Dodaj do ulubionych

Kłania się Ostróda

IP: *.* 16.05.02, 06:30
Ostatnio dość żadko tu zaglądam, dużo pracy niestety. Miło mi, że odzywają się ludzie z moich okolic, jakoś tak człowiekowi cieplej na serduszku. Mieszkam w Ostródzie, ale pracuję w Olsztynie od paru lat więc trochę czuję się Ostródzianką a trochę Olsztynianką. Pozdrawiam wszystkich z Warmii i Mazur oraz wasze pociechy.:hello: maga mama Weroniczki
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Kłania się Ostróda IP: *.* 16.05.02, 06:33
      I bardzo przepraszam wszystkich za wyraz "żadko", wiem, że ma być rzadko, ale jeszcze cały czas przecieram oczy z niewyspania i co chwila ziewam.Mam nadzieję, że mi wybaczycie:sol: maga
      • Gość: Betucha Re: Kłania się Ostróda IP: *.* 16.05.02, 09:39
        Czesc Maga ,witam juz lepiej Ci patrzec na oczka ? :hello:A ile latek liczy sobie twoje szczescie ?
        • Gość: maga Re: Kłania się Ostróda IP: *.* 23.09.02, 09:28
          Właśnie potwierdzam,że rzadko tu zaglądam :) , moja Weroniczka skończyła w sobotę 20 m-cy, czyli ma roczek i osiem miesięcy.Dzisiaj lepiej widzę na oczka, ale za to smutno mi jest starsznie. pozdrówka magga
    • Gość: agnieszk@ Re: Kłania się Ostróda IP: *.* 24.05.02, 20:48
      Cześć dziewczyny!Ja też czuję się Ostródzianką, choć od ładnych kilku lat mieszkam i pracuję wraz z mężem w Warszawie. Ponad pięć miesięcy temu urodziła nam się córa (już Warszawianka :)) To miłe odnaleźć "ziomka" w sieci :)Pozdrawiam,Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka