kecawa 06.02.07, 11:23 Czy nominacja Szczygły zwiększa szanse pana Adama P na wojewodę ?Poziomko ? kecaw z przymilnym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RG Nowym wojewodą będzie Adam ale Słodowy. On IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:51 wszystko załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum Re: Nowym wojewodą będzie Adam ale Słodowy. On IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.07, 12:33 Z forum: >>> żeby nie było bandyctwa,żeby nie było łachmaństwa, żeby nie było niczego K.Kononowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara data Re: Nowym wojewodą będzie Adam ale Słodowy. On IP: *.mg.gov.pl 08.02.07, 16:48 ...Skłodowy, jeśli juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigło Re: pan Szczygło a pan Adam P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 12:46 Znowu wylazłeś? A poszedł na swoje pastwisko ! Śmigło, szczygło, śrutwa, kutwa, rybitwa, Litwa, Łotwa ... A nam wsio rawno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: pan Szczygło a pan Adam P IP: *.ols.vectranet.pl 06.02.07, 16:33 Do kecawego: nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: pan Szczygło a pan Adam P 06.02.07, 18:25 Chyba szkoda bo sprawia bardzo pozytywne wrażenie przesyłam radosne kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: pan Szczygło a pan Adam P 06.02.07, 18:35 Kecawy, ty kmiocie. Dla ciebie to jest PAN Aleksander Szczygło, poseł, wiceminister, szef Kancelarii Prezydenta RP, przyjaciel Prezydenta i Premiera, obecnie minister obrony narodowej naszej ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa RBeing 28 będziesz siedział !? za Ojczyznę 06.02.07, 18:38 Dla ciebie to jest PAN Aleksander Szczygło, poseł, wicemini > ster, szef Kancelarii Prezydenta RP, przyjaciel Prezydenta i Premiera, obecnie > minister obrony narodowej naszej ojczyzny. Chyba będziesz siedział bo napisałeś wielce szanowną naszą Ojczyznę przez małe ooo zatroskany kecaw chłop(kmiot) pozdrawiam babę( beinga) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon Re: RBeing 28 będziesz siedział !? za Ojczyznę IP: *.ols.vectranet.pl 06.02.07, 18:41 a ja się nie dziwię się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzygło? Bób, homar i włoszczyzna! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.07, 01:58 Premier J. Kaczyński, wywiad prasowy z 2 lutego 2007 r.: "Miała być rewolucja moralna... i jest rewolucja moralna." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Bób, homar i włoszczyzna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:43 Pan Adam P. ma już zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pan Szczygło a pan Adam P IP: *.mg.gov.pl 08.02.07, 16:50 A może zwiększa szanse na nominację pana Adama S.?na wicka w MON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: pan Szczygło a pan Adam P IP: *.ols.vectranet.pl 08.02.07, 20:16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: pan Szczygło a pan Adam P 09.02.07, 15:21 Nie zrozumiałem panno Jago kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: pan Szczygło a pan Adam P IP: *.ols.vectranet.pl 09.02.07, 16:45 Ja chciałabym i myślę, że jest to całkiem prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś