Dodaj do ulubionych

Kolejna kompromitacja Szmita

09.11.06, 18:37
Szmit jednak znalazł wariograf. Do sali w Koperniku przyszło nawet kilku
kandydatów na badanie. Rzecz w tym, że badanie to kosztuje 1000 zł i tyle
własnie zażądali właściciele tego urządzenia od chętnych. Szmit oczywiście nie
sprawdził tego wcześniej, kandydatom nie bardzo się chciało wydawać taką kasę
i cała para poszła w gwizdek. Kandydat Szmit narobił zatem szumu i nie
przygotował się do tego ani organizacyjnie, ani finansowo. Jak taki
nieudacznik chce rządzić miastem, skoro nie potrafi zorganizować logistycznie
tak banalnej rzeczy???? Co wy na to, wyznawcy Prawa i Sprawiedliwości?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitty Re: Kolejna kompromitacja Szmita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:59
      Cos w tyn jest co piszesz
    • albin65 Re: Kolejna kompromitacja Szmita 09.11.06, 20:08
      Sorry, w poprzednim poście opierałem się na informacjach z tzw. miasta, jak
      pokazuje artykuł w Wyborczej - nie do końca sprawdzonych. Ale fakt, że ktoś
      jednak wziął udział w badaniu i w sumie Szmit przy pomocy Pani Arent za to
      zapłacił - nie zmienia wcale kompromitującego wydźwięku tego zdarzenia.
      "Partyzantka" z organizacją kasy na opłacenie bezsensownego badania potwierdza
      to, co pisałem wcześniej: nieudacznik, który ma problemy z logistyką własnej
      kampanii, nie będzie mógł dobrze rządzić miastem.
    • Gość: kolo Szmit górą .......... IP: 217.116.110.* 09.11.06, 21:40
      Dla mnie Szmit zagrał sprytnie.... Kontrkandydaci pokazali ile warta jest ich
      uczciwość....... Na kampanię wydają grube tysiące złotych a śmieszne 1000 zł za
      swoją uczciwośc załują.. Panie Lorenz wstydź się Pani Poseł zasponsorowała
      Pan ....wielkiego byłego wojewodę i sentora....
      Małkowski i Dabkowski - jednak coś maja za pazurami....... przestraszyli się
      • Gość: dziobak Re: Szmit górą .......... IP: *.ols.vectranet.pl 09.11.06, 21:54
        Zbyt daleko idące wnioski.Gdyby pytania ułożył Małkowski i zaprosił Szmita, ten
        zapewne nie przyszedłby.
        • Gość: kolo Re: Szmit górą .......... IP: 217.116.110.* 09.11.06, 22:02
          ciekawe jakie pytania ...raczej Małkowski nie ma szans
    • Gość: antymenel Re: Kolejna kompromitacja Szmita IP: 213.25.179.* 10.11.06, 08:40
      1.Może Szmit się dogadał z właścicielką i miał udział procentowy?
      2.Im wszystkim najbardziej potrzebny jest psychiatra.
      • bystra2000 Re: Kolejna kompromitacja Szmita 10.11.06, 10:30
        Ode mnie poparcia nie dostanie.
        • Gość: antymenel Re: Kolejna kompromitacja Szmita IP: 213.25.179.* 10.11.06, 13:23
          Uważam,że jest to obywatelska postawa.Mam nadzieję,że będzie nas wielu.
          • Gość: Karola Re: Kolejna kompromitacja Szmita IP: *.olsztyn.mm.pl 10.11.06, 17:45
            wygląda na to, że Pan Szmit zapomniał poinformować pozostałych kontrkandydatów,
            że to badanie wogóle kosztuje i ile kosztuje! To jedna wielka manipulacja!
            uważam, że rzeczywiście lepiej takie pieniądze wpłacić na Dom Dziecka, niż
            wyrzucić na taką bzdurę.
            Szmit próbował zrobić wokół siebie szum, a całkiem niechcący zrobił dobrą
            robotę Lorenzowi, który w mojej ocenie zachował się prawidłowo ;-)
    • edico Re: Jak to co? 10.11.06, 18:24
      Oni się ciągle uczą, jak wieczni studenci :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka