Dodaj do ulubionych

zatrudnij mnie

16.03.07, 23:18
Szukam pracy dla siebie w biurze niedługo sie bronię bedę po pedagogice, mam
2 letniego synka i bardzo zalezy mi na tym.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Judaika Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.07, 09:20
      dlaczego akurat w biurze? Liczysz na to ze sie nie przemeczysz? Czy chcesz
      pracowac w godzinach jakie tylko tobie pasuja? A moze nic innego nie potrafisz?
      • Gość: (gość portalu) judaika to dekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:10
        Gość portalu: Judaika napisał(a):

> dlaczego akurat w biurze? Liczysz na to ze sie nie przemeczysz? Czy chcesz
        > pracowac w godzinach jakie tylko tobie pasuja? A moze nic innego nie potrafisz?

Umiesz tylko zadawać idiotyczne pytania? Czy umiesz czytać trollu ze
        zrozumieniem, że forumowiczka ma małe dziecko i potrzebuje środków na życie, w
        związku z tym chce pracować a nie iść do opieki po zasiłek. A "ty" coś potrafisz
        po za trollowaniem na forum?
        • Gość: Ania Re: judaika to dekiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:55
          Ja też szukam pracy biurowej i dodam, że studiuję prawo (zaocznie), znam
          perfekcyjnie język niemiecki, jestem w pełni dyspozycyjna.
          I wiesz, od 4 miesięcy .... nic.
          • Gość: prawnik Re: judaika to dekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:10
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja też szukam pracy biurowej i dodam, że studiuję prawo (zaocznie), znam
            > perfekcyjnie język niemiecki, jestem w pełni dyspozycyjna.
            > I wiesz, od 4 miesięcy .... nic.

Tak niestety jest w Olsztynie z pracą. Ja miałem skończone prawo, podyplomówkę,
            kilkuletnie doświadczenie w dziale prawnym firmy. Niestety to nie wystarczyło by
            znaleźć jakąkolwiek pracę w zawodzie. Nawet na pół etatu w skarbówce nie było
            szans, nie zostałem wytypowany nawet do pierwszego etapu rekrutacji.
            Teraz mieszkam poza Olsztynem i zarabiam powyżej średniej olsztyńskiej.
            pzdr
            Dlatego wyjechałem z Olsztyna
    • Gość: gosc Re: zatrudnij mnie IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.07, 22:32
      niech tatus synka sie o to zatroszczy
      • Gość: madzia456 Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.07, 22:40
        nie ma to jak zawiść ludzka
      • Gość: desdemona Re: zatrudnij mnie IP: *.20.martel.pl 18.03.07, 11:37
        masz jakies problemy?
        • Gość: madzia456 Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.07, 13:23
          tak jak każdy mam meża za granica ale życie na dwa domy i w kwestii
          ekonomicznej jak i uczuciowej mi już nie odpowiada chciałabym zeby mąz był tu i
          znalazł prace wiadomo ze z jednej pensji cięzko więc pomyślałam ze może wtedy
          ja...
    • alusiowamama Re: zatrudnij mnie 17.03.07, 22:54
      Mogę zaproponować ci pracę w sklepie z elegancką odzieżą damską cały lub pół etatu. Bardzo wyrozumiała szefowa, też ma dziecko. Napisz m@ila na adres gazetowy jeżeli chcesz wiedzieć więcej. Forum dla mamusiek z Olsztyna jest tu i nie ma tu żadnej zawiści

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46147&t=1172865641741
      • Gość: krazy Re: zatrudnij mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:16
        alusiowamama napisała:

> Mogę zaproponować ci pracę w sklepie z elegancką odzieżą damską cały lub pół et
        > atu. Bardzo wyrozumiała szefowa, też ma dziecko. Napisz m@ila na adres gazetowy
        > jeżeli chcesz wiedzieć więcej. Forum dla mamusiek z Olsztyna jest tu i nie ma
        > tu żadnej zawiści
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46147&t=1172865641741

Miło, że są jeszcze tacy forumowicze a raczej forumowiczki :)))
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka