Dodaj do ulubionych

200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu

• wrojoz Kaczynski musi odejsc.! 12.05.07, 10:39
      To już czas.
    • Gość: Kuba 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 10:46
      Głupi celnicy, a czy Polska nałożyła embargo na sprzedaz mięsa do Rosji?
    • czerwone_scierwo 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu 12.05.07, 11:02
      Ja tego nie rozumiem!Jeżeli Rosjanin wywozi mięsa leganie u nas kupione to niech
      wywozi jak najwięcej!!!to celnicy rosyjscy powinni bardziej się tym
      przejmować!Co innego gdyby on wwoził to na nasze terytorium ale gdy
      wywozi?!!!SZOK!!!
      • Gość: boapl Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:13
        Scierwo, najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem. Jak legalnie mozesz kupic
        mieso bez wymaganych certyfikatow weterynaryjnych?
        • Gość: Tom Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.brig.cable.ntl.com 12.05.07, 19:42
          Strasznie jesteś wulgarny człowieku.
          A na Twoje pytanie odpowiem tak: idę do sklepu i kupuje 1000kg żarcia, legalnie
          jak chce więcej i nie ma to idę do drugiego.
          Nie trzeba mieć żadnych pozwoleń aby kupić sobie coś w sklepie. Co może jak
          robie sobie wesele i kupuje 20 skrzynek wódki to mam mieć pozwolenie, bo może
          będę chciał handlować?
          A nawet jak mam chęć tym handlować i Policja to wie to musi mi to udowodnić, że
          ja jednak nie kupuję tego aby sobie przez miesiąc pić.
          Prawo jest prawem i już nikt nie musi udowadniać, że nie jest czarownicą!

pozdrawiam
    • lektor4 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu 12.05.07, 11:03
      A co NAS obchodzi, że ONI nie pozwalają wwozić?
      Niech biorą, co chcą, nie nasz cyrk, nie nasze małpy.
    • Gość: hmmm Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 11:19
      A zjadłbyś mięso niewiaomego pochodzenia, które spędziło cały dzień ukryte
      w oparciu fotela? No to smacznego.
    • czaromir Normalni ludzie nie mają problemu z naszym mięsem 12.05.07, 11:22
      Szkoda, że rosyjskie władze mogłyby zrobić aferę, że to MY przemycami mięso do
      Rosji.
    • Gość: slavik222 Polscy celnicy- pieski Putina; głupota czy ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:45
      Polscy celnicy ,ręka w rękę z ruskimi służbami celnymi(specjalnymi) utrudniają
      sprzedaż dobrego, polskiego mięsa i wędlin.Ile trzeba głupoty i ptasiego
      móżdżku,żeby niweczyć benedyktyńską prace setek ludzi, którzy zabiegają u
      konsumentów rosyjskich,żeby jedli nasze wyroby.
      Przecież ten człowiek kupił, a nie ukradł.Sam tego by nie zjadł.
    • Gość: partyzant Achtung Łapanka IP: *.stegny.2a.pl 12.05.07, 12:13
      Kto handluje ten zyje tu boczek tam rąbanka a tam łapanka - jak szła ta
      okupacyjna piosenka? czasy okupacji zachodniej polski przez Berlin a wschodniej
      (biała rus i ukraina) przez Rosje wracają czyli sochjalizm toczy bój o
      rozwiązanie problemów nie znanych w krajach wolnego rynku i kapitalizmu no ale
      hjak chceliście ta matoły do Unii to macie Europe :)
    • tenare Te 200 kg mięsa w fotelu amochodu Andrjeja 12.05.07, 12:46
      to nie czasem jego żona? Z fotki na pierwszy rzut oka podobna....
    • Gość: gosc 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:46
      I BARDZO dobrze...
      Skoro władza Rosji nie chce polskiego mięsa to niech teraz karmi swoich obywateli...
      A oni niech zapytaja Putina dlaczego nie moga przywieść sobie mięsa:)
    • Gość: Me Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: 195.194.8.* 12.05.07, 12:48
      • Gość: polikarp Andrey R. - co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:57
        A propos pisowni. Co to za zapis "Andrey R."? Czy Puszkina już piszemy Pushkin?
        Czy my w naszym słowiańskim języku mamy stosować zapis angielski? Totalna
        bzdura. Choć nic dziwnego, już kiedyś w "Wysokich Obcasach" czytałem artykuł o
        Beijingu.
    • maderic Nowe poduszki miesnie w fotelu ! ot ruskji bohatir 12.05.07, 13:25
      .
      • Gość: adamxyz3 Re: Nowe poduszki miesnie w fotelu ! ot ruskji bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:41
        Cała sprawa trochę przypomina scenę z filmu "Zakazane piosenki".
    • Gość: Marek Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:49
      A co, zjadłbyś takie mięso przewożone w fotelu i niewiadomego pochodzenia? To smacznego, bo ja bym się porzygał...
    • Gość: ew trzeba bylo go puscic.Polacy zarabiaja ruski IP: *.acn.waw.pl 12.05.07, 14:37
      traca - wiec chyba o to chodzi.
    • Gość: mi durne zachowanie celnikow IP: 217.116.101.* 12.05.07, 14:38
      gdyby antyki wywozil, ale mieso?
      rozumiem ze ruskie maja interes w tym by nie wpuszczac ale my chcemy je sprzedawac!
    • Gość: BogatyOjciec.info mam 2650 zl. na miesiąc prawie nic nie robiąc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:52
      po przeczytaniu serii książek Roberta Kiyosaki, Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec,
      zwolniłem się z pracy, zacząłem inwestować i mam teraz więcej czasu, więcej
      pieniędzy (pieniądze wpływają na konto pomimo ze nie chodzę do pracy, pieniądze
      pracują dla mnie a nie ja dla pieniędzy).

a najważniejsze jest to ze jestem WOLNY!!! WOLNY!!! WOLNY!!!

W tej chwili z wynajmu nieruchomości, które kupiłem na kredyt, po zapłaceniu
      wszystkich kosztów zostaje mi miesięcznie około 2500 zl. (dokładnie to 3100 zl,
      tylko podatku płace około 600 zl.)
      A z programu partnerskiego na który poświęcam około 5-15min dziennie mam 150
      zl. miesięcznie.
      dokładny opis programu jest pod adresem:
      bogatyojciec.pl/?A=23414&B=169
      (skopiuj powyższy link i wklej do swojej przeglądarki internetowej)

ja znalazłem ten program przypadkowo na stronie: BogatyOjciec.info na
      dole strony jest link „Programy partnerskie” i jak już tam wejdziesz to kliknij
      w pierwszy prezentowany program. Na tej stronie są też fragmenty wywiadów z
      Robertem Kiyosaki (one chyba najlepiej działają na mnie).

Jeśli 150 zl. na miesiąc z programu partnerskiego to za mało dla Ciebie, to
      znajdź sobie pracę u kogoś na etacie za 800 zł., wtedy przez całe życie
      będziesz pracował na bezpieczeństwo i emeryturę Twojego głupiego szefa i jego
      rodziny, a sam jak się zestarzejesz zostaniesz bez niczego.

Wielu ludzi którzy maja własne biznesy na pewno zaraz powie ze robią to samo
      bez czytania głupich książek, ale mi nikt tego nie powiedział w szkole, nie
      pokazał mi jak robić pieniądze, w szkole uczono mnie jak zostać dobrym
      pracownikiem i jak znaleźć dobrze płatną prace..

pozdrawiam

BogatyOjciec.info
      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    • Gość: Prezes 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.petrus.com.pl 12.05.07, 15:50
      Na zdjęciu jest m.in. baleron oraz cena, więc to chyba nie mięsko bohatersko
      zarekwirowane Andriejowi ????
    • Gość: miemso podarunek od stoklosy wiozl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:38
    • Gość: kojot 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.nctv.com 13.05.07, 06:20
      Glupota.Trzeba go bylo puscic.Niech to bedzie problem ruskich.
    • teutonus Re: 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu 13.05.07, 22:19
      Уважаемые граждане Польши!
      Что вы пристали к России со своим мясом? Мы его не обязаны покупать. Мир очень
      велик. Найдите покупателей в другой стране.
    • Gość: m__l 200 kg mięsa w fotelu rosyjskiego samochodu IP: *.csk.pl 15.05.07, 18:01
      Celnicy to popieprzeni popaprańcy - Ten ich rzecznik Chudy pewnie się
      nawpie...... tego mięsa . Niech sobie sam kupi a nie kradnie uczciwym ludziom.
      Brak słów Q... co to za kraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka