Gość: avicenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:20 Jak to z tym poparciem dla partii rządzącej jest? Rośnie. Myślę, że temu krajowi potrzebna jest dogłębna reforma oświaty, bo jak na razie hodujemy autentycznych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:32 > Jak to z tym poparciem dla partii rządzącej jest? Rośnie. > Myślę, że temu krajowi potrzebna jest dogłębna reforma oświaty, bo jak na > razie hodujemy autentycznych idiotów. A tak dokładnie, to o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:33 nie, a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:36 Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, teraz awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:38 > Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze > społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, teraz > awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych. Mam przez to rozumieć, że dlatego będzie nas mało, bo nie wiemy jak to się robi, żeby było więce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:42 Tytuł wątku jest żartem. Generalnie działa na zasadzie reklamy na którą niestety Ty sie złapałeś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:44 > Tytuł wątku jest żartem. Generalnie działa na zasadzie reklamy na którą > niestety Ty sie złapałeś. ;) No to się kajam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:47 W zasadzie nic nie szkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:54 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze > > społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, tera > z > > awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych. > > Mam przez to rozumieć, że dlatego będzie nas mało, bo nie wiemy jak to się > robi, żeby było więce? Żeby było nas więcej też by się przydało, bo inaczej inni się na nas zasadzą znowuż. Dobrze by było, żeby te zarobione Górale z Hameryki z dularami powróciły offsety robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:58 > Żeby było nas więcej też by się przydało, bo inaczej inni się na nas zasadzą > znowuż. Rozwiązanie jest bardzo proste. Trzeba znieść celibat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 19:45 Uśmieszek tow. Millera zrobi więcej niż oświata. Niech tylko ta gębę częsciej w telewizji pokazują. Taki widok wytrzma mało kto i komuniści skończą jak AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:50 Towarzyszu pierwszy sekretarzu, jednakowoż uważam że oświata to grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 20:10 Gość portalu: avicenna napisał(a): > Towarzyszu pierwszy sekretarzu, jednakowoż uważam że oświata to grunt. W tym akurat przypadku najlepsza bedzie terapia szokowa:). Tak, oświata to grunt. Tylko nie z Łybacką, która bierze to zbyt dosłownie i juz niedługo chyba zawodówki górnicze zacznie wprowadzać:) Odpowiedz Link Zgłoś