Możesz sprecyzować trochę? Z góry
          dzięki.pzdr
          • anenka1 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 28.12.06, 14:59
            sa zajęcia od roku do 4 lat w szkole tańca wasilewski-felska z rytmiki podobno
            świetne, ja się wybieram. Pozatym chodziłam z synkiem na basen
            • balbi1 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 30.12.06, 00:55
              Tak,rzeczywiście zajęcia są ciekawe, prowadzi je fajna kobitka w zabawie
              uczestniczą również rodzice.Wstęp jednorazowy 10 zł.
            • makatka83 Re: zajęcia dla dwulatków - w Przedszkolaku ABC 01.11.07, 17:35
              Zajęcia są W "Przedzkolak ABC" Centrum Twórczego i Aktywnego Rozwoju w Centrum
              H&B na ul. Wilczyńskiego. Jest Klub Smyka dla 2 latków takie zajęcia
              przygotowujące do przedszkola w formie zabawy 90 min. A dodam, że od 2,5 można
              tam zapisać dziecko do grupy przedszkolnej na 3 godz. :) Bardzo fajne miejsce...

www.przedszkolak-abc.prv.pl
    • atlantis75 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 01.10.07, 19:24
      Podbijam wątek, bo mnie temat interesuje. A może domy kultury
      organizują takie zajęcia?
      • mueller2 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 02.10.07, 07:32
        hehehe Magda:) zapraszam do siebie:)
        • atlantis75 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 10.10.07, 09:39
          Bij zabij - nie wiem kto do mnie mówi ;)
          • jazzbass Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 10.10.07, 11:36
            bogatą ofertę dla dzieci ma biblioteka multimedialna Abecadło, mieszczą się w
            Alfie. Mają właśnie bajkowe przedszkole czy coś takiego a dla młodszych dzieci
            jest Klub Mam do którego sama uczęszczam ze swoim 4- miesięczniakiem :)Mają
            stronę internetową z dobrze opisaną "działalnością"
          • mueller2 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 16.10.07, 08:50
            To ja, justyna, kolezanka ze studiów, z filologii polskiej:))))
            • atlantis75 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 30.10.07, 15:24
              mueller2 napisała:

> To ja, justyna, kolezanka ze studiów, z filologii polskiej:))))

No wiesz co... powinnam Cię zabić ;) Nie przyznajesz się, że tyś
              moja koleżanka. Fajnie Cię widzieć :)))
              • mueller2 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 31.10.07, 07:18
                :))))))))musimy sie spotkac, koniecznie. Niedawno 2 razy spotkałam
                marzenke nasza, miała Cie pozdrowic ode mnie i nr tel wzieła, ale
                nic..
                • atlantis75 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 31.10.07, 11:34
                  Marzenka zgubiła Twój nr chyba... Zaraz Ci wysmaruję maila, ok?
                  Wymienimy się nr telefonów :)
      • jole-czka Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 03.04.08, 16:19
        zajęcia dla 2-3 latków odbywaja sie w każdą środę w Przedszkolu
        Szesnastka Olsztyn ul Zamenhofa 20 trwają od 16.00 - 17.30 za m-c
        kosztuja 40 zł. Są zajęcia adaptacyjno-edkacyjne.
      • mandala67 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 08.08.13, 17:23
        Polecam zajęcia ogólnie rozwijające dla dzieci od 1,5 roku w Strefie Rozwoju, ul. Lipowa 15A www.strefarozwoju.info
        • jolla55 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 08.08.13, 22:24
          Klub Aktywnego Malucha - zajęcia dla dzieci 2 i 3 letnich wraz z opiekunem. /mama,tata, niania, dziadek, babcia/ Polecam. Klub Akces - Pana Tadeusza 6a. Zabawa i edukacja w jednym. www.akces.smp.olsztyn.pl
    • dym11 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 31.10.07, 14:36
      Abecadło, klub Akces na Pana tadeusza - rytmika i klub malucha,
      basen, jaskinia solna, na profesorskiej akademia malucha, akademia
      dziecieca na e. Platter - 509 838 488, tańce Wasilewski Felska,
      Małpi Gaj salka dla dzieci do 6 lat, bajka na Jarotach. Wkrótce na
      Jagiellońskiej będzie bib;ioteka dla maluchów i różna zajęcia.
      • iwka2002 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 08.05.09, 16:56
        klub kultury'17'- nauka angielskiego z rytmiką i muzyka+zaj.palstyczne-spotkanie
        15zł
    • makatka83 Re: zajęcia dla dwulatków - Przedszkolak ABC w H&B 01.11.07, 17:36
      Zajęcia są W "Przedzkolak ABC" Centrum Twórczego i Aktywnego Rozwoju w Centrum
      H&B na ul. Wilczyńskiego. Jest Klub Smyka dla 2 latków takie zajęcia
      przygotowujące do przedszkola w formie zabawy 90 min. A dodam, że od 2,5 można
      tam zapisać dziecko do grupy przedszkolnej na 3 godz. :) Bardzo fajne miejsce...

www.przedszkolak-abc.prv.pl
    • makatka83 Od września 2008 zajęcia adaptacyjne 01.07.08, 23:15
      Od września 2008 w Przedszkolaku ABC na Jarotach ruszają warsztaty adaptacyjne
      dla dzieci 1.5 do 2.5 lat :)
      Zapraszamy do wspólnej zabawy, śpiewania, tańczenia, malowania i skakania :)

więcej na www.przedszkolak-abc.prv.pl
    • wagnik9 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 13.11.09, 10:43
      Nowe zajęcia dla takich dzieci organizowane są w Klubie Kultury na Nagórkach w
      Olsztynie ul. Wańkowicza 9 . Zajęcia odbywają się we wtorki o godz. 17.
      W zajęciach uczestniczą rodzice z dziećmi. Zajęcia ogólnorozwojowe dla dzieci w
      wieku od 1,5 do 3 lat.
      Serdecznie zapraszamy
      wagnik@op.pl
      • marigold222 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 13.11.09, 20:44
        a jak finansowo, i czy trzeba sie wcześniej zgłosić, czy wystarczy przyjść?
        • wagnik9 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 16.11.09, 13:20
          Miesięczny karnet to 80 zł (4 spotkania) ale istnieje możliwość zapłaty za jedne
          zajęcia 20 zł. Spotykamy się we wtorki o godz 17 w Klubie "Na Górce". Serdecznie
          zapraszamy.
    • ka134 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 05.09.10, 18:21
      W KRAINA POMARAŃCZY NA ul. Laszki na Jarotach rozpoczynają się takie zajęcia. Strona internetowa: www.krainapomaranczy.pl
    • mama_caffe mama caffe 06.09.10, 13:48
      Polecam mama caffe na Pieczewie
      www.mamacaffe.pl
      Zapraszam nawet z niemowlętami
    • maksikklaudia biblioteka abecadło 06.09.10, 14:07
      Niedawno się dowiedziała i planuje się wybrać na Popołudnia dla maluchów w bibliotece Abecadło.
      ktoś uczęszczał na te zajęcia
      • iwka2002 Nagórki 07.09.10, 22:09
        NAGÓRKI, Szkoła Tańca RYTM-język angielski dla dzieci od 2 r.ż.-spotkanie 15 zł.

www.familyenglish.republika.pl
    • maksikklaudia Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 19.10.10, 13:51
      Zajęcia z rytmiki w mamacafe na Pieczewie, Polecam. Byliśmy z synkiem - fajna zabawa :)
      • lizkaa Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 02.02.11, 12:06
        Zapraszamy na bezpłatne popołudniowe zajęcia otwarte dla maluszków "Promyczkowy Zawrót Głowy" w Przedszkolu Promyczek, na ul. Kołobrzeskiej 27 w Olsztynie. Więcej informacji na stronie www.promyczek.olsztyn.pl
    • pralinka5 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 26.08.12, 11:15
      Witam:) "Kreatywka" otwiera swój oddział w Olsztynie, zapraszamy na radosne ogólnorozwojowe zajęcia z muzyką dla niemowląt i małych dzieci od 0-4,5 roku z rodzicami. Wspieramy naturalny indywidualny rozwój każdego dziecka już od pierwszych dni jego życia! Pierwsze zajęcia bezpłatne! Zapraszamy do zapisów i na naszą stronę: kreatywka.pl. tel. 609022335.
    • domifika Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 28.09.12, 18:40
      Dzień dobry,rodziców poszukujących fajnych i twórczych zajęć dla swoich naprawdę maleńkich dzieci.Zapraszam na moje zajęcia-Małe i Duże Fikanki,Baby Fika,Mini Mini Disco to zajęcia dla rodziców i dzieci pełne energii, radosnych dźwięków i tańca.Szczegóły na stronie: www.domifika.pl/ a ja chętnie odpowiem na wszystkie pytania.Pozdrawiam,Dominika Radaszewska
    • symulacra Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 15.10.12, 15:12
      Ja chodzę na zajęćia do Strefy rozwoju dwa razy w tygodniu. PIję w tym czasie kawę i mam luz. Albo idę na zakupy, bo baki zajmują sie moim dzieckiem.Strefa Rozwoju jest w centrum ale na uboczu.na ul LIpowej nie pamietam nr. sprawdź sobie. polecam. Fajne zajęcia. NIe ogłupiają dzieci. Pozdrawiam
      Anka
      • aiga79 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 17.10.12, 09:44
        Witam. A ja polecam zajęcia dla małych dzieciaczków w Pediatrycznym Centrum Rehabilitacja Reholandia na Lengowskiego w Olsztynie. Zajęcia są prowadzone rewelacyjnie z elementami sensoryki.
      • jeszie108 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 29.05.13, 23:18
        Cześć, ja chodzę do Strefy Rozwoju, ale raz w tygodniu, na Skaczące Pchełki. Na zajęciach są dzieci z rodzicami od 1,5 roku gdzieś do 2,5 - 3 lat. Prowadząca ma super pomysły, a ja mogę obserwować moją córkę w zabawie z innymi dziećmi. Rewelacyjne zajęcia. To jest na Lipowej 15A, ale wjazd od Żiżki. Trudno za pierwszym razem trafić, spóźniłam się haniebnie na pierwsze zajęcia ;-)
        Polecam z całego serca
    • mamazpomyslem Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 26.02.13, 15:08
      Polecam zajęcia u Pavloviczów.
      z tego co wiem to już od 1,5 roczku dzieci maja jakies zabawy i rytmike z rodzicem na sali.
      moja córcia chodzi tam na zajęcia dla 4 latków i bawi sie dobrze, a ja wiem, że przy okazji stawia pierwsze kroki.
      sprawdzcie na www.pavlovic.pl ma ja cala oferte
    • jolla55 Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 01.06.13, 22:17
      polecam Klub Aktywnego Malucha w Klubie Akces. Zajęcia dla dzieci 2 i 3 letnich wraz z opiekunem. Dzieci poprzez zabawę uczą się funkcjonowania w grupie i do tego maja świetną zabawę
      • juszyna Re: zajęcia dla dwulatków i młodszych dzieci w ol 11.03.18, 20:29
        Polecam Ceramic www.ceramic.olsztyn.pl To zajęcia z ceramiki dla najmłodszych. Świetna zabawa lepienia z gliny. Zajęcia realizowane przez Pracownię Artystyczną Ceramic odbywają się w przedszkolach, świetlicach oraz placówkach edukacyjnych. Jeżeli jesteś zainteresowany udziałem w zajęciach skontaktuj się z nami, a pomożemy ci wybrać odpowiednie miejsce. Na wszystkie zajęcia obowiązują wcześniejsze zapisy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka