exman 10.01.07, 19:49 a koledzy szanowni to w jakich romantycznych winach gustują ? Ostatnio trafiło mi się "Pod Gwiazdami"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: Coś dla Panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:50 No ja wprawdzie panem nie jestem nic, a nic, ale dla samej nazwy chyba warto zaryzykować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: Coś dla Panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:54 to ci sie ex trafilo niebianskim trunkiem delektowac niech ci da mile doznania ta 'gwiezdna' moc pozdr. kbs ja panem nie jestem wiec sie na temat moich 'winnych' gustow nie wypowiadam - poznacie mnie po tresci Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Coś dla Panów 10.01.07, 22:45 przyznaję, że nie słyszałem o takim winie;) z jakiego było szczepu i jakbyś scharakteryzował jego smak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Coś dla Panów 10.01.07, 23:10 Nazywa pasuje mi idealnie do wina Chateau de Jabol, z północnych stoków ziemi łódzkiej,winnice Wieluń, rocznik bieżący:)Można się nawet pokusić o stwierdzenie że wino nadal dojrzewające:) Odpowiedz Link Zgłoś