Dodaj do ulubionych

Do Lustra:)

24.04.03, 13:30
Kochane Lustereczko,doczytałam sie ze byłaś juz w eNce,ale sie nie
przyznałaś,jeśli nie chcesz sie ujawniać to przyjdz kiedys nie zdradzając
swojego "JA" tylko weź markera,a jak nie będe patrzeć to sie podpisz:)
Z drugiej strony widze ze potrzebujesz jakiegoś kopniaka w 4 literki,bo
strasznie jesteś no właśnie nie potrafie tego nazwać,jak Cie ktoś ignoruje to
nie wolno sie załamywać a rozpychać sie rękoma i nogami bo nie jesteśmy
przedmiotami.Pozdrawiam Cie mocno i ściskam no i zapraszam do eNki.
Obserwuj wątek
    • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 24.04.03, 14:19
      A on tam leży ten marker, cały czas? Serio? Bo jak bym musiała poprosić o niego
      przy barze, to ....
      • angela-rt Re: Do Lustra:) 24.04.03, 19:05
        To nic:)Zapewne byłaś a ja zapewne nie widziałam tego bo dobrze się ukryłaś;)
        Cieszę sie ze jest tam i Twoj podpis,moze kiedyś uda nam sie spotkać i
        porozmawiać,ja nie gryze i lubie ludzi więc nie ma czego sie obawiać,ściskam
        mocno.
        • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.chello.pl 24.04.03, 20:54
          Znaczy lustro się podpisała ???!!!
          • thor_tr Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:00
            Tak,tak.Potwierdzam.
            • Gość: rita Re: Dziękujemy !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:15
              Lusterko - dziękuję , że poczułaś się odpowiedzialna za Lady i byłaś i
              podpisałaś i jest wszystko ok - jesteś w rodzinie forumowiczów , szkoda tylko ,
              że anonimowo, teraz czeka przed tobą wiele spotkań - powodzenia ! :-)))))
            • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.chello.pl 24.04.03, 21:20
              O, żesz ty...
              Idę się napić :)))
              Zdrowie lustra !!!
              • mika_1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:26
                Lustro - brawo!!! Może następnym razem się ujawnisz....
                :)
              • Gość: rita Re: Do Lustra:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:26
                chyba ja też, Andulka jak sprzedaję Rosentaler Kadarkę, to myslę o tobie , że
                ty też to konsumujesz - to jest wino bułgarskie ?
                • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.chello.pl 24.04.03, 21:34
                  Węgierskie
                  • mika_1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:36
                    a dużo tego wina sprzedajesz?
                    Ja tak w kwestii formalnej, żeby dowiedzieć się, jak często myślisz o Andulce...:)))
                    • Gość: rita Re: Do Lustra:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:40
                      mika - heeeeeeehheeeeee
                      wiesz jakie są czasy, dokładam do sklepu, czyli Andulka zbytnio nie idzie,
                      muszę namawiać klientów i chwalić ją !!!!!! ;-)
                      • mika_1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:41
                        Koniecznie, koniecznie... Albo lepiej zaproś Andulkę, zby Ci zywą reklamę robiła.... :)
                        I wilk i owca syta;)))))
                  • oso1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:41
                    Angela, masz rację, swoich znajomych (nieznajomych)
                    trzeba chyba prostować kopniakiem w 4-ry litery. Lustro -
                    nie przesadzaj, chyba, że jesteś ogrodnikiem!!!!!!
                    Całe forum zaczyna się użalać nad tym, nad czym Ty się
                    użalasz i co???? Nikt nie wie o co chodzi. A jeżeli nie
                    wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Zagraj w
                    totka, a jeżeli nie wygrasz to Ci postawię piwo.
                    Żyj kobieto bogato,
                    i kładź wszystko na to!!!!
                    Zacznij zachowywać się normalnie.
                    • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.chello.pl 24.04.03, 21:46
                      Oso, daj spokój...
                    • Gość: rita Re: Do Lustra:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:46
                      Amen
                      • mika_1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 21:48
                        Oso - byłeś szczery, aż do bólu!
                        Ale to chyba był ten darmowy kopniak....
                        Lusto, nie pękaj;))))
                        • angela-rt Re: Do Lustra:) 24.04.03, 22:42
                          Lustereczko powiedz przecie czy sprawisz mi kiedyś taką przyjemność i
                          odwiedzisz mnie w eNeczce,usiądziesz pogadasz i darmowej dla forumowiczow
                          herbatki sie napijesz?Bedzie mi miło,ale uszanuje to jeśli nie bedziesz chciała-
                          uściski mocne:)
                          • oso1 Re: Do Lustra:) 24.04.03, 22:56
                            Dobra, już nie będę.
                            • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 25.04.03, 07:45
                              Przepraszam, że tak się brzydko podpisałam, ale tak mi się ręka "częsła",
                              adrenalina ścisnęła mi gardło. No dobra, już Wam nie będę o tych moich górkach
                              i dołkach marudzić. I oso tu nie chodzi o pieniądze, ale jeżeli bez grania w
                              totka postawisz mi małe grzane piwko z miodem, to się nie pogniewam :) i
                              przyjdę, tylko, że ja ... uh wiem, ze mnie nie zjecie. Wczoraj nawet miałam
                              tekst przygotowany do Angeli. Chciałam powiedzieć "Podobno, ktoś chciał mi
                              nakopać do ...., ale nic z tego", niestety gardło miałam tak ściśnięte, uh sama
                              się na siebie wkurzam :)))
                              • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.chello.pl 25.04.03, 07:53
                                dzień dobry, lecę z rana załatwić coś w urzędzie, koło południa coś skrobnę :)))
                                • Gość: zbyszek Re: Do Lustra:) IP: 213.25.179.* 25.04.03, 08:50
                                  Gratuluje sprytu... i odwagi.
                                  Moze jestes w jakis sluzbach i musisz pozostac anonimowa?
                                  Tak czy tak trzeba to uszanowac.
                                  Jestes jaka jestes, jak my wszyscy...
                                  lecz jesli bedzie Ci zle, to wiesz gdzie trafić!
                                  tam gdzie Twoj slad...
                                  tam przyjazni ludzie...

- a moze, kiedys...
                                  :-)
                                  • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 25.04.03, 09:27
                                    Zbyszku, to tylko strach, a on ma wielkie oczy :)
                                    • Gość: zbyszek Re: Do Lustra:) IP: 213.25.179.* 25.04.03, 10:18
                                      nie znam takich strachow.
                                      z ludzmi trzeba ostroznie, ale nie mozna i wrecz nie wolno sie ich bac!
                                      zyjemy miedzy ludzmi czy chcemy czy nie,
                                      trzeba sie z tym pogodzic,
                                      a to z kim chcemy przebywac lub rozmawiac to juz zupelnie inna sprawa.
                                      nie daj sie zastraszyc,
                                      moze masz racje ukrywajac sie,
                                      to Twoj wybor,
                                      ja jestem bardziej otwarty i dobrze mi z tym.
                                      a Tobie Twoj wybor odpowiada?
                                      mimo wszystko czuje ze nie.
                                      myle sie?
                                    • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.kprm.gov.pl 25.04.03, 10:31
                                      Gość portalu: lustro napisał(a):

> Zbyszku, to tylko strach, a on ma wielkie oczy :)

No właśnie. MA wielkie oczy ten strach ;)
                                      • angela-rt Re: Do Lustra:) 25.04.03, 10:41
                                        Lustro jeśli chcesz mozesz przyjść usiąść ja zrobie Ci dobrego grzańca,bo
                                        pewnie to co piłaś poprzednio nie było idealne,chłopak-barman sie
                                        uczy,usiądziesz i tak sobie pomilczymy,albo ja będe gadać bo gaduła jestem
                                        okropna czasami,a jak juz strach minie i gardło uwolni moze Ty coś
                                        powiesz,dzisiaj jestem od 15 ,a jutro dopiero wieczorkiem ok 19,niedziela po 16
                                        tak wiec znasz moje pory pobytu w eNce jak przyjdziesz to dobrze jak nie tez
                                        rozumiem-ściskam...
                                      • mika_1 Re: Do Lustra:) 25.04.03, 10:41
                                        Czasem ten strach trzeba postawić w kącie i ruszyć w świat bez niego... Szkoda życia! Tyle ciekawych rzeczy można przeoczyć....
                                        :)))
                                        • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 25.04.03, 10:52
                                          Angelo, nie wiem jakie jest idealne piwo, bo nie lubię piwa, ale te co
                                          zrobił "Twój człowiek" było pyszne. I tak sprawnie o wszystko pytał, jakie ma
                                          być, jak prawdziwy koneser :) . Coś ostatnio pikawa nawaliła, to może lepiej
                                          herbatka :))))
                                          • mika_1 Re: Do Lustra:) 25.04.03, 10:55
                                            Lustro - polecam herbatkę! Angela robi świetne (sprawdziłam, wiem dobrze). A do tego osłodzi Ci ją swoim towarzystwem i rozmową... Więc na co czekać????
                                            Biegnij do eNki:)))
                                            • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 25.04.03, 12:00
                                              :)))))))))))))))
                                              Każdy się uśmiecha inaczej
                                              detritus :0)
                                              Zbyszek :-)
                                              Angela :)
                                              lustro :))))))))))
                                              • Gość: zbyszek Re: Do Lustra:) IP: 213.25.179.* 25.04.03, 12:17
                                                A Ty patrzysz, sluchasz, oceniasz, wyciagasz wnioski....
                                                • Gość: Andulka Re: Do Lustra:) IP: *.kprm.gov.pl 25.04.03, 12:20
                                                  A kiedy już jawnie zawita na eNkową imprezę, rozpozna imprezowiczów po
                                                  uśmiechach ;)
                                                  • mika_1 Re: Do Lustra:) 25.04.03, 12:22
                                                    I po interpunkcji :)))
                                                  • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 25.04.03, 12:52
                                                    :))))))))))))))
                                                  • koobra Re: Do Lustra:)-dziękuje:) 25.04.03, 23:08
                                                    Dziękuje Ci bardzo za wizytę,za to ze nie wystraszyłas sie mnie i miło
                                                    spędziłyśmy czas,to udane,sympatyczne spotkanie,nastroiło mnie pozytywnie na
                                                    cały dalszy dzień,mam nadzieje,ze inni tez będą mieli okazje Cie poznać
                                                    blizej,a Ty ich,ściskam mocno i zapraszam.

