Dodaj do ulubionych

Do 2038 15 mln Polaków!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:20
Jak to z tym poparciem dla partii rządzącej jest? Rośnie.
Myślę, że temu krajowi potrzebna jest dogłębna reforma oświaty, bo jak na
razie hodujemy autentycznych idiotów.
Obserwuj wątek
    • Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:32
      > Jak to z tym poparciem dla partii rządzącej jest? Rośnie.
      > Myślę, że temu krajowi potrzebna jest dogłębna reforma oświaty, bo jak na
      > razie hodujemy autentycznych idiotów.

A tak dokładnie, to o co Ci chodzi?
      • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:33
        nie, a tobie?
    • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:36
      Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze
      społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, teraz
      awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych.
      • Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:38
        > Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze
        > społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, teraz
        > awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych.

Mam przez to rozumieć, że dlatego będzie nas mało, bo nie wiemy jak to się
        robi, żeby było więce?
        • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:42
          Tytuł wątku jest żartem. Generalnie działa na zasadzie reklamy na którą
          niestety Ty sie złapałeś. ;)
          • Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:44
            > Tytuł wątku jest żartem. Generalnie działa na zasadzie reklamy na którą
            > niestety Ty sie złapałeś. ;)

No to się kajam.
            • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:47
              W zasadzie nic nie szkodzi ;)
        • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:54
          Gość portalu: papa Smerf napisał(a):

> > Chciałem przez to wyrazić ubolewanie, że nie na darmo nazywa się nasze
          > > społeczeństwo zidiociałym. Kiedyś byliśmy społeczeństwem analfabetów, tera
          > z
          > > awansowaliśmy na analfabetów funkcjonalnych.
          >
          > Mam przez to rozumieć, że dlatego będzie nas mało, bo nie wiemy jak to się
          > robi, żeby było więce?
          Żeby było nas więcej też by się przydało, bo inaczej inni się na nas zasadzą
          znowuż. Dobrze by było, żeby te zarobione Górale z Hameryki z dularami
          powróciły offsety robić.
          • Gość: papa Smerf Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:58
            > Żeby było nas więcej też by się przydało, bo inaczej inni się na nas zasadzą
            > znowuż.

Rozwiązanie jest bardzo proste. Trzeba znieść celibat.
    • Gość: pierwszy sekretarz Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 19:45
      Uśmieszek tow. Millera zrobi więcej niż oświata. Niech tylko ta gębę częsciej w
      telewizji pokazują. Taki widok wytrzma mało kto i komuniści skończą jak AWS.
      • Gość: avicenna Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:50
        Towarzyszu pierwszy sekretarzu, jednakowoż uważam że oświata to grunt.
        • Gość: pierwszy sekretarz Re: Do 2038 15 mln Polaków!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 20:10
          Gość portalu: avicenna napisał(a):

> Towarzyszu pierwszy sekretarzu, jednakowoż uważam że oświata to grunt.

W tym akurat przypadku najlepsza bedzie terapia szokowa:).
          Tak, oświata to grunt.
          Tylko nie z Łybacką, która bierze to zbyt dosłownie i juz niedługo chyba
          zawodówki górnicze zacznie wprowadzać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka