Dodaj do ulubionych

Apel do Pań z forum...cz.II

03.04.03, 18:19
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:27
      No nasze błagania zostały spełnione-dzieki wielkie:))))))))))))
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:28
        angela-rt napisała:

> No nasze błagania zostały spełnione-dzieki wielkie:))))))))))))

Jednak mnie wyprzedziłaś. Pozdrawiam.
    • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:27
      Tak się śpieszyłem, że zostałem swoim pierwszym dyskutantem w części II tego
      wątku. Prawdę mówiąc nie sądziłem, że tak długo to "pociągnie". Nie ukrywam
      jednak, że jest mi bardzo miło ... jednak czuję się trochę zażenowany.
      • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:28
        a jaki jest tym razem apel?Czy ciągle ten sam?Uzyskałeś efekty jesteśmy
        troszeczke milsze na wiosne???
        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:37
          Wowwww - Bpkw!!! Nie dość, że w końcu zaszczyciłeś nas swą obecnością, to jeszcze spełniłeś nasze prośby!!! Dzięki!!! Dołączam deszczowy, ale wiosenny usmiech:))))))))))))))))))))))))))
        • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:44
          " Dziewczyny. Bądżcie dla nas dobre na wiosnę..." Ten cytat wzięty z piosenki
          Wojtka Młynarskiego,mojego ulubieńca zresztą, miał zadziałać trochę prowokująco
          na ospałe w tym dniu forum. Efekt zdecydowanie przekroczył moje skromne
          oczekiwanie.
          Czy Panie są dla mnie teraz bardziej miłe ?. Jasne, że tak ... a przynajmniej
          ja tak to odbieram.
          • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 18:51
            Mika. Dzięki za uśmiech a na deszcz zabieram parasol. U nas też pada, ale muszę
            na chwilę wyjechać. Nie mogę się zbyt otwierać, bo jestem śledzony na forum
            przez ...pewną damę. Zna doskonale mój nick i czasami dzieli się wrażeniami. Ta
            kobieta to moje Córsko studiujące w Gdańsku. Apel do Córci...
            przestań szpiegować.
            • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:13
              bpkw-
              kwitnie maciejka i...CZOSNEK
              dziewczyny bądzcie dla nas dobre na wiosne:)))

bardzo lubie tę piosenke i Młynarskiego tworczość ,a na wiosne zawsze chce sie
              być milszym,nawet dla facetow,ja dla swojego męzusia jestem,milutka:)))dolączam
              takze usmiechy dla wszystkich panow z forum:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.II IP: *.chello.pl 03.04.03, 19:36
      Dobry wieczór!
      Dzisiaj jestem dobra dla wszystkich bo mniej wiecej sie wyspałam ;)))
      U nas nie padało, nie pada i chyba nie będzie padać. A to znaczy, że jeszcze
      sie nie zazieleni, błeee
      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:40
        O, Andulka, fajnie, że wreszcie jesteś:) Ja się nie wyspałam, bo nigdy się nie mogę wyspać (więc nic dziwnego), deszcz pada, zimno jest i w ogóle, ale też staram sie być miła i usmiehcać się radośnie:) Nawet do Bpkw, który sie boi, bo jest śledzony ;)))))))
        E tam, co mi - do wszystkich ,moge się usmiechać:)))))))
        • thor_tr Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:42
          Piękny uśmiech drogie panie.
          A oto mój :-D
          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:55
            Ojoj - to chyba najbardziej uśmiechnięte forum na Gazecie:))))
            • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:57
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              ))))))))))))))
          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 19:57
            Bpkw - widzisz, ile dobrego sprawił Twój apel...... Od razu jest przyjemniej:)))
            Andulko - pilnuj tego królika, żeby Ci wiecej nie zjadł kabli:) A może za słabo go żywisz, że szuka przygód w mieszkaniu????? :))))))))
            • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.II IP: *.chello.pl 03.04.03, 20:45
              Słabo żywię ???!!!
              Granulat, sianko, gałązki z pączkami świeżutkie, bananki, jabłka, kiwi i
              mandarynki, cykoria to mało? Kable to nie jedzenie, to narkotyk ;)))
              • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 20:52
                Królik - nałogowiec??? Może na odwyk???? ;)))))
                • Gość: rita Re: Gratulacje dla bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 21:27
                  za II częęść
                  oto nagroda:
                  Dziewczyny lubią brąz
                  a słońce o tym wie
                  że dziewczyny lubią brąz
                  a słońce o tym wie

bpkw - zapraszam na plażę jeziora Krzywego jak tylko słoneczko wyjdzie

Słoneczko dzisiaj pózno wstało
                  i bardzo, bardzo w złym humorze
                  i świecić też mu się nie chciało
                  bo mówi , że zimno na dworze !!!!

