Dodaj do ulubionych

Nawigacja w HTC Wildfire

10.07.11, 13:19
Witam. Od kilku dni jestem posiadaczką htc wildfire, wyczytałam, że jest on wyposazony w odbiornik GPS. I tutaj moje pytanie, w jaki sposób można korzystać bezpłatnie z nawigacji w tym telefonie? jak do tej pory udało mi się uruchomić jedynie mapy, natomiast nawigacji nie umiem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Nawigacja w HTC Wildfire 11.07.11, 00:06
      moje marne kilka godzin zabawy z tym telefonem przekonało mnie że jest to fajny sprzęt, ale co to map, udało mi się jedynie uruchomić google maps, które dają możliwość nawigacji.

ale z tego co pamiętam w android market jest jakiś program, który pozwala na darmową nawigację (trzeba zapłacić za program, a potem mapy można pościągać, choćby z open street map project)
      nie pamiętam jego nazwy i nie jestem pewien, że na tym telefonie działa, ale jeśli nie poszukasz, nie bedziesz wiedziała
      • bujaka_jamajka Re: Nawigacja w HTC Wildfire 11.07.11, 16:05
        Hehe, szukam, przeglądam ale jakoś nie do końca ten telefon ogarniam. Zdecydowanie jestem zwolenniczką tradycyjnych telefonów, ale cóż skoro dostałam HTC, warto skorzystać z jego możliwości ;) będę szukać dalej:) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka