madzia456 16.03.07, 23:18 Szukam pracy dla siebie w biurze niedługo sie bronię bedę po pedagogice, mam 2 letniego synka i bardzo zalezy mi na tym.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Judaika Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.07, 09:20 dlaczego akurat w biurze? Liczysz na to ze sie nie przemeczysz? Czy chcesz pracowac w godzinach jakie tylko tobie pasuja? A moze nic innego nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) judaika to dekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:10 Gość portalu: Judaika napisał(a): > dlaczego akurat w biurze? Liczysz na to ze sie nie przemeczysz? Czy chcesz > pracowac w godzinach jakie tylko tobie pasuja? A moze nic innego nie potrafisz? Umiesz tylko zadawać idiotyczne pytania? Czy umiesz czytać trollu ze zrozumieniem, że forumowiczka ma małe dziecko i potrzebuje środków na życie, w związku z tym chce pracować a nie iść do opieki po zasiłek. A "ty" coś potrafisz po za trollowaniem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: judaika to dekiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:55 Ja też szukam pracy biurowej i dodam, że studiuję prawo (zaocznie), znam perfekcyjnie język niemiecki, jestem w pełni dyspozycyjna. I wiesz, od 4 miesięcy .... nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: judaika to dekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ja też szukam pracy biurowej i dodam, że studiuję prawo (zaocznie), znam > perfekcyjnie język niemiecki, jestem w pełni dyspozycyjna. > I wiesz, od 4 miesięcy .... nic. Tak niestety jest w Olsztynie z pracą. Ja miałem skończone prawo, podyplomówkę, kilkuletnie doświadczenie w dziale prawnym firmy. Niestety to nie wystarczyło by znaleźć jakąkolwiek pracę w zawodzie. Nawet na pół etatu w skarbówce nie było szans, nie zostałem wytypowany nawet do pierwszego etapu rekrutacji. Teraz mieszkam poza Olsztynem i zarabiam powyżej średniej olsztyńskiej. pzdr Dlatego wyjechałem z Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zatrudnij mnie IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.07, 22:32 niech tatus synka sie o to zatroszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia456 Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.07, 22:40 nie ma to jak zawiść ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desdemona Re: zatrudnij mnie IP: *.20.martel.pl 18.03.07, 11:37 masz jakies problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia456 Re: zatrudnij mnie IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.07, 13:23 tak jak każdy mam meża za granica ale życie na dwa domy i w kwestii ekonomicznej jak i uczuciowej mi już nie odpowiada chciałabym zeby mąz był tu i znalazł prace wiadomo ze z jednej pensji cięzko więc pomyślałam ze może wtedy ja... Odpowiedz Link Zgłoś
alusiowamama Re: zatrudnij mnie 17.03.07, 22:54 Mogę zaproponować ci pracę w sklepie z elegancką odzieżą damską cały lub pół etatu. Bardzo wyrozumiała szefowa, też ma dziecko. Napisz m@ila na adres gazetowy jeżeli chcesz wiedzieć więcej. Forum dla mamusiek z Olsztyna jest tu i nie ma tu żadnej zawiści forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46147&t=1172865641741 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krazy Re: zatrudnij mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:16 alusiowamama napisała: > Mogę zaproponować ci pracę w sklepie z elegancką odzieżą damską cały lub pół et > atu. Bardzo wyrozumiała szefowa, też ma dziecko. Napisz m@ila na adres gazetowy > jeżeli chcesz wiedzieć więcej. Forum dla mamusiek z Olsztyna jest tu i nie ma > tu żadnej zawiści > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46147&t=1172865641741 Miło, że są jeszcze tacy forumowicze a raczej forumowiczki :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś