mika_1 07.01.07, 20:11 ...w Nowym Roku?? Jest tu ktoś jeszcze, czy wszyscy powyjeżdżali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: Jak tam humory... 11.01.07, 22:47 jako tako. dziecko mi choruje, poza tym oki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Jak tam humory... 12.01.07, 17:00 ok ;-) Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: Jak tam humory... 12.01.07, 23:55 Jest ok, mam nadzieję na same pozytywy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Jak tam humory... 13.01.07, 08:46 sylaba ;-))))))))))))))Cześć ;-) Jak H???? Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: Jak tam humory... 13.01.07, 18:57 Cześć :) Zaglądam tu niemal codziennie. A H ok, a nawet bardzo,daje nam w kość, trzeba mieć oczy dookoła głowy, wszędzie go pełno, wszystko go interesuje, jest małym łobuziakiem, po tatusiu oczywiście... Prześlę Ci parę zdjęć to sama zobaczysz :) Ucałowania dla M&Z Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Jak tam humory... 22.01.07, 20:36 No to niezły ananas,moja Z tez daje mi popalic,ale inaczej ;-) straszna z niej mamispódnica ,płaczka ,"awanturnica" .........i wrazliwe dziewcze hihihihi ;-)))) Czekam na fotki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mroziaczek Re: Jak tam humory... 05.02.07, 22:26 sylaba_01 napisała: > Cześć :) > > Zaglądam tu niemal codziennie. > > A H ok, a nawet bardzo,daje nam w kość, trzeba mieć oczy dookoła głowy, wszędzi > e go pełno, wszystko go interesuje, jest małym łobuziakiem, po tatusiu oczywiśc > ie... > Prześlę Ci parę zdjęć to sama zobaczysz :) > Ucałowania dla M&Z > hej no ja nie byłabym taka pewna że H odziedziczył geny łobuzowania po tatusiu .... w końcu mamusia to tez niezłe ziółko ;) Odpowiedz Link Zgłoś