Dodaj do ulubionych

Do angeli_rt

07.05.03, 22:44
Co oznacza rt???

Wiesz ja nowy;)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Do angeli_rt 07.05.03, 22:50
      rally team
      • mika_1 Re: Do angeli_rt 07.05.03, 22:53
        angela-rt napisała:

> rally team

Angela - roszyfrowałaś się do końca:(( Otoczka tajemnicy poszła w siną dal.... ;)))
        • angela-rt Re: Do angeli_rt 07.05.03, 22:55
          Ja myslałam ze to oczywiste w koncu eNke prowadze hihi
          • student_el WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:04
            Dzięki za wyjasnienie;)

Heh...zdziwiłoby Ciebie gdybyś ujrzała wpis elbląski w klubie????
            • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:15
              ?????????
              • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:16
                No macie tą swoją tablicę co ją na zdjęciach widziałem;)
                • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:18
                  a przy Lady???? no zdziwiłby mnie
                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:20
                    Jak tam można wpisać sie nie będą zauwazonym?

jest tam dużo takich okazji?
                    • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:25
                      student_el napisał:

> Jak tam można wpisać sie nie będą zauwazonym?
                      >
                      > jest tam dużo takich okazji?
                      >
                      >

Czapka niewidka i marker w garść!
                      • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:27
                        Czyli cięzko???
                        • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:28
                          Wcale nie...
                          Nawet dośc łatwo:)
                          • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:30
                            To jest jakies odosobnione miejsce, czy jakos na środku lokalu????

Jak daleko od ołtarza jest najbliższy stolik???
                            • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:31
                              student_el napisał:

> To jest jakies odosobnione miejsce, czy jakos na środku lokalu????
                              >
                              > Jak daleko od ołtarza jest najbliższy stolik???
                              Za winklem, tuż przy stoliku...
                              • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:32
                                ;) Czy widaćz baru co sie dzieje przy ołtarzu????
                                • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:39
                                  Tej informacji udzielić nie mogę...
                                  Gadaj z Angela.
                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:41
                                    Przyjedziemy kiedyś, zobaczymy sami;)
                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:42
                                    A Ty student nie boisz sie na zywo spotkać z nami po tym wszystkim,tak sie
                                    przygotowujesz????A w Olsztynie sie nie udusisz !!!!
                                    • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:52
                                      angela-rt napisała:

> A Ty student nie boisz sie na zywo spotkać z nami po tym wszystkim,tak sie
                                      > przygotowujesz????

A czego mam się bać;) Dla mnie to jest wyzwanie (oczywiście jesli losy mnie
                                      sprowadzą do Olsztyna).

>A w Olsztynie sie nie udusisz !!!!

Mam nadzieję, że nie. Ale wezmę odpowiedni sprzęt ze sobą;)

Na jednej stronie internetowej widnieje zdanie: "punktem honoru dla każdego
                                      Elblążanina jest zakupienie biletów tramwajowych w Olsztynie"

Dla mnie punktem honoru jest wpisanie się na ścianę;) i to tak żeby nikt nie
                                      zauważył;) (oczywiście jeśli los mnie sprowadzi do Olsztyna)
                                      • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:58
                                        Jednym słowem - odważnyś;))))
                                        • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:02
                                          Pcham sie w paszczę lwa, to wiem.

Ale lubie ryzyko.
                                          • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:29
                                            wystarczy ze w paszcze angeli to nawet gorsze;P
                                            • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:30
                                              nie boję się:)
                                              • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:32
                                                Nie boisz sie????To moze wcześniej przjedziesz :)
                                                • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:35
                                                  Człowieku - Ty nie wiesz, co mówisz!!! Ja bym się bała w "paszczę Angeli"!!!!
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:36
                                                    Mika nie fikaj
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:39
                                                    Widziałem ją:P
                                                    Nie grozna osoba.
                                                  • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:43
                                                    student_el napisał:

> Widziałem ją:P
                                                    > Nie grozna osoba.
                                                    >
                                                    Ja ją znam... Od dawna... ;)))
                                                    Angela, nie fikam;))))))))))))))))))))))
                                                    Rękami i nogami wstwiam się za Tobą:)))) Wychwalam Twą siłe:))))))
                                                • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:38
                                                  specjalnie zeby sie wpisac to mi sie nie oplaca, musze miec jeszcze inny powod
                                                  zeby przyjechac
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:41
                                                    student_el napisał:

> specjalnie zeby sie wpisac to mi sie nie oplaca, musze miec jeszcze inny
                                                    powod
                                                    > zeby przyjechac
                                                    >
                                                    >
                                                    >

No właśnie:)
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:42
                                                    a moze sobie wycieczke zrobie , zobaczymy;)
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:43
                                                    Tramwajem??
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:45
                                                    Tramwajem najblizej Olsztyna to sobie moge podjechać na petlę na Druskiej;P
                                                    a dalej te iles tam km to już jakos pójdzie inaczej;)
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:47
                                                    Szynobusem?
                                                  • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 00:48
                                                    W elblągu jest chyba jakis aeroklub...
                                                    Swego czasu wielu spadocgroniarzy mozna było oglądać... Nie wiem, jak teraz... Może jakiś "zrzut" zorganizują:))))
                                                  • koobra Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 01:07
                                                    dobranoc-angela i koobra
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:37
                                                    W sumie dobry pomysł, jakbym się zapisał to by mnie zrzucili;)
                                                    Ale jakbym wrócił???
                                                  • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:42
                                                    Generalnie spadochron to nie bumerang... Z tego, co wiem:))))
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:50
                                                    Alle Wy zdaje się, że tez macie jakiś aeroklub więc może uda się wrócić;)
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:52
                                                    To juz lepiej nie przyjezdzaj
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:53
                                                    Kiedyś musze przyjechać
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 23:18
                                                    moze jednak nie??
                                                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 11.05.03, 00:56
                                                    Widze ze podiąlesm jedyna słuszną decyzje i juz cie nie ma:)))))))))))))))))
                                                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 08.05.03, 10:35
                                                    Autostopem;)
                • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:18
                  Student - to ściana jest... :)))
                  • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:19
                    Może byc i ściana;)
                  • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:20
                    Ołtarz!!!!Mika ołtarz:))))))))))))))
                    • mika_1 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:24
                      angela-rt napisała:

> Ołtarz!!!!Mika ołtarz:))))))))))))))

Tak jest: Jajko to symbol!!! A ściana to ołtarz! Zapamiętałam!!!
                      A i jeszcze Wielce Szanowny Pan Technik Being Nasz Kochany...
                      Ufff - strasznie dużo dzisiaj do nauczenia się;)))))
                      • student_el Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:25
                        Nie zapominaj o dr hab. prof. inż. studencie_el

;)))))))))))))
                        • being28 Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:28
                          Nie ma co sie dziwic wypalniu traw, skoro ludzie jeszcze do cegiel sie modla.
                          I do tego ta czapeczka:)
                          • angela-rt Re: WPIS student_el w eNce:) 07.05.03, 23:29

uhahahah;-)angi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka