natemi 28.04.07, 07:36 Szukam dobrego ortopedy w Olsztynie dla niemowlaczka. Kogo możecie polecic? Chodzi oczywiście o bioderka. Będę wdzięczna za Wasz rekomendacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grucha Re: Ortopeda diecięcy IP: *.eranet.pl 28.04.07, 09:42 Jeżeli chodzi o Olsztyn to wyłącznie gr Trusewicz (przyjmuje w przychodni na Piłsudskiego). Tyle że moje polecenie dotyczy wyłącznie jego wiedzy. Jest najlepszy. Zdarza się jednak, że pacjenci przyjmowani publicznie (z NFZ) są gorzej traktowani niż Ci którzy przychodzą prywatnie (w soboty). Jeżeli jednak o mnie chodzi to zdecydowanie polecam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ortopeda diecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:41 zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46147&w=60189170&a=60189170 osobiście nie polecam Trusewicza, proponuję wizytę w poradni w Szpitalu Dziecięcym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ortopeda diecięcy IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.07, 10:40 Ze swoją córeczką byłam w Poradni chirurgicznej Szpitala Dzieciecego.Właściwa diagnoza,wskazówki jak postępować i po trzech tygodniach widzę b.duże postępy w kierunku poprawy.Tam jest świetny zespól chirurgów. Nie wierzę w prywaciarzy.Oni chcą aby ich często odwiedzać bo z tego mają kasę.Jeden z nich potrafił zmieniać gips na ręce mojemu synkowi co miesiąc i twierdził,że to konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajackowa Re: Ortopeda diecięcy IP: *.ols.vectranet.pl 28.04.07, 15:15 W Poradni Szpitala Dziecięcego może i był dobry zespół chirurgów ale sądzę,że się zepsuł i nie poświęca swój czas jak należy malutkim pacjentom.Podobno bardzo dobra przychodnia jest /z NFZ/ na Likusach-tam poświęcają pacjentom tyle czasu ile potrzeba i cierpliwie odpowiadają rodzicom na pytania a w Szpitalu Dz.to przyjmują po 2-3 jednocześnie i nie ma czasu na zadawanie pytań i odpowiedzi-taśma w fabryce i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akant Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:55 Przychodnia Eskulap na ul. Brzozowej 14 lel. 0-89/5239131. Ortopedia jest jedna, nie ma osobnej spacjalizacji dziecięcej i dorosłej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Ortopeda diecięcy IP: *.centertel.pl 29.04.07, 22:21 Była dobra!!! Likusy spadły na pysk. Pieniądze wzięły górę teraz jest tam fabryka. USG robi chyba Wencław - tak szybko że dłużej zajmuje zdjęcię rodzicowi śpiocha. A poza tym na fundusz jest dużaaaa kolejka, więc idzie się prywatnie a jak potrzeba zaopatrzenia to proszą o szybkie doniesienie skierowania od rodzinnego i łupią podwójnie - a tak to podobno na NFZ jest dłuuuggaaa kolejka. Tak się teraz leczy na Likusach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Ortopeda diecięcy IP: *.centertel.pl 29.04.07, 22:25 Ja bym poszedł do dziecięcego. Nie wiem czy jeszcze w poradni przyjmuje pani dr Szendrowicz. Jeśli przyjmuje to do niej. Kobietka ma spore doświadczenie i dobrą opinię u mnie jak i moich znajomych. No i może ostatecznie ale tylko z bioderkami do Trusewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Ortopeda diecięcy 30.04.07, 12:50 Ja również polecam poradnię w Szpitalu Dziecięcym. Nie wiem, czy poświęcają tam wystarczająco dużo czasu pacjentowi (moim zdaniem wystarczająco, nie przychodziłam tam na pogawędki, a i Młody nie miał chęci za długo obcować ze służbą zdrowia), ale na pewno zajmują się dziećmi profesjonalnie i są bardzo mili. Odpowiedz Link Zgłoś