being28 13.05.03, 20:54 Nie wiem jak Was, ale mnie zaskoczyla podwyzka biletow PKP. Zlodzieje!!!! Oddajcie pieniadze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Podwyzka biletow PKP 13.05.03, 20:57 Hmmm, teraz jestem tym żywo zainteresowana, bo planuję przyjazd pociągiem do Olsztyna... O ile znowu podnieśli ceny??? I na jakie pociągi - wszystkie czy wybrane???? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Podwyzka biletow PKP 13.05.03, 20:59 Osobowe 4.88%, pospieszne 4.11%, ale dowiedzialem sie przypadkowo i nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: Podwyzka biletow PKP IP: *.tvk.tpsa.pl 13.05.03, 21:10 Sluchaliscie dzis Weissa w RAdiu ZET. W ZUS-sie tez po kryjomu znacznie podniesli skladki na zdrowie tym co prowadza dzialanosc gosp. Moze to jakas nowa moda?? Cholera moze sie jutro okazac ze wprowadzili 20% podatek od "sr**ia w banie" bo trzeba robic zrzutke na skladke do UE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Podwyzka biletow PKP 13.05.03, 21:11 Gość portalu: theedge napisał(a): > Sluchaliscie dzis Weissa w RAdiu ZET. W ZUS-sie tez po kryjomu znacznie > podniesli skladki na zdrowie tym co prowadza dzialanosc gosp. Moze to jakas > nowa moda?? Cholera moze sie jutro okazac ze wprowadzili 20% podatek > od "sr**ia w banie" bo trzeba robic zrzutke na skladke do UE ;-) Oj, nie narzekaj tak. Pan Kołodnko chce OBNIŻYĆ podatek od lokat bankowych - z 20 na 19%!!! Czyli jest jakieś światełko w tunelu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Podwyzka biletow PKP 13.05.03, 21:10 Może w wakacje jeszcze raz podniosą?;( Sukcesywnie pną się w górę z cenami... Odpowiedz Link Zgłoś