diakon 26.03.07, 23:25 Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę naprawić monitor LCD. Konkretnie wejście kabla prądowego. W Olsztynie oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Stachu Re: Naprawa monitorów. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.07, 01:16 Jaka marka? Monitor na gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś
diakon Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 10:59 Monitor BENQ. Gdyby był na gwarancji, nie pytałbym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Stachu Re: Naprawa monitorów. IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.07, 12:37 Nie jest to chyba wielka awaria także w serwisie RTV powinni sobie poradzić. Sprawdź w serwisach z tej listy: www.pf.pl/serwis/rtv-olsztyn-V1_YP.html Na Gałczyńskiego jest serwis (co prawda LG) ale z wejściem kabla prądu to chyba nawet były El Presidento poradziłby sobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Naprawa monitorów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:20 Sprawdź na Partyzantów przy Rondzie Bema Odpowiedz Link Zgłoś
diakon Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 14:14 Pobiegam, zorientuje się, dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naprawa monitorów. IP: *.net.external.hp.com 27.03.07, 14:45 ul, jesli dobrze pamietam, Szarych Szeregow (dojazd od Jagiellonczyka) - nie pammietam nazwy firmy, ale sasiaduje przez plot z serwisem opon Walesiaka, patrzac od ulicy na Walesika, firma jest po lewej stronie). wejscie od ulicy, wlasciciel to Krzysztof Mitura. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 20:04 Bardzo zdolny informatyk-komputerowiec, który dał się poznać z jak najlepszej strony jeszcze w szkole średniej. Chociaż firmę prowadzi do dnia dzisiejszego prawdopodobnie jego ojciec, mogę z całą odpowiedzialnością poświadczyć o rzetelności tej firmy, a ta zazwyczaj w rodzinie nie ginie. Jeżeli nie poratują Cię bezpośrednio i od reki, to na pewno wskażą najrozsądniejsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Naprawa monitorów. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.07, 20:18 Juz ich tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 21:14 Dawno tam nie byłem (podszkoliłem się w tej branży mimo wieku) - :) Nie mniej jednak w kłopotach komputerowych polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: Naprawa monitorów. IP: *.ols.vectranet.pl 27.03.07, 21:34 firma "omnibus" wilczynskiego 17/5E tel 089 5413805 B mili ludzie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bluebutterfly Re: Naprawa monitorów. 28.03.07, 07:32 Są niedaleko, przenieśli się na Jagiellończyka 20/10. Firma nazywa się Mikro Serwis. Współpracowałem z tymi ludźmi kilka lat, zawsze stawali na wysokości zadania, czasem to graniczyło z cudem :) Tel do nich: 0-89 534 97 32. Odpowiedz Link Zgłoś