Karteczka z osobliwym tekstem od Lustra zawisła ,przypięta do pieńka
                                                    cegłowego,a Lady dzisiaj w pilotce,bo wiaterek duzy był:))
                                                  • angela-rt Re: Do Lustra:)-dziękuje:) 25.04.03, 23:09
                                                    oczywiście poprzedni post to ja pisałam angela,tylko mi koobra wcześniej sie po
                                                    swojemu zalogował a ja nie dostrzegłam,jeszcze raz Lustro dzieki:))
                                                  • Gość: Andulka Re: Do Lustra:)-dziękuje:) IP: *.chello.pl 26.04.03, 08:56
                                                    Znowu wczoraj była? I pogadała? No, no!!!
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • angela-rt Re: Do Lustra:)-dziękuje:) 27.04.03, 12:59
                                                    Andulko była i miło pogadałyśmy sobie,pewnie jutro sama coś opisze:))
                                                  • Gość: lustro Re: Do Lustra:) IP: 213.76.143.* 28.04.03, 08:19
                                                    Wiecie co, Angela jest bardzo miła, i przesympatyczna dziewczyna i bardzo
                                                    fajnie mi się z nią rozmawiało i słuchało. Ale zrozumcie mnie przecież ja nie
                                                    wiem jak Wy wygladacie, z fotek to jedynie wiem jak wygląda Zbyszek i Koobra i
                                                    co mam podejść do stolika i powiedzieć, że ja to ja? A jeżeli to akurat nie
                                                    będzie nikt z forum? Tego się boję, nie boję się Was. :)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Do Lustra:) IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:31
                                                    Ty wiesz chociaz tyle
                                                    ja rozgladam sie po Olsztynie zupelnie w ciemno,
                                                    a moze to ta, a moze ta....
                                                    mysle ze najlepiej wlasnie podejsc, wiesz o nas wiecej niz my o Tobie,
                                                    mozesz nas "namierzyc" w kazdej chwili!
                                                    Na rowerach nie bylismy- pogoda,
                                                    odpalilismy grill elektryczny w domu, w koncu mielismy ogniskowe zapasy!
                                                    04,05 kajaki!
                                                    To jest pewnie to co lubisz " KAJAK " w lustrze wyglada tak samo!
                                                  • inka28 Re: Do Lustra:) 28.04.03, 12:54
                                                    Lustro, ależ ja Ci zazdroszczę! Tak bym sobie na maleńkie piwko wyskoczyła do
                                                    eNki! Tudzież herbatkę. No powiedz - mili tam są ludzie? Na pewno! To dziwne, w
                                                    Krakowie jest tyle knajp, pubów, itd, a mnie ciągnie do olsztyńskiej eNki. Może
                                                    to zew Lady?
                                                    Pozdrawiam Cię serdecznie (na nie pierwszym już wątku:))
    • Gość: Andulka Wiadomość od lustra IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:26
      Lustro prosiła żeby przekazać że milczy, bo w jej komputrze portal GW zupełnie
      dziś nie chodzi - nie może nawet poczytać co napisaliście a tym bardziej
      odpisać. Ale ściskam wszystkich w jej imieniu :)))
      • Gość: lustro Re:do lustra IP: 213.76.143.* 28.04.03, 14:39
        Uh wlazowałam jakoś.
        Dobra od początku: nie wiem jacy są ludzie, bo poznałam dopiego Angelę, Angela
        jak już pisałam jest bardzo miła i sympatyczna i mogłabym gadać z nią długo i
        długo jej słuchać :))))
        Zbyszku kiedy będzie Was więcej i o jakiej godzinie to zrobię Wam "wejście
        smoka".
        • Gość: zbyszek Re:do lustra IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:42
          ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka