Gość: Oleslaw IP: *.*.*.* 10.11.01, 17:01 Teraz bedzie ok:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 18:54 Z czym bedzie ok jesli mozna wiedziec? jakas fajna knajpe budujesz? a moze juz wybudowales? chetnie sie do jakiejs fajnej przejde bo jakos cala reszta olsztynskich knajp mi sie przejadla. Pozostaje jeszcze pytanie co to jest knajpa i co pod nia z naszych olsztynskich popijalni podciagnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:02 aaaaaaaa to takie miki, nie zauwazylem kanjpy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 13.11.01, 11:37 OK knajpy sa wyraznie lepsze:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.stacje.agora.pl 14.11.01, 09:52 Czy jest w Olsztynie jeszcze YUMA na Zolnierskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 21:38 Bylem ostatnio w androbani...hmmm po malym co nieco wstapilismy gdzies niedaleko, nie pamietam za bardzo ale to musiala byc juma...no bo co jest tak blisko??...wiec mozna stwierdzic ze istnieje...chyba ze ta impreza sie skonczyla jednak w akademiku...pijany bylem zreszta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulelele Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.jaaz.pl 21.11.01, 23:27 W Androbani sa zawsze w sobote zadymy. czy to olsztynska specyfika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 22.11.01, 17:40 Tam podobno jakis koles ostatnio wypadl z okna u gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 20:11 nie podobno ale nawet na pewno wypadl tyle ze przeciez nie bylo to okno androbani a ktores tam pietro akademika obok. no ale jak ktos probuje wejsc do innego pokoju po parapecie to tak sie to konczy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:01 Hmm co do Andro to uwazam ze wynika to z tego jacy ludzie tam przychodza no ale nie przesadzajmy nie jest az tak zle :)) Ja tam zawsze calo wychodzilam z tego klubu oczywiscie i z innych tez:)pozdrawiam i zycze udanych imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 11:32 No wybacz ale to ze kobieta wychodzi z lokalu calo to zaden miernik:) Naprawde byloby dziwne gdyby bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 14:31 Nie wnioskuje ze moze zaraz oberwac ale kobiety sa narazone na nieco gorsze moim zdaniem sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Core Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:49 Szkoda że nie ma w Olsztynie knajpy dla niepalących. Dym z papierosów skutecznie mnie zniechęca przed spędzenie wieczoru w takim lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:33 Fakt. PO wyjsciu z ktoregokolwiek olsztynskiego lokalu ubranie capi dymem z petow przez 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 18:13 pewnie dlatego ze wszelkie zakazy odpychaja, choc mnie ten by zachecil do wejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 22:42 a co sądzicie o nowej /starej/ ale w nowej aranżacji, i obsłudze "knajpce" - "Czarny kot"? Mnie połknęła .. tzn urzekła... Odpowiedz Link Zgłoś