jeszcze raz gratuluję !!
                  i wszystkim dyskutantom
                  • Gość: Andulka Re: Gratulacje dla bpkw IP: *.chello.pl 03.04.03, 21:35
                    Gratulacje gratulacjami, ale gdzie on? Założył wątek i znikł jak czarnyadam?
                  • mika_1 Re: Gratulacje dla bpkw 03.04.03, 22:31
                    Gość portalu: rita napisał(a):

> za II częęść
                    > oto nagroda:
                    > Dziewczyny lubią brąz
                    > a słońce o tym wie
                    > że dziewczyny lubią brąz
                    > a słońce o tym wie
                    >
                    > bpkw - zapraszam na plażę jeziora Krzywego jak tylko słoneczko wyjdzie
                    >
                    > Słoneczko dzisiaj pózno wstało
                    > i bardzo, bardzo w złym humorze
                    > i świecić też mu się nie chciało
                    > bo mówi , że zimno na dworze !!!!
                    >
                    > jeszcze raz gratuluję !!
                    > i wszystkim dyskutantom

Bpkw - powinieneś byc usatysfakcjonowany - ależ Ci tu słodzimy :))))))))))))))))
                • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.II IP: *.chello.pl 03.04.03, 21:32
                  Nie da rady :(
                  One te kable we krwi mają tak jak psy machanie ogonem...
              • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 22:16
                Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Słabo żywię ???!!!
                > gałązki z pączkami, świeżutkie...

Ten królik to prawdziwe Panisko. Nawet pączki dostaje. Od Bliklego ?. / tak się
                chyba pisze nazwisko sławnego warszawskiego "pączkarza" ? /
                • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.II IP: *.chello.pl 03.04.03, 22:25
                  bpkw napisał:

> Ten królik to prawdziwe Panisko. Nawet pączki dostaje. Od Bliklego ?. / tak
                  się chyba pisze nazwisko sławnego warszawskiego "pączkarza" ? /

Nie. Od Wierzby i od Brzozy :)
                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 22:33
                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> bpkw napisał:
                    >
                    > > Ten królik to prawdziwe Panisko. Nawet pączki dostaje. Od Bliklego ?. / ta
                    > k
                    > się chyba pisze nazwisko sławnego warszawskiego "pączkarza" ? /
                    >
                    > Nie. Od Wierzby i od Brzozy :)

Mimo wszystko PANISKO.
                    • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.II IP: *.chello.pl 03.04.03, 23:08
                      bpkw napisał:

> Mimo wszystko PANISKO.
                      Ale to królica - dziewczyna !!!
                      A poza tym kogo mam rozpieszczać? Córcia ma już chyba wszystko...
                      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.II 03.04.03, 23:21
                        To fajnie Córci i fajnie Króliczce.... :)
                        • mika_1 Nikt się nie chce usmiechnąć :((( 04.04.03, 22:50
                          Co jest?? Aż tak źle?? Nikt się nie chce usmiechać:( Smutno i ponuro... Niefajnie:(
                          W takim razie ja się uśmiechnę, szeroko i promiennie - wiosennie :)))))))))))))))
                          • bpkw Re: Nikt się nie chce usmiechnąć :((( 04.04.03, 22:53
                            Specjalnie dla Ciebie... wielki i szczery uśmiech od ucha do ucha. O Bóże , az
                            mnie usta bolą... .
                            • mika_1 Re: Nikt się nie chce usmiechnąć :((( 04.04.03, 23:10
                              Dzięki Bpkw - to miło, że jest jeszcze ktoś, kto chce się uśmiechać:)))))))))
                              Jak pogoda nie dopisuje, to trzeba włożyć rózowe okulary - od razu jest lepiej:) Musi być lepiej, bo kiedyś w końcu przyjdzie wiosna:) Głowa do góry - smutaski:)
                              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • bpkw Re: Nikt się nie chce usmiechnąć :((( 04.04.03, 23:22
                                mika_1 napisała:

> Dzięki Bpkw - to miło, że jest jeszcze ktoś, kto chce się uśmiechać:

....nie chcem, ale muszem.

Głowa już mi leci na klawiaturę ze zmęczenia. Do jutra. Wpadnę jeszcze
                                na "Dobranockę".
                                • mika_1 Re: Nikt się nie chce usmiechnąć :((( 04.04.03, 23:29
                                  To ja jeszcze chwile się pousmiecham, choć tez już padam - ale ja dla odmiany na nos, a nie na klawiaturę;)))
                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:10
                                    dość tych uśmiechów, może by tak coś porobić, wprawdzie weekend , a na forum
                                    nic sie nie dzieje, sama siedzę i klecę :-)
                                    • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 05.04.03, 21:38
                                      Kto żyw do eNKi pewnie poleciał. Rita, a o co chodzi z tymi chrzcinami i co to
                                      za Lady bo ja znam tylko Lady Makbet a i to słabo.
                                      • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:47
                                        LADY - to nazwa każdej z nas forumowiczki, to możesz być ty, ja , mika angela,
                                        lusterko itd- przepraszam , ze nie wymieniam , brzoza też - ta cegieła jest
                                        beinga , chrzestną matka jest Angela i teraz imprezujemy , chba tylko my
                                        jesteśmy na forum.
                                        • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 05.04.03, 21:50
                                          Ja połowicznie - muszę pozmywać po gościach.Straszna kupa garów.
                                          • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:53
                                            to po co sprowadzasz gości , prowadż zamknięty dom , tak jak ja , jedyny
                                            kontakt to forum, za pięć minut muszę żejść, jak zobaczysz mikę to powiedz jej
                                            , żeby weszła na Olsztyn piękny.
                                            • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 05.04.03, 21:55
                                              Lubię żywych ludzi, choć forum też. Mice powiem, ale jak wrócę, niedługo, bo
                                              szybko zmywam :)
                                              • mika_1 Re:Apel do pań 05.04.03, 23:36
                                                No - ja dzisiaj walczyłam z goścmi, zakupami, sprzątaniem - z garami też. Ufff - dopiero teraz zasiadłam do kompa:)
                                                Uśmiecham się jednak do wszystkich przyjaźnie, mimo apelu Rity;)
                                                A na Piękny Olsztyn dopiero się wybieram - jak przeczytam, to wróce tutaj:))))))))
                                                • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 01:34
                                                  obiecały i nie wróciły !!!!!
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 01:41
                                                    Jestem!!!
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 01:44
                                                    mika , postaraj się napisać więcej słów, nie mam co czytać ?
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 01:50
                                                    Rita - o tej porze, to o poematy trudno.... :( Mogę Ci trochę złotych myśli wrzucić.... Z tego mam ściągę;)
                                                    Ale to chyba na Twój wątek o pięknym zyciu....
                                                    Zaraz sie tam pojawię:)))
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 01:54
                                                    mówisz o kukułczym gniazdku - cała prawda , wżal sie ,to ci sie ulży, a ja ci
                                                    przepiszę elektrowstrząsy
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 01:59
                                                    Za elektrowstrząsy serdecznie dziękuję. Może nie jestem normalna, ale postaram się sobie jakoś poradzić... Choć czytałam ostatnio, że elektrowstrząsy to w dalszym ciągu najskuteczniejsza metoda...
                                                    A propos - czy to aż tak widać???? ;)
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 02:03
                                                    jutro się okaże, idziemy spać - tylko osobno prosze !!!
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 02:18
                                                    Nic się nie bój - dzisiaj może być osobno;)))
                                                    A juto zobaczymy, komu bardziej te elektrowstrząsy się przydadzą;)))

A swoją drogą, to Bpkw powninien być zadowolony - tak ten jego wątek idzie jak burza...:) Tylko, że Bpkw przepadł:( Też na chrzcinach???
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 12:55
                                                    bpkw wczoraj gościł najstarszego brata. Przyjechała też córka z Gdańska. Zjawił
                                                    się tez synuś z moim wnukiem. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności... .
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 13:34
                                                    No tak - wrażeń aż nadto:)
                                                    Usprawiedliwiony:)
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 14:01
                                                    Dzięki, idę po kawę...
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 14:05
                                                    Ja już mam:) Przyda się, bo zimno:(
                                                    No, Bpkw - teraz musisz nadrobić zaległości! Jak tak dalej pójdzie, to zaraz będziesz musiał założyć częśc trzecią swego wątku! Spodziewałeś się tego?
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 14:09
                                                    Nigdy w życiu...
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 14:15
                                                    bpkw napisał:

> Nigdy w życiu...

No widzisz - ta pseudo-wiosna potrafi zaskakiwać:)
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 14:41
                                                    A jeśli wiosna nadal tak sie będzie spóźniać, to i czwartą...
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 14:39
                                                    Nieźle...
                                                    Ja mialam wczoraj podobnie liczny zestaw, w tym pięcioletniego chloptysia o
                                                    wdzięcznej ksywce Kadafi, co trafnie oddaje jego charakterek, terrorysty
                                                    jednego :)))
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 14:45
                                                    No, ale jesli przeżyłaś najazd terrorysty, to przeżyjesz chyba i dziesiątą częśc tego wątku;)))
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 14:50
                                                    Przeżyje z przyjemnością, ale teraz wybywam. Mam coś do załatwienia a o 19.00
                                                    zaczyna sie wyścig F1 w Brazylii na torze Interlagos. Wyścig - rzecz święta
                                                    wiec do zobaczenia później, koło 22.00
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 14:54
                                                    Andulka, Tobie to dobrze - masz już to pismo za sobą:) Ja od dwóch dni usiłuję napisać esej o sobie i jakoś weny nie mam:( Macie na to jakiś sposób? Czas ucieka, deadline się zbliża,a ja nic:( Najgorzej to tak o sobie:( Pomocy!!!
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 15:04
                                                    Strasznie wymęczone to pismo, też zero weny, patrzyłam w przepisy jak baran na
                                                    wodę, nie docieralo do mnie co w nich jest napisane, nawet wyjść teraz nie moge
                                                    bo taka zadymka, że drzew przed domem nie widać, wrrr
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 15:14
                                                    Ja nie bardzo mam na co patrzeć.... Chyba na łyse drzewa w lesie za oknem...
                                                    I do tego to musi być po angielsku!!! Ratunku!! Pomocy!!
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 15:30
                                                    Po angielsku...?. Na mnie nie licz. Gdyby córcia nie wyjechała to byś miała
                                                    pomoc. Ona ma lekkie pióro i dobry angielski.
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 15:36
                                                    Ja generalnie mam bardzo lekkie pióro, a po angielsku to czasem już myśle... Ale brak weny, a na to poradzić nic się nie da... :(
                                                    Wiosny i słoneczka potrzeba:))))
                                                    A tak na marginesie - Bpkw, to Ty chyba się pod tą śniegową pierzynką okopałeś;)
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 15:40
                                                    Absolutnie nie. Co Ty tu jeszcze robisz. Zapomniałaś ?. Tam Rita czeka...
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 15:51
                                                    ja jestem tu - czy bawimy sie w ciuciubabkę? - ale juz się przygotowuję tylko
                                                    duchowo
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 15:53
                                                    Masz odpowiedź w wątku "Do Rity".
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 15:58
                                                    Bpkw - wyganiasz mnie??? Jestem zrozpaczona:( A za oknem taka snieżyca:(
                                                    Ja jeszcze mam czas:) Włąsnie usiłuję jednocześnie coś tam sklecić - deadline czuję już na gardle...
                                                    A do Rity zdążę - o ile przyjdzie, oczywiście:)
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 16:10
                                                    Masz odpowiedź w wątku "Do Rity"... . Idę na spacer, bo coś mnie zaraz trafi.
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 17:27
                                                    Się tak nie palpituj, pogoda dziś taka, że o wypadek zdrowotny nietrudno...
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:01
                                                    Bpkw - Ty niby taki nienerwowy jesteś;) Udało mi się Cię wnerwić??? Naprawdę????
                                                    :))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:16
                                                    a może Andulka zmieni kierunek na południe ???????? - czekamy!!!!!!
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:21
                                                    Taaaak - zlot forumowiczów w Smoczej Grocie:) Niełze, nie?
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:28
                                                    taaaaak, rezerwujemy noclegi ???????
                                                    Boże , jakie ja alibi wymyślę ?????
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 20:35
                                                    Co Ty ciągle kombinujesz z tym alibi...jak jakaś pensjonarka. Jeszcze raz
                                                    powtarzam. Bardzo chcę przyjechać, ale nie mogę do końca wykluczyć przeciwności
                                                    zwłaszcza zawodowych. Na dzień dzisiejszy jestem pełen optymizmu.

Parafrazując piosenkę Ewy Demarczyk pozwolę sobie zaśpiewać :

... przjadę, wierzaj mi dziewczyno,
                                                    rozłąki smutne dni przeminą,
                                                    znów będziem pić rozkoszy wino...

Ładnie śpiewam, prawda ?.
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:36
                                                    Pięknieee:) Też bym się dołączyła do tego śpiewu, tylko, że ja raczej beczę - jak koza;))))
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:35
                                                    Rita - zawsze może Cię ktoś porwać;))))
                                                    A noclegi gdzie??? Na Wawelu? Czy w Smoczej Grocie???
                                                    Eee, na Bulwarach:)))
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:41
                                                    Andulki nie widzę, może ona też wyruszy w podróż do smoka ?
                                                    teraz termin tylko i spotkanie forumowiczów już mamy
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 20:47
                                                    a`propos śpiewania. Przy goleniu czasami nucę arię Jontka lub coś innego z
                                                    popularnych arii. Moja rodzinka, zwłaszcza dzieci, z niezrozumiałych dla mnie
                                                    powodów, domaga się abym przestał.
                                                    Raz im dałem wykład tej oto treści. " Gdyby wasz tata miał w dzieciństwie takie
                                                    możliwości jak wy dzisiaj, to koncercie 4-ch tenorów Domingo, Carreras i
                                                    Pavarotti robili by u mnie za chórek, stojąc na scenie 10 metrów za mną."
                                                    Przez chwilę dziatwa patrzyła na mnie ogromnym szacunkiem, ale trwało to
                                                    rzeczywiście tylko chwilę....
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:51
                                                    z tego widzę , że w Krakowie musisz zaliczyć operę w teartze Slowackiego lub
                                                    Piwnicę pod Baranami
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:53
                                                    Ja mam inny pomysł - Bpkw będzie spiewał, a my zrobimy mu chórki, albo podkład muzyczny:) A to wszystko odbędzie się na płycie Rynku:) Może zbierzemy na kilka tanich win:))))
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:52
                                                    Hmmm - ja nie wiem dlaczego, ale też mam zakaz śpiewania w domu:(
                                                    Pozwalam sobie za to na arie w aucie:) Dlatego tak lubię samotne podróże do Olsztyna, bo droga długa i mogę sobie pośpiewać:)
                                                    Oj, cięzkie nasze życie;)
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 20:55
                                                    ja też lubię najbardziej w aucie śpiewać i jechać przed siebie - mogłabym
                                                    jechać na koniec świata z muzyką i śpiewem
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 20:58
                                                    No to mamy naprawdę coś wspólnego...
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:00
                                                    bpkw napisał:

> No to mamy naprawdę coś wspólnego...

No widzisz - może więc się nie pogryziemy;) Rita ocalała.... ;)
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 20:59
                                                    No własnie - i wtedy najlepiej, żeby ta droga była dłuuuuuga:)
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:05
                                                    bpkw - potrzebuję piosenkę brekautów, może pomożesz jd i na śpiewających
                                                    płytach coś zaśpiewasz ich - to napewno będzie przyjemnością dla ciebie -
                                                    prawda mika - pozwólmy mu zaśpiewać w całej okazałości - czekam!
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 21:07
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> bpkw - potrzebuję piosenkę brekautów, może pomożesz jd i na śpiewających
                                                    > płytach coś zaśpiewasz ich - to napewno będzie przyjemnością dla ciebie -
                                                    > prawda mika - pozwólmy mu zaśpiewać w całej okazałości - czekam!

Ale nie dziś...
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:10
                                                    bpkw napisał:

> Gość portalu: rita napisał(a):
                                                    >
                                                    > > bpkw - potrzebuję piosenkę brekautów, może pomożesz jd i na śpiewających
                                                    > > płytach coś zaśpiewasz ich - to napewno będzie przyjemnością dla ciebie -
                                                    > > prawda mika - pozwólmy mu zaśpiewać w całej okazałości - czekam!
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ale nie dziś...

"Gdybys kochał mnie choć trochę, hej...."
                                                    Tak to leci? To ich?

• bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 21:17
                                                    mika_1 napisała:
                                                    > "Gdybys kochał mnie choć trochę, hej...."
                                                    > Tak to leci? To ich?

O ile pamiętam to: " Gdybyś L U B I Ł mnie choć trochę,hej" i oczywiście
                                                    Breakout...
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 21:05
                                                    Łatwo popadam w złość, ale nie do tego stopnia żeby gryźć...zwłaszcza kobiety.
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:08
                                                    Haaa, ja też jestem nerwus - więc nigdy nic nie wiadomo;)
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:11
                                                    spokojnie - przy śpiewaniu tak sie denerwujecie - co z wami !!!!

dziewczyny lubia brąz , a słońce o tym wie .....;_)
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:16
                                                    Jak się człowiek podenerwuje w trakcie śpiewania, to lepiej wydobywa z siebie dźwięki;) Więcej oktaw jest w stanie zaliczyć;)))
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:20
                                                    zmęczyliśmy go mika - ja z tobą nie mogę być na wątku, wszyscy będą od nas
                                                    uciekać ;-)))))
                                                    co my wyprawiamy ??????????
                                                    przerwa dla mnie- wysiadam też !!!!!!!
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 21:21
                                                    Wielkie dzięki....
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:23
                                                    A ja sie dopiero rozkręcałam :(
                                                    Aż taka straszna jestem???? :((((((((((((((((((((((
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:23
                                                    A o co chodzi, bo dopiero przyszłam?
                                                  • mika_1 Re:Apel do pań 06.04.03, 21:24
                                                    Ooo, Andulka - a może Ty ze mną podeliberujesz na wątku Bpkw???? ;)))))))))))
                                                  • Gość: rita Re:Apel do pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:24
                                                    o to Andulko, że też powinnaś przyjechać na południe , tu czekają gorące serca
                                                  • mika_1 Apel do Bpkw!!!! 06.04.03, 21:31
                                                    Bpkw - już za chwileczkę, już za momencik... będzie 100 postów:)
                                                    No i bardzo Cię proszę, zanim pójdziesz i nas zostawisz - załóż część trzecią:)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Apel do Bpkw!!!! IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:45
                                                    Boję się, że jeśli będziemy bardzo upierdliwe, powie nam jak pan Dulski: A
                                                    dajcie wy mi święty spokój!!!
                                                    Jeśli ktoś z natury miły i uprzejmy, to go zaraz obsiądą i spokoju nie
                                                    dadzą ;)))
                                                    Tym bardziej, że z bpkw świetnie się gawędzi.
                                                  • Gość: Andulka Re:Apel do pań IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:41
                                                    Zaraz, po kolei :)))
                                                    Pomysł niezły - w Krakowie tym bardziej nigdy nie byłam.
                                                  • bpkw Re:Apel do pań 06.04.03, 21:48
                                                    I co ja mogę. Kończę rę 100-tkę i otwieram nową.
                                                  • mika_1 Apel do Bpkw 06.04.03, 21:53
                                                    Bpkw - otwieraj nową część.
                                                    Postaram się być grzeczniejsza, obiecuję:))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Apel do Bpkw IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:54
                                                    Dawaj, acan :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka