Dodaj do ulubionych

No i mamy...

28.03.03, 13:20
...wiosnę! Tak mi się wydaje, że to wreszcie już! Dziś co prwada słońce nie praży, ale temperatura 22 stopnie napawa optymizmem:) wczoraj pogoda była cudna - słońce jak nie wiem co:) Nawet ja dałam się nabrać (wstyd mi) i siedząc w ogródku na Rynku wystawiałam buzię do słońca, za co dziś płacę czerwienią lica i bólem.... Ale cóż - żal było przepuścić taką okazję;)
Pozdrawiam, Mika:)
Obserwuj wątek
    • bob-budowniczy Re: No i mamy... 28.03.03, 17:17
      Jaka tam wiosna jak w poniedziałek w nocy ma być znów minus 4 stopnie...
      • mika_1 Re: No i mamy... 28.03.03, 23:00
        Oj Bob - nie bądź taki malkontent! Cóz z tego, że w nocy może być trochę chłodniej. Najważniejsze, że świat budzi się do życia - drzewa i krzewy zaczynają wypuszczać listki, ptaki drą się w niebogłosy, a teraz za oknem szaleje pierwsza wiosenna burza:) No i jak tu się nie cieszyć????
        Pozdrawiam wiosennie, Mika:)
        • Gość: birda Re: No i mamy... IP: *.bial.gazeta.pl 30.03.03, 15:52
          O nie:((((( jakie -4??!!!!! A ja wybieram sie w poniedziałek nad morze i miałam
          nadzieje, że słońca złapie troszeczke :((((.... no, nic, może sie jakos uda:)))
          pozdrawiam:)))
          • angela-rt Re: No i mamy... 30.03.03, 20:42
            nie dołujcie sie tak,nie bedzie prawdziwej wiosny!!!za pare dni przyjdzie
            upalne lato...wiem z pierwszej ręki:)
            • mika_1 Re: No i mamy... 30.03.03, 23:07
              To fakt - dzisiaj to chyba rzeczywiście lato było...
              Birda - Ty to masz dobrze - dzisiaj w Białymstoku, zaraz nad morze..... Gdzie tak można sobie popracować????
              Pozdrawiam, Mika:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka