oso1 08.07.03, 17:24 Napisz mi bpkw - czy dostałeś zdjęcie, które robiliśmy obok tramwaju. Jeżeli tak to przekaż dla Andulki. Jeżeli nie doszło, to podajcie mi swoje namiary mailowe na adres aloyzy@wp.pl. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andulka Re: Do Andulki i BPKW IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:02 Oso, zajrzyj do poczty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do Andulki i BPKW IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:50 Zara, Ol4 cósik posyłam, niech zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do Andulki i BPKW IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:12 Ile masz adresów, myli mi się. A, skoro taka piękna okładka (naprawdę) to może album zrobisz bo being nie ma mocy przerobowych? Niech szczęki opadną tym, którzy nie przybyli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Andulki i BPKW 08.07.03, 21:28 oj adresów od groma i troszeczkę, album już zrobiłem ze zdjęć detritusa ( i okładkę też). Jeżeli Being zgrałby mi na jedną płytkę, to mogę połączyć wszystkie zdjęcia i Wam ponagrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do Andulki i BPKW IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:31 Pewnie by zgrał, tylko musisz się z nim skomunikować... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Do Andulki i BPKW 09.07.03, 17:20 Oso. Mój adres e-mailowy masz na kazdym moim poście. Bardzo proszę o przesłanie tej "sceny tramwajowej" a jesli masz coś jeszcze to również. bpkw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś