Dodaj do ulubionych

Niech zyje tenis

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:12
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:15
      koza - co sie dzieje, czyzbyś przerwał wirtualny mecz ?
      • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:18
        faktycznie , ta piłka długo leci to chyba jest lob
        czekam na twój return

stan 15-0 dla serwującego
        • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:26
          Myslalem, ze punkt dla mnie, po takim returnie?
          • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:29
            to return był tak szybki , że nie zauważyłam piłki, a gdzie ona poleciała, po
            krosie czy linkslajnie , bo musze wiedzić by zaliczyć ci punkt i popatrzeć na
            linię czy czasmi nie było autu.
            • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:36
              Gdybam wiedzial co to jest linkslain to bym Ci powiedzial.
              • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:41
                piłkę z returnu można posłać po krosie lub linkslajnem (wzdłuż lini), bo nie
                wiem gdzie biec i jak odbierać czy forhendem czy bekhendem ?
                • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:43
                  Tak to byl zdecydowanie linkslajn.
                  • Gość: rita Re: 15-15. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:47
                    napewno, bo właśnie chciałam odbić piłkę z krosa forhendem, no trudno
                    przeliczyłam się - punkt dla ciebie.
                    Uwaga, serwuję pierwszy serwis - odbieraj , czekam trzy sekundy
                    • Gość: koza Re: 15-15. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:52
                      Wspaniale zagralas, to byl as, ide spac.
                      • Gość: rita Re: 30-15. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:58
                        punkt dla mnie, przygotuj sie do odbioru serwisu następnego po wyspaniu się
                        • Gość: koza Re: 30-15. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 20:01
                          Jestem gotowy.
                          • Gość: rita Re: 30-15. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:22
                            wiesz, że przerwa jest po nieparzystych gemach, a ty przy stanie 30-15 idziesz
                            spać - cha, cha co za mecz ;-)

dobra serwuję na lewą stronę - uwaga

pierwszy serwis - wyszła świnia - co teraz ?
                            • Gość: koza Re: 30-15. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:51
                              Co to swinia?
                              • Gość: rita Re: 30-15. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:56
                                koza - teraz wiem , że mogę założyć się o piłkę, za każdą twoją wygraną piłkę
                                stawiam piwo

więc świnia to net , inaczej , kiedy piłka dotknie siatkę i najczęściej się za
                                to przeprasza - to jest gwara tenisowa, wszyscy ją znają.

koza , powtarzam serwis - odbierasz i jak , gdzie mam lecieć za piłką ?

• Gość: koza Re: 30-15. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:58
                                  Skrot, tuz za siatka, rotacja wsteczna. Po prostu swinia inaczej.
                                  • Gość: rita Re: 30-30 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:04
                                    jesteś mistrzem koza, by z mojego pierwszego serwu, prawie asowego zrobić
                                    skrót, co za sztuka, inni się bronią w tym momencie , a ty taktycznie zagrywasz
                                    skróta ch, ch, cha - jak ty to zrobiłeś - klasa
                                    zaliczm - po 30

kto cię uczy takiej gry - podaj nazwisko, skorzystam z rad

Uwada - serwuję pierwsz serwis - wszedł czy aut ?
                                    • Gość: koza Re: 30-30 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:05
                                      Po prostu za slabe masz te pierwsze serwisy, moze one sa od dolu?
                                      Return po skosie.
                                      • Gość: rita Re: 30-30 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:09
                                        ważna piłka, kros mam opanowany, posyłam piłkę linkslajnem, wzdłuż lini -
                                        sprawdzam twój bekhend, masz oburęczny czy jednoręczny
                                        • Gość: koza Re: 30-30 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:18
                                          Obureczny. Cross za siatke.
                                          • Gość: rita Re: 30-30 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:22
                                            niestety , walczę , odbieram w ostatnim momencie i posyłam wysoką piłkę czyli
                                            loba
                                            • Gość: koza Re: 30-30 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:37
                                              No tu cie mam, loba bije z calej sily, niestety na aut.
                                              • Gość: rita Re:40-30 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:44
                                                loba nie można bić , loba sie smeczuje , sam przyznajesz aut , więc jest
                                                przewaga moja czyli 40-30

serwuję - uwaga, nie śpij - przykro znów as serwisowy
                                                gem 1-0 dla mnie
                                                co teraz będzie jak myslisz ?
                                                • Gość: rita Re:1-0 w gemach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:58
                                                  zmiana stron - możesz odpocząć i twój serw
                                                  • Gość: koza Re:1-0 w gemach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 23:02
                                                    Zalamalem sie, ide spac.
                                                  • Gość: rita Re:1-0 w gemach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 23:14
                                                    czym? tym , że serwujesz, możesz z dołu.
                                                    Jutro będzie lepiej , przyszykuję inne pułapki
                                                  • Gość: koza Re:1-0 w gemach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:34
                                                    Wracamy do meczu?
                                                  • Gość: rita Re:1-0 w gemach IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:51
                                                    wtracamy, jak tylko wyschnie kort zalany łzami. Wiesz jak sie mówi w świecie
                                                    tenisowym jak korty są zalane wodą - gra w tenisa na kajakach

powiedz, jakbys się czuł, gdybyś swojego ukochanego kota przejechał własnym
                                                    autem przez ciebie prowadzonym ?
    • thewiant Re: Niech zyje tenis 07.06.03, 07:13
      jaki penis?
      • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:46
        to chyba jakaś męska sprawa - koza ci odpowie !
        • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:06
          Wspolczuje z powodu kota. Glowa do gory. Bylem w Szczecinie, teraz
          jade na wies. Jak wroce, to moze kort wyschnie. Pozdrawiam.
          • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:17
            kort wysechł, zrobie tylko linie i możesz serwować
            a co na wsi robiłeś ?
            • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 21:03
              Na wsi oczywiscie odpoczywalem, czyli nie robilem nic. Kto serwuje?
              • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 21:49
                pewnie leżałeś pod gruszą !
                musisz poczekać, takie upały, że pokropię kort, jeszcze zrobie linie i wracamy
                do gry. Jak się nie bedziesz bronił to możesz dostać rowerek.
                Serwuj - a jakim chwytem serwujesz ?
                • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 23:50
                  koza - zarezerwuję już halę na zimę, na dokończenie gry,
                  ten mecz przypomina mi mecz żółwia z żółwiczkową ;-)
                  • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 23:18
                    Czy ja zrobiłam coś nie tak, że milczysz - tenis umiera, a Lazurowe Wybrzeże
                    czeka , 20 czerwiec się zbliża.
                    • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 21:49
                      Jestem tak zajety, ze nie mam czasu wlanczyc komputera, przepraszam.
                      • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 00:57
                        ja również i deklaruję tenis utrzymywać przy życiu !!!
                        • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 19:28
                          Gramy dalej?
                          • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 20:43
                            a ile masz czasu ?
                            może w Olsztynie ?
                            • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:03
                              Ale kiedy?
                              • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:08
                                oczywiście , że 5 lipca - no jak, nie nalegam , bo mają być upały , chociaż
                                ......... jest tam szatnia w twoim klubie ?
                                • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:15
                                  Szatnia oczywiscie jest. Postaram sie byc, ale to zalezy od spraw
                                  zwiazanych z praca.
                                  • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:17
                                    tylko gdzie postarasz sie być : na plazy, na kortach czy w eNce ?
                                    • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:24
                                      Oczywiscie w N-ce.
                                      • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:31
                                        bardzo sie cieszę :-)
                                        To kto serwuje ?
                                        • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:40
                                          Ladies first.
                                          • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:52
                                            ja już serwowałam, pora na ciebie
                                            Czekam na odbiór , uprzedzam będę atakować
                                            • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:07
                                              nie będę atakować - wiem , że nie masz czasu, ale tak dla przypomnienia ,
                                              możesz mieć mecz na żywo , jeśli tylko tego chcesz
                                              • Gość: koza Re: Niech zyje tenis IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 20:39
                                                Przepraszam za milczenie, ale bylem za granica.
                                                • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:02
                                                  widzę , że dalej milczysz - nie chce mi się ciągnąć rakiet , kiedy zapowiadają
                                                  deszcz , może w bilarda zagramy w eNce ?
                                                  • Gość: rita Re: Niech zyje tenis IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:36
                                                    koza - tak mi przykro, ale zrobię ci niespodziankę, zobaczysz to w eNce lub na
                                                    zdjęciu, jeszcze raz mi przykro , strasznie .......................przykro
                                                    Masz za to wierszyk
                                                    "Łza"
                                                    "Spływa powolutku po policzku
                                                    zahaczając co chwila
                                                    o skibę, wyoraną pługiem życia"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka