Dodaj do ulubionych

Ortopeda diecięcy

28.04.07, 07:36
Szukam dobrego ortopedy w Olsztynie dla niemowlaczka. Kogo możecie polecic?
Chodzi oczywiście o bioderka. Będę wdzięczna za Wasz rekomendacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grucha Re: Ortopeda diecięcy IP: *.eranet.pl 28.04.07, 09:42
      Jeżeli chodzi o Olsztyn to wyłącznie gr Trusewicz (przyjmuje w przychodni na
      Piłsudskiego). Tyle że moje polecenie dotyczy wyłącznie jego wiedzy. Jest
      najlepszy. Zdarza się jednak, że pacjenci przyjmowani publicznie (z NFZ) są
      gorzej traktowani niż Ci którzy przychodzą prywatnie (w soboty). Jeżeli jednak o
      mnie chodzi to zdecydowanie polecam.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: kasia Re: Ortopeda diecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:41
        zajrzyj tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46147&w=60189170&a=60189170
        osobiście nie polecam Trusewicza, proponuję wizytę w poradni w Szpitalu
        Dziecięcym
    • Gość: Anka Re: Ortopeda diecięcy IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.07, 10:40
      Ze swoją córeczką byłam w Poradni chirurgicznej Szpitala Dzieciecego.Właściwa
      diagnoza,wskazówki jak postępować i po trzech tygodniach widzę b.duże postępy w
      kierunku poprawy.Tam jest świetny zespól chirurgów.
      Nie wierzę w prywaciarzy.Oni chcą aby ich często odwiedzać bo z tego mają
      kasę.Jeden z nich potrafił zmieniać gips na ręce mojemu synkowi co miesiąc i
      twierdził,że to konieczne.
      • Gość: babajackowa Re: Ortopeda diecięcy IP: *.ols.vectranet.pl 28.04.07, 15:15
        W Poradni Szpitala Dziecięcego może i był dobry zespół chirurgów ale sądzę,że
        się zepsuł i nie poświęca swój czas jak należy malutkim pacjentom.Podobno
        bardzo dobra przychodnia jest /z NFZ/ na Likusach-tam poświęcają pacjentom tyle
        czasu ile potrzeba i cierpliwie odpowiadają rodzicom na pytania a w Szpitalu
        Dz.to przyjmują po 2-3 jednocześnie i nie ma czasu na zadawanie pytań i
        odpowiedzi-taśma w fabryce i koniec.
        • Gość: akant Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:55
          Przychodnia Eskulap na ul. Brzozowej 14 lel. 0-89/5239131.
          Ortopedia jest jedna, nie ma osobnej spacjalizacji dziecięcej i dorosłej.
        • Gość: GOść Re: Ortopeda diecięcy IP: *.centertel.pl 29.04.07, 22:21
          Była dobra!!! Likusy spadły na pysk. Pieniądze wzięły górę teraz jest tam
          fabryka. USG robi chyba Wencław - tak szybko że dłużej zajmuje zdjęcię
          rodzicowi śpiocha. A poza tym na fundusz jest dużaaaa kolejka, więc idzie się
          prywatnie a jak potrzeba zaopatrzenia to proszą o szybkie doniesienie
          skierowania od rodzinnego i łupią podwójnie - a tak to podobno na NFZ jest
          dłuuuggaaa kolejka.
          Tak się teraz leczy na Likusach
    • Gość: GOść Re: Ortopeda diecięcy IP: *.centertel.pl 29.04.07, 22:25
      Ja bym poszedł do dziecięcego. Nie wiem czy jeszcze w poradni przyjmuje pani dr
      Szendrowicz. Jeśli przyjmuje to do niej. Kobietka ma spore doświadczenie i
      dobrą opinię u mnie jak i moich znajomych.
      No i może ostatecznie ale tylko z bioderkami do Trusewicza.
    • saskiaplus1 Re: Ortopeda diecięcy 30.04.07, 12:50
      Ja również polecam poradnię w Szpitalu Dziecięcym. Nie wiem, czy poświęcają tam
      wystarczająco dużo czasu pacjentowi (moim zdaniem wystarczająco, nie
      przychodziłam tam na pogawędki, a i Młody nie miał chęci za długo obcować ze
      służbą zdrowia), ale na pewno zajmują się dziećmi profesjonalnie i są bardzo mili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka