Gość: olsztyniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 20:00 Pani Staroń na pewno zrobiła wielokrotnie więcej dla naszego regionu i ludzi niż pani B Bublewicz. Ale jedno jest pewne : klej na stołkach jest mocny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toni Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: 88.156.63.* 13.09.07, 20:23 Pan Kowalewski jak zwykle kłamie. Dzialania Zarządu regionu mają na celu wyeliminowanie z kandydowania na Warmii i Mazurach " "spadochroniarzy "Liska oraz Rybickiego. Jesli chodzi o Staroń, Pan ta winna zająć się małymi dziećmi oraz rodziną, a nie pracy na rzecz uwłaszczenia dla siebie terenu Spóldzielni Pojezierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenio Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 06:27 to po prostu wstyd! Pani Staroń to kobieta, która najwięcej zrobiła dla naszego regionu. Merytoryczna i bardzo aktywna, a przede wszystkim zawsze pomaga ludziom. Nie wyobrażam sobie, aby jej nie było na listach, a była tam bublewicz (Florek w spódnicy). Nie pójdziemy głosować na PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArek To wygra PiS - tego chcesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:00 Pomyśl trochę. Przy obecnym systemie głosowania i tak nie głosujesz na ludzi, ale na partie, więc o co ten krzyk? Zgadzam się, że Beatka to porażka, ale nie głosując na PO, a wynika, że do tej pory tak było, oddajesz głos PiS. No chyba że PSL, chociaż oni pójdą potem w każdą koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Pójdziemy na wybory i zagłosujemy na PiS IP: 195.47.201.* 14.09.07, 14:19 Pójdziemy na wybory i zagłosujemy na alternatywę tej anarchitycznej i skłóconej PO, czyli PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek PiS i PO nie są dla siebie alternatywami!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:33 Kto tak uważa i nadal nie potrafi się wyleczyć z wizji koalicji PO- PiS jest delikatnie mówiąc mało inteligentny! Nie chodzi mi w tym momencie o to, kto na kogo głosuje (choć ja zagłosuję na PO, choćby dlatego, aby na szczeblu centralnym po prostu odsunąć PiS od władzy), ale o to, NA CO. A PO i PiS to już praktycznie dwie różne wizje rozwoju kraju - coś na kształt republikanów i demokratów w USA. Od siebie dodam, że nie interesuje mnie ściganie schorowanych dziadów, którzy faktycznie w starym ustroju byli sk... i krzywdzili ludzi, bo szkoda na to czasu. Nie podoba mi się, że rząd, który ze mnie żyje, ciągle na mnie pluje puszczając oko do tych, którzy chodzą po kątach i mówią, że skoro mam coś, to jestem złodziej. Nie podoba mi się rząd, który zręcznym manipulowaniem informacjami i PRem dzieli Polaków (niestety, sam się już łapię na tym, że zacząłem oceniać ludzi przez pryzmat tego, czy głosowali na PiS czy nie, nad czym ubolewam) i napuszcza jednych na drugich. PiS zależy, aby skłócić zamożnych z biedniejszymi i wskazać bogatych jako źródło wszelkiego zła, ale jednocześnie chce, aby oni nadal byli biedni, BO PODSYCAJĄC TE ANIMOZJE MOŻE LICZYĆ NA ICH GŁOSY PRZEZ LATA I POZOSTAĆ U WŁADZY! Nie podoba mi się rząd, który wszystko upolitycznia, nie ma pojęcia o gospodarce i przeżera (bo już nie przejada) wzrost gospodarczy obiecując i rozdając, nie bacząc na to, że przespał czas na reformy i obudzi się z ręką w nocniku. Nie da się ciągle jechać na tym pseudo-solidarnościowym i pseudo- patriotycznym zadęciu, bo skończy się czkawką. I jeszcze jedno: dlaczego solidarność społeczna działa tylko w jedną stronę? Może ktoś mi odpowie? Dlaczego biedniejsi nie mają żadnych obowiązków wobec społeczeństwa, a tylko roszczenia, które są uważane za konieczne do zrealizowania moim kosztem, a jak człowiek ma nieco więcej, to ma się wyżyłować na maksa, bo inaczej "zakłóca podstawowe założenia solidarności społecznej". A może chodzi o to, żeby z tych, co im się lepiej powodzi, zrobić dziadów, wtedy wszyscy będą równi, szarzy, smutni, biedni i PRL powróci? Czy zawsze musi być tak typowo po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 04.10.07, 20:16 Witam! A co konkretnie pani Staroń zrobiła takiego dobrego? Komu pomogła? Przyglądam się ostatnio sytuacji i wydaje mi się że najlepiej pomogła sobie. Wystarczy zagłębić się w ustawę o spółdzielniach mieszkaniowych między innymi jej autorstwa. Dziwnym zbiegiem okoliczności nowe zapisy ustawy są bardzo korzystne dla jej autorki. Nie przypadkowo tą sprawą zajeła się Komisja Etyki Poselskiej. Ciekawych i niedowiarków odsyłam do lektury nowej ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Na WM nie ma politycznych elit !!! IP: *.softlab.gda.pl 13.09.07, 20:32 jest tylko grupa lokalnych aparatczyków która nie potrafi myśleć w skali makro tylko robi małe geszefty, a to termy, a to droga, a to lotnisko w Pierdziszewie Ehh Szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expies Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 20:36 A pewnie Wojtek Niepokulczycki /RiP /w grobie się przewraca,że jest powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Lisek to człowiek Tuska 13.09.07, 20:39 Staroń też ma mocne plecy. Będą pewnie korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Lisek to człowiek Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:41 Posla Liska przynajmniej nie trzeba sie wstydzic. Facet potrafi sie dogadac w ludzkim jezyku, ma obycie, dobrze ze mamy takiego czlowieka na Warmii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:42 Jeżeli chodzi o pana posła Liska, już wspomnianego w komentarzach to jest to bardzo dobry poseł, który przysłużył się i dalej pewnie będzie przysługiwać się regionowi Warmii i Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:02 Zdecydowanie się zgadzam. pani Bublewicz odziedziczyła nazwisko...i to jest jej jedyny atut. Lista PO (olsztyńska) jest załosna, jak żałosne jest olsztyńskie PO (patrz Rada Miasta) poza małymi wyjątkami. Pozdrawiam Panią Staroń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:13 poznali się na Lidzi bardzo szybko, to taka żmijka, co walczy tylko o swoje, zwykła gwiazda jednego sezonu, jakich wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.gorowo.macrosat.pl 14.09.07, 06:54 Ci wtajemniczeni, to z pewnością ludzie LiD-u (od prezesa), na których PO może liczyć z powodu "zaszłości" w wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comment Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:06 Za te termy to Protas jeszcze pójdzie siedzieć. Nie wiem jak to sie dzieje ale czego Protas nie tknie to spierdzieli ( tu generalnie umieściłbym ostrzejsze słowo ale po co na chamstwo z Lidzbarka tracić nerwy). Termy- porażka, Urania -porażka, Lotnisko-porażka,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: 88.156.63.* 14.09.07, 01:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec przypadkowe PO na WiM IP: 88.156.63.* 14.09.07, 01:33 Wierchuszka PO w regionie to "przypadkowe społeczeństwo". Totalna destrukcja i masakra ! Dlatego Tusk musiał wkleić na 1-nkę poprzedniej listy wyborczej Rybickiego-spadochroniarza, który zasłynął z tekstu w spocie "...ta ziemia zasługuje na...", czyli jakby nasz, ale jakby nie nasz. Całe szczzęście [dla mnie], że się uchowałem jako bezpartyjny, chociaż od ponad 2-ch lat jestem intensywnie namawainy do wstąpienia w szreregi naszej PO. Od początku powstania PO na WiM nie ma z kim robić tam tzw. polityki. Sami też nie wiedzą czemu ma służyć ich nieustająca, wewnętrzna wojna podjazdowa. Robią to chyba już z przyzwyczajenia, owczym pędem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniian Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: 80.54.232.* 14.09.07, 19:47 Pani Posłanka najbardziej broni się w Sejmie przed płaceniem swoich długów w Spółdzielni! A od Term Warmińskich i Lidzbarka Warmińskiego wara!!!! Nie znasz prawdy - nie dyskutuj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 07:12 niedoceniannym ale mocnym kandydatem listy PO jest Andrzej Orzechowski - Przewodniczący Rady Miasta Ełku, który miał dwa lata temu czwarty wynik i o mały włos już wtedy nie zasiadł w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:58 Lidia Staroń jest bardzo dobrym posłem. Co najważniejsze jest odważna walcząc o sprawy Regionu i ludzi. Nie wchodzi w lokalne układy i dlatego ma "kłopoty". Zyczę jej z całego serca wszystkiego dobrego i będę na nią głosował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.eranet.pl 14.09.07, 11:13 Drogi Pawle, Tylko jak chcesz na nią głosować, jeżeli nie ma kobiety na liście ??? Chyba, że wystawi ją Prawo i Socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: 195.47.201.* 14.09.07, 14:29 Tylko Prawo i Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.um.olsztyn.pl 14.09.07, 12:02 Sytuacje takie jak tutaj opisana, mają miejsce teraz w kazdej partii startującej w wyborach. (Tak było np. u nas - 2 lata temu z SLD, czy 6 lat temu z AWS.) Tylko po kiego PO tym wszystkim jeszcze się chwali. Lokalnym działaczom PO radzę wznieść się ponad jakieś prywatne waśnie i animozje i mieć na uwadze przede wszystkim interes PO i kraju. (Jak nie, to jestem przekonany, że zrobi to Tusk.) Inaczej wszyscy przegrają. Stawianie w wyborach na ludzi mało znanych nie ma sensu. Staroniowa to lokomotywa. Można o niej różnie mówić, ale się o niej mówi. Każdy kto działa publicznie i to jeszcze wbrew wielu interesom wzbudza skrajne odczucia. Ja na pewno nie zaliczam się do jej wrogów. Uważam, że dla dla spóldzielców w regionie ( i nie tylko) będąc w opozycji sejmowej, Staroniowa zrobiła bardzo dużo. I nikt temu nie może zaprzeczyć. Nie znam posła z naszego regionu, który w sensie wymiernym zrobiłby ostatnio, tak dużo dla mieszkańców regionu. Ona swoje obietnice wyborcze zrealizowała. Jeśli będzie na liście, to będę na nią wraz z całą moją najblizszą rodziną głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed zszed Re: PO - Pazerne Oszołomy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:36 Napisz wreszcie coś z sensem oszalały fanie PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:52 Być moze jestem mało inteligentna, ale jednak zagłosuję na nazwiska z PiS-u. Przynajmniej mam gwarancję, ze te jak ich nazywasz"dziady" nie dostaną więcej emerytury po 8-9 tys. za to, że odbijali nerki w realnym socjaliżmie. dlatego też, żeby panowie u władzy bali się załatwiać coś po cichu za państwowe pieniądze i dlatego też, abym wiedziała - przystępując do przetargu lub konkursu - że jest on uczciwy. Może to są tylko czcze marzenia - ale tylko PiS może mi je obiecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:40 Nikt tyle nie zrobił dla Regionu - co Pani Poseł Staroń. Jest to jedyny poseł, który myśli o ludziach i dlatego będziemy ją popierać - na każdej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:48 a ja nie, bo ją znam i wiem, że dla prywaty zrobi wszystko, teraz słyszałam, jak dobijała się do PIS-u, żeby tylko ja wzięłi, a jak nie, to chce sie dostać dosłownie gdziekolwiek, po odrzuceniu jje na posła z PO i odrzuceniu z na posła z PIS, teraz próbuje dostać się dostać na listę do senatu z Platformy i tam liczy na Schetyne, bo tego jednego potrafiła ogłupić, Tusk juz ją pogonił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.eranet.pl 14.09.07, 16:44 Droga Olu, Problem polega na tym, że w PiS nie ma żadnych nazwisk. To są po prostu nieudacznicy, zaś PiSdzielstwo to po prostu groźna choroba. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
labeotropheus Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń 14.09.07, 18:37 Gość portalu: Ola napisał(a): > uczciwy. Może to są tylko czcze marzenia - ale tylko PiS może mi je > obiecać. [LB] Dlaczego tylko piś? Ja też mogę Ci obiecać. Bez większego wysiłku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:34 Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:23 Może to są tylko czcze marzenia - ale tylko PiS może mi je > obiecać. No właśnie. Jak niewiele potrzeba, aby obiecać czcze marzenia i aby w nie uwierzyć... Zapewniam cię, że obiecać może każda partia, łącznie z SLD i Samoobroną, na przykład. Sądzę jednak, że sama tylko obietnica "czczych marzeń" to trochę za mało, przynajmniej dla człowieka, który potrafi choć trochę myśleć i analizować fakty, aby zadecydować o tym, kogo poprzeć w wyborach. Chyba, że mamy do czynienia z "ciemnym ludem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:04 Dziękuję. Podsumowałeś druzgocąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.07, 18:25 ale za to jest ASZKIEŁOWICZ na liście Samoobrony :) www.aszkielowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: 82.160.228.* 14.09.07, 20:02 No i dobrze, ja nie będe musiała się 'szmacić' oddając głosy na PO, a Pani Staroń, mam nadzieję i tak wystartuje, tyle, ze z innej listy. Gdziekolwiek by nie była, ja na nią głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 14.09.07, 21:21 Ja też.Pani Staroń to jedyny poseł z Warmii i Mazur, którego praca w Sejmie przyniosła wymierne efekty dla zwykłych ludzi i zapoczątkowała proces rozwalania złodziejskich imperiów prezesów spółdzielni mieszkaniowych.Dziekuję Pani Poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też spółdzielca Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:21 a dla mnie Lidzia to właśnie tworzyła złodziejskie imperium niepłacących czynszu kosztem innych uczciwych spółdzielców, tylko ich kosztem nabijała sobie kabzę i kupiła 3 domy, 2 lokale, działkę nad jeziorem i ponad 20 ha ziemi przy jeziorze oraz mieszkania po ponad 120m!! Po już się na niej poznało, PIS też jej nie chciał, a jak ją w końcu po jej rykach wezmą, to tylko za "dawne zasługi", ale dadzą jej takie miejsce, żeby wiedziała, gdzie jej miejsce w szeregu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lud Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:26 to chyba własnoręczny wpis procykowej! Więzienie dla męża tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też spóldzielca Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 14:21 aż tak prawda o Lidzi zabolała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis-owiec Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 15:11 Bardzo byśmy chcieli, aby Pani Poseł była na naszej liście. Choćby dlatego, że jedyna w Olsztynie naprawdę walczy z korupcją, a te nieprzyjazne wpisy na forum najlepiej o tym świadczą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 15:56 Jak tak bardzo żeście chcieli, to dlaczegoście jej nie wzięli, przecież tak się napraszała...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI Hi Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:58 PO CO TE PYSKÓWKI l. sTAROŃ STARTUJME Z LIST PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis-owiec Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:18 nigdy sie nie napraszała, natomiast my zapraszamy w każdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:43 Słabo zapraszacie. Staroń gania za Szmitem jak piesek i nic na razie z tego nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.07, 12:06 Nie pieprz Szostaku,bo już każdy Cie tu rozpoznaje po IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: I wara wam od Pani Poseł Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.07, 13:10 jedynej posłanki ,której praca w sejmie przyniosła wymierne korzyści zwykłym Polakom.Dzięki niej między innymi, nadchodzi wreszcie kres mafijnym imperiom prezesów spółdzielni mieszkaniowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I wara wam od Pani Poseł Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 13:20 wy dopiero zobaczycie, jak będzie dobrze, jak rozwalą wam spółdzielnie, każdy będzie ciągnął do siebie,lokale użytkowe rozdrapią tacy właśnie staroniowcy, a szarzy mieszkańcy będą dopiero bulić czynsz, bo już z lokali użytkowych nie będzie opłat do spółdzielni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: I wara wam od Pani Poseł Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.07, 14:03 przestań robić ludziom wodę z mózgu ,bo juz nikt sie nie da nabrać na tę propagandę sianą przez ludzi prezesów .Tyle krzyku było jak powstawały wspólnoty mieszkaniowe i po latach okazało się że nareszcie ludzie wiedzą na co sa wydawane ich pieniądze ,mają nad tym pełną kontrolę ,remontują domy, doprowadzone do ruiny przez lata urzędowego administrowania .Ja płacę ok.100 miesięcznie na fundusz remontowy, to przez 30 lat daje kwote ok.36 000 zł.Do tego dochodzi opłata za administrowanie niewiele niższa.To ogromne koszty I co ja zwykły spółdzielca mam z lokali użytkowych ,chyba kpiny sobie robisz? To własnie dwory prezesów żyja dostatnio z tych lokali użytkowych, niby to spółdzielczych własności.Te spółdzielcze mafie dawno już trzeba było rozwalić. Teraz dzięki Pani Poseł to się ziści. Dziekuję Pani Poseł! Będę głosował na Panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też spółdzielca nikt Lidzi nie chce na listach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 14:33 spółdzielco, spokojnie, bez nerwów, przecież nikt ci nie broni lizać 4 liter staroniowej, rób to ile chcesz i jak chcesz, ale pozwól innym mieć swoje zdanie na temat tej kłamczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: nikt Lidzi nie chce na listach IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.07, 14:53 Sądzac po adresie IP znowu odezwał sie pan aktywny na sz.A nie mogłby pan tak ograniczyć się do tematu CJM.G...o obchodzą pan sprawy spółdzielni, tylko z tym jadem nie ma pan co począć ? A od pani Staroń wara panu ,bo juz się pan nigdy nawet do rady miasta nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nikt Lidzi nie chce na listach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:07 oj ludzie ludzie żal mi Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: nikt Lidzi nie chce na listach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:11 > Sądzac po adresie IP znowu odezwał sie pan aktywny na sz. Aktywny na Sz. nie zawsze jest taki aktywny, jak przypisuje mu konkurujaca z nim grupa słabeuszy i tchórzy chowających się pod nickami niektórych radnych. Sz. czytuje forum, bo nie kryje iż znaleźć można na nim sporo ciekawostek oraz ciekawych przemyśleń forumowiczów..... Wracając do głównego watku - ciesze się, ze posłanka Staroń jest na liście PO, chociaz parę razy publicznie /wśród członków PO/ krytkowałem niektóre jej działania. Jej kandydatura jest zdecydowanie lepsza od kilku innych z tej listy i cieszę się, bo dzięki jej obecności na liście PO może osiągnąc dobry wynik. Dla mnie pani Staroń jest dobrym kandydatem do Sejmu. Jest pracowita, wyrazista, bezkompromisowa w dążeniu do celu, budzi emocje - to chyba dobrze o niej świadczy. Szkoda, ze funkcjonuje w oderwaniu od struktur PO, chociaż to jestem w stanie zrozumieć, szczególnie po ostatnich wydarzeniach w Radzie Miasta Olsztyn. Mam nadzieję, ze kiedy ponownie zostanie wybrana postara się to zmienić. Żałuję, że nie ma na liście PO pana P. Grzymowicza. Namawiałem moich partyjnych kolegów na tę kandydaturę. Jednak układ z Prezydentem małkowskim wziął góreś nad zdrowym rozsądkiem. z takimi dwiema lokomotywami PO wygrałaby w cuglach wybory w okręgu olsztyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.um.olsztyn.pl 17.09.07, 08:07 W wielu postach pisze się tutaj, że PiS nie chciał Staroniowej. W jakich okolicznościach to miało miejsce ? Czy są jakieś nagrania - PiS przeciez w tej dziedzinie technologii wyrobił sobie specjalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:18 Lidia Staroń - to ikona walki z korupcją i walki o prawa zwykłych ludzi. Aż dziwne, że jest w PO. I dlatego, że Pani Poseł jest wierna swoim zasadom - będę na nią głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Listy Platformy bez posłanki Lidii Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:15 lidzia to jest wierna nabijaniu swojej kabzy, dla niej nic nie liczy się tak jak pieniądz, dla niego zrobi wszystko, a to że ukrywa to pod wzniosłymi celami, to tylko jej chytrość i przebiegłość, bo te cechy charakteru ma najbardziej rozwinięte, ponieważ znam ja osobiście i wiem, co sobą reprezentuje, to nigdy na nią nie zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś