guniak 04.06.03, 17:07 Kto pamięta knajpę na Grunwaldzkiej? (dokladnie to obok Grunwaldzkiej ale nie pamiętam nazwy tej małej uliczki). 1993/1994. Potem Supernova na Dąbrowskiego też tylko przez rok. Ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andulka Re: klub MASARNIA IP: *.chello.pl 04.06.03, 18:48 Może trzeba było wyprać pieniądze a teraz się suszą, na Karaibach albo innych Bahamach na przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: klub MASARNIA 04.06.03, 19:14 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Może trzeba było wyprać pieniądze a teraz się suszą, na Karaibach albo innych > Bahamach na przykład ;) Hmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: klub MASARNIA 05.06.03, 00:02 No oczywiście że Masarnię można pamiętać tylko doskonale. Dla niektórych stała się miejscem wręcz mitycznym. Synonimem starych lepszych czasów. Takie sentymentalne sranie ale wiele w tym sensu, bo miejsce miało jak to mówią klimat. Szczególnie pierwsza Masarnia, z tym całym dziedzińcem i różnymi zakamarkami w których odbywało się wiele "dziwnych rzeczy". Co ci przychodzi do głowy jako pierwsze na hasło MASARNIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: klub MASARNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 22:15 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Może trzeba było wyprać pieniądze a teraz się suszą, na Karaibach albo innych > Bahamach na przykład ;) Andulko uwierz mi na słowo byli właściciele Masarni nie prali tam pieniędzy ani nie są na Karaibach, a po prostu żyją jak najnormalniejsi krajanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: klub MASARNIA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 08:34 Generalnie kojarzy mi się z brudem i dość kiepskimi warunkami, co o dziwo, mi wtedy wcale mi nie przeszkadzało! Spędzałam tam całe dni i naprawdę wiele się tam działo. Najbardziej pamiętam super koncert Houk na dziedzińcu i Dożynki (jeśli wiecie o co mi chodzi :)). A Druga Masarnia to już nie było to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: klub MASARNIA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 09:42 Masarnia na Grunwaldzkiej? Nie kojarze... Mi ta nazwa kojarzy sie ze speluna na Zatorzu... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: klub MASARNIA 05.06.03, 23:34 sory ,ale nie napiszę :( mi osobiście bardziej podibało sie w super novej 2 większa przestrzeń ,Grzywa i jego Gazik na zakończenie imprezy ,oczywiście Orzeł ,czasami Kola , Szymek ,Jogurt i wielu wielu innych Pieniądz ,Troll,Faustyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: klub MASARNIA IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.06.03, 14:48 Klimat, ktory wspominam do dzis, ale coz - wszystko przemija. A kto pamieta hustawki. Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: klub MASARNIA 20.06.03, 17:50 Gość portalu: detritus napisał(a): > Masarnia na Grunwaldzkiej? > Nie kojarze... > Mi ta nazwa kojarzy sie ze speluna na Zatorzu... Zgadza się.Ta speluna na Zatorzu to też Masarnia Odpowiedz Link Zgłoś