Dodaj do ulubionych

Naprawa monitorów.

26.03.07, 23:25
Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę naprawić monitor LCD.
Konkretnie wejście kabla prądowego.
W Olsztynie oczywiście...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Stachu Re: Naprawa monitorów. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.07, 01:16
      Jaka marka? Monitor na gwarancji?
    • diakon Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 10:59
      Monitor BENQ.
      Gdyby był na gwarancji, nie pytałbym. :)
      • Gość: Pan Stachu Re: Naprawa monitorów. IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.07, 12:37
        Nie jest to chyba wielka awaria także w serwisie RTV powinni sobie poradzić.
        Sprawdź w serwisach z tej listy:
        www.pf.pl/serwis/rtv-olsztyn-V1_YP.html
        Na Gałczyńskiego jest serwis (co prawda LG) ale z wejściem kabla prądu to chyba nawet były El Presidento poradziłby sobie... :)
        • Gość: * Re: Naprawa monitorów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:20
          Sprawdź na Partyzantów przy Rondzie Bema
    • diakon Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 14:14
      Pobiegam, zorientuje się, dziękuje za pomoc.
      • Gość: gosc Re: Naprawa monitorów. IP: *.net.external.hp.com 27.03.07, 14:45
        ul, jesli dobrze pamietam, Szarych Szeregow (dojazd od Jagiellonczyka) - nie
        pammietam nazwy firmy, ale sasiaduje przez plot z serwisem opon Walesiaka,
        patrzac od ulicy na Walesika, firma jest po lewej stronie). wejscie od ulicy,
        wlasciciel to Krzysztof Mitura.
        • edico Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 20:04
          Bardzo zdolny informatyk-komputerowiec, który dał się poznać z jak najlepszej
          strony jeszcze w szkole średniej. Chociaż firmę prowadzi do dnia dzisiejszego
          prawdopodobnie jego ojciec, mogę z całą odpowiedzialnością poświadczyć o
          rzetelności tej firmy, a ta zazwyczaj w rodzinie nie ginie.

Jeżeli nie poratują Cię bezpośrednio i od reki, to na pewno wskażą
          najrozsądniejsze rozwiązanie.
          • Gość: G Re: Naprawa monitorów. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.07, 20:18
            Juz ich tam nie ma.
            • edico Re: Naprawa monitorów. 27.03.07, 21:14
              Dawno tam nie byłem (podszkoliłem się w tej branży mimo wieku) - :)
              Nie mniej jednak w kłopotach komputerowych polecam.
              • Gość: kok Re: Naprawa monitorów. IP: *.ols.vectranet.pl 27.03.07, 21:34
                firma "omnibus"
                wilczynskiego 17/5E tel 089 5413805

B mili ludzie - polecam
            • bluebutterfly Re: Naprawa monitorów. 28.03.07, 07:32
              Są niedaleko, przenieśli się na Jagiellończyka 20/10. Firma nazywa się Mikro
              Serwis. Współpracowałem z tymi ludźmi kilka lat, zawsze stawali na wysokości
              zadania, czasem to graniczyło z cudem :) Tel do nich: 0-89 534 97 32.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka