Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczów w Krakowie

21.05.03, 20:40
Pierwsza! Wróciłam:)
Niedawno zakończyliśmy spotkanie forumowiczów... Byli: żona Bpkw, Bpkw, Inka, Tymon i ja. Bardzo miło spędziliśmy czas:) Co tu mówić. Każdy z Was wie, że trzeba być, żeby wiedzieć, jak było...
A było suuuper:) Oby częściej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 21:02
      czy oprócz super coś jeszcze było ?
      • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 21:09
        wszystko:)))))))
        • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 21:11
          w sobotę jest w Rynku Koncert piosenek Okudżawy - może trzeba sie tam wybrać, a
          póżniej znana i słynna trasa ak - rezerwuję sobotę - kto chce niech idzie z nami
          • Gość: Andulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 21:38
            Rita, a Ciebie nie było? Przegapiłam jakąś informację o powodach Twojej
            absencji? Wiem, że mieszkasz w więzieniu ;) , sama kiedyś pisałaś, ale myślałam
            że w nagrodę za dobre sprawowanie dostaniesz przepustkę...
            Pfrzecież byłaś grzeczna !!!
          • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 21:40
            Pewnie bedziemy na tym koncercie. Uwielbiam Okudżawę...
            • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 21:41
              Oooo, Bpkw, już jesteś:) Jak miło:))))
              • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 21:53
                mika_1 napisała:

> Oooo, Bpkw, już jesteś:) Jak miło:))))

A co ? . Nie wierzyłaś że w takim stanie mogę dojechać do Prokocimia ?.
                A jednak. Ciekaw jestem czy Inka przepłynęła Wisłę. Tymon miał prostsze
                zadanie.
                • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 21:58
                  czyli rozumię , że w sobotę jesteśmy umówieni ?
                  bpkw -skąd grypsujesz ?
                  • Gość: brzoza2 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:01
                    bpkw - serdeczności wielkie dla Ciebie i Małżonki w przepieknym Krakowie:))))
                    A skąd wziąłes internet?
                    • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:03
                      Brzoza, cos Ci powiem w tajemincy....
                      Bpkw koniecznie chciał skrócić nasze spotkanie, bo się spieszył na internet...
                      No, chyba że to był taki wykręt, bo mu sie z nami nie podobało.... ;)
                      • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:07
                        mika_1 napisała:

> Brzoza, cos Ci powiem w tajemincy....
                        > Bpkw koniecznie chciał skrócić nasze spotkanie, bo się spieszył na
                        internet...
                        > No, chyba że to był taki wykręt, bo mu sie z nami nie podobało.... ;)

To prowokacja. Wiesz doskonale co czuję do Pani siedzącej dzisiaj vis a vis...
                        • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:09
                          bpkw napisał:
                          >
                          > To prowokacja. Wiesz doskonale co czuję do Pani siedzącej dzisiaj vis a vis...
                          ???????????? Kompletnie nie wiem, o czym mówisz...;)
                          A co do wspomnianej przez Brzozę Małżonki... To myślę, że to forum dużo traci z tego powodu, że forumowiczką to ona jest tylko w realu;)))
                          Bpkw - strasznie miło było:)))
                          I dzięki, że zabrałeś tę ksiązkę, bylebyś jeszcze pamiętał o przekazaniu jej we własciwe miejsce.... Plisssss:)

• bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:18
                            mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                            > >
                            > > To prowokacja. Wiesz doskonale co czuję do Pani siedzącej dzisiaj vis a vi
                            > s...
                            > ???????????? Kompletnie nie wiem, o czym mówisz...;)
                            > A co do wspomnianej przez Brzozę Małżonki... To myślę, że to forum dużo
                            traci z
                            > tego powodu, że forumowiczką to ona jest tylko w realu;)))

I niech tak zostanie. Ktoś musi dbać o świat realny..

> I dzięki, że zabrałeś tę ksiązkę, bylebyś jeszcze pamiętał o przekazaniu jej
                            we własciwe miejsce.... Plisssss:)

Raczej nie zapomnę. Pójdę rano po czekoladę...

>
                            • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:19

> Raczej nie zapomnę. Pójdę rano po czekoladę...

:)))))))))))))))))))))
                    • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:04
                      Gość portalu: brzoza2 napisał(a):

> bpkw - serdeczności wielkie dla Ciebie i Małżonki w przepieknym
                      Krakowie:))))
                      > A skąd wziąłes internet?

Jest w pensjonacie w recepcji. W końcu sie dorwałem. Dzięki brzózko za
                      priwiety. Pozdrawiam równie szczerze.
                  • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:01
                    Gość portalu: rita napisał(a):

> bpkw -skąd grypsujesz ?
                    Rita, na miłość boską, jego nikt w więzeniu nie zamknął, nie musi grypsować;)))

• bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:02

> czyli rozumię , że w sobotę jesteśmy umówieni ?
                    > bpkw -skąd grypsujesz ?

Z dołu. Chyba w czwartek będzie pierwsza. Jutro sprawdzę na afiszach. Jesli
                    chodzi o umówienie się to wiesz, że zawsze i wszedzie ...
                • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:01
                  bpkw napisał:
                  >
                  > A co ? . Nie wierzyłaś że w takim stanie mogę dojechać do Prokocimia ?.
                  > A jednak. Ciekaw jestem czy Inka przepłynęła Wisłę. Tymon miał prostsze
                  > zadanie.
                  A gdybyś zabładził???? I co wtedy???
                  Ja tez musiałam pokonać Wisłe... Bardzo wysoki stan wody, więc nie wiem, jak z Inką... Póki co, nie widać jej na forum;) Tymon miał najłatwiejsze zadanie, bo samochodem jechał.... :)

• Gość: brzoza2 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:08
                    Bpkw - teraz jest juz pewne, że tak samo jestes uzalezniony ode netu, jak my
                    tutaj wszyscy. Nie zaprzeczaj, to są fakty!
                    Ale co tam! Żyje się tylko raz!
                    • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:10

> Bpkw - teraz jest juz pewne, że tak samo jestes uzalezniony ode netu, jak my
                      > tutaj wszyscy. Nie zaprzeczaj, to są fakty!
                      > Ale co tam! Żyje się tylko raz!

Brzoza - widziałam ten obłęd w jego oczach.... I posiedziałby jeszcze, ale już jedną nogą był na zewnątrz, bo ciągneło go do kompa;))))
                      czas na odwyk?????????????????????

• bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:11

> Bpkw - teraz jest juz pewne, że tak samo jestes uzalezniony ode netu, jak my
                      > tutaj wszyscy. Nie zaprzeczaj, to są fakty!

Czy ja kiedykolwiek zaprzeczałem ?.

• bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:10
                    mika_1 napisała:

> A gdybyś zabładził???? I co wtedy???

Nic by mi się nie stało. Prowadził mnie " wściekły pies".

• mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:11
                      bpkw napisał:

> Nic by mi się nie stało. Prowadził mnie " wściekły pies".
                      >
                      >
                      Wściekły to on chyba przez wzgląd na wielkość był;)))))))))))))))

• bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:14
                        mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                        >
                        > > Nic by mi się nie stało. Prowadził mnie " wściekły pies "
                        > Wściekły to on chyba przez wzgląd na wielkość był;)))))))))))))))

Faktycznie. Był przeogromny.... 40 gram.
                        • Gość: Andulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:18
                          bpkw. uściłusy!!!
                          • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:19
                            czy Wieliczka już zaliczona ?
                            • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:21

> czy Wieliczka już zaliczona ?

Oczywiście. Mam braki w słodkościach. Jutro idę kupić czekoladę...
                          • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:20
                            Gość portalu: Andulka napisał(a):

> bpkw. uściłusy!!!

Dzięki. ... musiałem wymazać to co przed chwilą napisałem.
                            • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:24
                              jaką czekoladę przygotować - gorzką ?
                              • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:27

> jaką czekoladę przygotować - gorzką ?

Nie lubię czekolady. Jeśli już ma być gorzka to niech będzie żołądkowa...
                            • Gość: Andulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:25
                              A co?
                              ;)
                              • angela-rt Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:26
                                70% cacao-taka nie tuczy!!!
                                • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:29
                                  Angela - dziękuję za prezent !

bpkw- a co jutro macie w planie ?
                                  • angela-rt Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:31

> Angela - dziękuję za prezent !

To nam było miło go wysłać,podobał sie-i ta herbatka gratis dla forumowiczow????
                                    • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:32
                                      angela-rt napisała:

> Gość portalu: rita napisał(a):
                                      >
                                      > > Angela - dziękuję za prezent !

podziękowania są na Olsztynie pięknym
                                      >
                                      > To nam było miło go wysłać,podobał sie-i ta herbatka gratis dla
                                      forumowiczow???
                                      > ?
                                      >
                                      >
                                  • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:31

> Angela - dziękuję za prezent !
                                    >
                                    > bpkw- a co jutro macie w planie ?

Kazimierz, a wieczoerm Okudżawa.
                                    • Gość: rita Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:33
                                      bpkw napisał:

> Gość portalu: rita napisał(a):
                                      >
                                      > > Angela - dziękuję za prezent !
                                      > >
                                      > > bpkw- a co jutro macie w planie ?
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > Kazimierz, a wieczoerm Okudżawa.

ale jutro nie jest sobota ?
                                      • angela-rt Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:35
                                        Ritko tu nie chodzi o podziękowania,ciesze sie ze dotarło wszystko,mam nadzieje
                                        ze pokusa zadziała
                                • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:30
                                  angela-rt napisała:

> 70% cacao-taka nie tuczy!!!

Każda tuczy...
                              • bpkw Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:29
                                Gość portalu: Andulka napisał(a):

> A co?
                                > ;)

Nie powiem...
                                • Gość: AQndulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:36
                                  Wiem, chciałeś mnie osobaczyć że się nie odzywam, ale dolatuję do interneta z
                                  doskoku bo Maryśka w drugim pokoju ćwiczy jakiś układ gimnastyczny i muszę ją
                                  asekurować
                                  • angela-rt Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 21.05.03, 22:38
                                    Gość portalu: AQndulka napisał(a):

> Wiem, chciałeś mnie osobaczyć że się nie odzywam, ale dolatuję do interneta z
                                    > doskoku bo Maryśka w drugim pokoju ćwiczy jakiś układ gimnastyczny i muszę ją
                                    > asekurować

Andulko zmieniłaś nika???????
                                    • Gość: Andulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.chello.pl 21.05.03, 22:43
                                      Ppppaluszszszek mmi ssię oms...omsnął, Tffoje ssssdrófffko, lusttro :)))
                                      • Gość: lustro Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: 213.76.143.* 22.05.03, 07:53
                                        No ładnie się naprałaś koleżanko Andulko, palcami nie trafiasz na "guziczki" A
                                        Białe myszki widziałaś? bo ja tak. :))) Pozdrówka dla Krakowa :)))
                                        • Gość: Andulka Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie IP: *.kprm.gov.pl 22.05.03, 09:31
                                          Gość portalu: lustro napisał(a):

> Białe myszki widziałaś?
                                          Tylko beżowego królika...
                                        • mika_1 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 22.05.03, 09:40
                                          Gość portalu: lustro napisał(a):

Pozdrówka dla Krakowa :)))
                                          Kraków pozdrawia Olsztyn, Warszawę i "zagranicę";))))
                • tymon2 Re: Spotkanie forumowiczów w Krakowie 22.05.03, 09:59
                  bpkw napisał:

Ciekaw jestem czy Inka przepłynęła Wisłę. Tymon miał prostsze
                  > zadanie.

Coś przegapiłem?
                  • inka28 dotarłam:) 22.05.03, 15:37
                    Witam:)
                    Dotarłam do domu, ale coś Wam się pomyliło, nie musiałam przepłynąć Wisły. Ale
                    za to płynęłam w deszczu:)
                    Dotarłam w końcu do komputera i już się dzielę radością spotkania: było
                    przemiło:) Brak słów, wybaczcie...
                    • Gość: rita wyborowa bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 23:34
                      bpkw z żoną piją wyborową z sokiem , czyli fikołek, a jutro wyjeżdzają do
                      Zakopanego
                      • mika_1 Re: wyborowa bpkw 22.05.03, 23:47
                        rita, czy po książkę mogę już się zgłosić??? czy bpkw już Ci ją przekazał???
                        Hmmm,a co do powrotu do domów, to wygląda na to, że bpkw nas nieco zamotą tą nową "topografią" Krakowa;)
                        A może to ten "wściekły pies"??????????? ;)
                        • Gość: rita Re: wyborowa bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 21:34
                          mika - pewnie , że książka czeka w sklepie, u mnie różne rzeczy ludzie
                          zostawiają , najczęściej klucze od domów. Zgłaszaj sie o każdej porze i
                          powiedz, gdyby mnie nie było , że zgłaszasz sie po książkę , którą koleżanka tu
                          zostawiła - może będziesz miała szczęście i trafisz na mnie.
                          • mika_1 Re: wyborowa bpkw 23.05.03, 21:48
                            Suuuper - postaram sie na poczatku przyszłego tygodnia:)))
                            Dzięki za przechowanie:)))
                            Bpkw - dzięki, jesteś suuuuper:)))
                            • Gość: rita Re: wyborowa bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 21:52
                              mika , idziesz jutro do Rynku na Okudżawę ?
                              • mika_1 Re: wyborowa bpkw 23.05.03, 22:12
                                rita, jutro to ja mam takie urwanie głowy, że szok... Goście i te sprawy. Nie ma szans:((( Ale Wy bawcie się dobrze:)
                                • bpkw Re: Prezent od Rity.. 24.05.03, 21:50
                                  To już koniec naszego pobytu. Jutro wracamy. Do zobaczenia. Mam dla Was
                                  prezent od Rity.
                                  • Gość: rita Re: Prezent od Rity.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 21:53
                                    Szerokiej drogi bpkw - ucałuj Olsztyn !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka