being28 09.06.03, 10:34 Zeby nie bylo, ze wszystko krytykuje, chcialbym na antenie tego forum podziekowac PKP za duuuuuzy sklad pociagu relacji Olsztyn-Bydgoszcz. Jechalo sie fajnie, w Toruniu bylo juz standardowo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylaba76 Re: Dziekuje PKP IP: *.iweb.pl 09.06.03, 19:26 A co to znaczy, że w Toruniu już standardowo? Swojego czasu często jeździłam tą trasą i specjalnej różnicy nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Dziekuje PKP IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 21:18 Za co dziękować?! Może zaczniemy teraz dziękować w sklepie za to, że nie oszukują przy wydawaniu reszty? pozdro katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dziekuje PKP IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:54 Gość portalu: katka napisał(a): > Za co dziękować?! Może zaczniemy teraz dziękować w sklepie za to, że nie > oszukują przy wydawaniu reszty? > pozdro > katka Na upartego można w sklepie podziękować , że nie wydano reszty groszówkami, co do grosza pozdrowienia miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dziekuje PKP 09.06.03, 21:59 Gość portalu: Sylaba76 napisał(a): > A co to znaczy, że w Toruniu już standardowo? Swojego czasu często jeździłam tą > trasą i specjalnej różnicy nie widziałam... W Toruniu jest przesiadka, ale wagonow bylo tyle co zawsze i bylo troche tloczno:( Odpowiedz Link Zgłoś