Dodaj do ulubionych

Knajpy w Olsztynie

IP: *.*.*.* 10.11.01, 17:01
Teraz bedzie ok:>
Obserwuj wątek
    • Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 18:54
      Z czym bedzie ok jesli mozna wiedziec? jakas fajna knajpe budujesz? a moze juz
      wybudowales? chetnie sie do jakiejs fajnej przejde bo jakos cala reszta
      olsztynskich knajp mi sie przejadla. Pozostaje jeszcze pytanie co to jest
      knajpa i co pod nia z naszych olsztynskich popijalni podciagnac ;)
    • Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:02
      aaaaaaaa to takie miki, nie zauwazylem kanjpy...
      • Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 13.11.01, 11:37
        OK knajpy sa wyraznie lepsze:>
        • Gość: raf Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.stacje.agora.pl 14.11.01, 09:52
          Czy jest w Olsztynie jeszcze YUMA na Zolnierskiej?
          • Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 21:38
            Bylem ostatnio w androbani...hmmm po malym co nieco wstapilismy gdzies
            niedaleko, nie pamietam za bardzo ale to musiala byc juma...no bo co jest tak
            blisko??...wiec mozna stwierdzic ze istnieje...chyba ze ta impreza sie
            skonczyla jednak w akademiku...pijany bylem zreszta ;p
            • Gość: ulelele Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.jaaz.pl 21.11.01, 23:27
              W Androbani sa zawsze w sobote zadymy. czy to olsztynska specyfika?
              • Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 22.11.01, 17:40
                Tam podobno jakis koles ostatnio wypadl z okna u gory.
                • Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 20:11
                  nie podobno ale nawet na pewno wypadl tyle ze przeciez nie bylo to okno
                  androbani a ktores tam pietro akademika obok. no ale jak ktos probuje wejsc do
                  innego pokoju po parapecie to tak sie to konczy niestety.
              • Gość: Ewa Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:01
                Hmm co do Andro to uwazam ze wynika to z tego jacy ludzie tam przychodza no ale
                nie przesadzajmy nie jest az tak zle :)) Ja tam zawsze calo wychodzilam z tego
                klubu oczywiscie i z innych tez:)pozdrawiam i zycze udanych imprez
                • Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 11:32
                  No wybacz ale to ze kobieta wychodzi z lokalu calo to zaden miernik:)
                  Naprawde byloby dziwne gdyby bylo inaczej.
                  • Gość: Ewa Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 14:31
                    Nie wnioskuje ze moze zaraz oberwac ale kobiety sa narazone na nieco gorsze
                    moim zdaniem sytuacje
    • Gość: The Core Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:49
      Szkoda że nie ma w Olsztynie knajpy dla niepalących. Dym z papierosów
      skutecznie mnie zniechęca przed spędzenie wieczoru w takim lokalu.
      • Gość: Oleslaw Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:33
        Fakt. PO wyjsciu z ktoregokolwiek olsztynskiego lokalu ubranie capi dymem z
        petow przez 2 dni.
      • Gość: tobe Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 18:13
        pewnie dlatego ze wszelkie zakazy odpychaja, choc mnie ten by zachecil do
        wejscia.
    • Gość: myszka Re: Knajpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 22:42
      a co sądzicie o nowej /starej/ ale w nowej aranżacji, i obsłudze "knajpce" -
      "Czarny kot"? Mnie połknęła .. tzn urzekła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka