Gość: pryniek IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.07, 15:37 Poszukuje dobrego ortopedy w Olsztynie, polecacie kogos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Ortopeda IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.07, 16:03 Dr.Antoni Kołakowski -ordynator ortopedi w Szpitalu Wojewódzkim lub dr Krzysztof Bladowski - ordynator ortopedii w Szpitalu Miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Ortopeda IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.07, 22:24 Poradnia Ortopedyczna w Szpitalu MSWiA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:58 Jeśli Ci zdrowie miłe, to nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Ortopeda IP: *.eranet.pl 28.04.07, 21:00 Wedle mojej wiedzy całkiem godny polecenia jest Mariusz Siergiej Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Ortopeda 28.04.07, 21:14 masz racje Grucha:) Remiszewski,Siergiej,to wspaniali lekarze i wspaniali ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Ortopeda IP: *.eranet.pl 28.04.07, 21:16 Miło mi:) Tyle, że jak zapewne wiecie, z doktorami różnie bywa. Zdarza się że jeden wychwala a drugi przestrzega i bywa, że obaj mają rację. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Ortopeda IP: *.centertel.pl 29.04.07, 22:14 Jeśli artroskopia kolana to tylko poliklinika. Wojewódzki poza dr Remiszewskim omijaj szerokim łukiem o miejskim też lepiej zapomnieć. Generalnie po 1 - nie chorować po 2 - nie chorować itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:48 A ja mam przeciwne odczucia osobiste. Miałem artroskopię w Poliklinice i potem w Wojewódzkim. Po pierwszej brak poprawy, po drugiej czuję sie dobrze. A co do lekarzy to w Wojewódzkim poza dwoma wszyscy są bardzo dobrzy, a Ci dwaj są nieprzyjemni w kontaktach w Poradni. Oczywiscie nie kwestionuję ich wiedzy. Natomiast Gawedy nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: Ortopeda IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.07, 22:22 Ja polecam dr Gawęda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Ortopeda IP: *.eranet.pl 30.04.07, 06:25 Ciekawi mnie, czy na podstawie takich wypowiedzi jak wyżej, można wybrać lekarza? Trochę wątpię. Szukanie w necie kompa pewnie przyniesie sukces, ale lekarza, prawnika, księgowego, architekta itp. ... wątpię :( Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Ortopeda 04.05.07, 12:04 lekarz,to bardzo stresujacy "kawalek chleba",ale tez niewypowiedziana satysfakcja,kiedy uda sie kogos przywrocic do zdrowia,zycia,lekarze powinni byc godziwie oplacani,a lekarze z powolania,swietni fachowcy sa bezcenni (to nie autoreklama,nie jestem lekarzem,chociaz zawsze marzylam by nim byc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Ortopeda IP: 88.156.63.* 05.05.07, 09:52 Do kregosłupa polecam dr.Niedzwieckiego ze szpitala wojewódzkiego trochę kapryśny gość ale fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 08:51 A ile kosztuje wizyta, operacja. Odpowiedz Link Zgłoś